انواع HDR در تلویزیون های ال جی: HLG، دالبی ویژن و HDR10

5 از 5 1 پسندیده اند

بیایم در همین ابتدای امر در کنار توضیح و تشریح کامل و اجمالی خود استاندارد hdr به زیر شاخه های مهم اون بپردازیم سپس هرکدام را سوا هم بررسی کنیم؛ این تکنولوژی پس از منسوخ شدن تکنولوژی 3d در اواخر سال 2016 تکنولوژی و استاندارد های متادیتای hdr وارد صنعت تصویر شدن و بدر به نمایش گذاشتن دقت و کیفیتی از تصویر که تا قبل از اون ممکن نبود. فرمت hdr درواقع میشه high dynamic range یا طیف گسترده داینامیکی که به جزئیاتی از تصویر اشاره داره که در محتوای معمول قابل انتقال و نمایش نبودن اینکه بشه هر فریم رو کد گذاری رنگی و روشنایی و دقتی کرد و جزئیات و هایلایت های هر فریم و هر قسمت تصویر رو متناسب با آنچه که کارگردان و سازنده توقع داشته و هدفش بوده به نمایش دربیاد که تحول شگرفی در این صنعت بود.

این hdr ها امروزه انواع زیر شاخه دارن مثلا hdr10 یک استاندارد بسیار مقبول و باکیفیت برای تمامی تلویزیون های hdr امروزی هست که تقریبا بیش از 90 درصد تلویزیون های امروزی از این استاندارد پشتیبانی میکنن اما خوب کمتر از 30درصد اون ها میتونن به واقع این استاندارد رو آنطور که باید به نمایش بذارن.

استاندارد dolby vision که تحت انحصار الجی هست و دیگر کمپانی های بزرگ مانند ال جی و پاناسامسونیک و شیاومی و فیلیپس و هایسنس هم لایسنس این استاندارد رو تهیه کردن و در تولیدات خودشون به کار میبرن. این استاندراد از hdr باکیفیت ترین و حجیم ترین پهنای باند و دیتارو میتونه انتقال بده و نهایت کیفیت hdr امروزی رو میشه در اون بکار برد که تنها hdr با عمق رنگ 12بیتی و همچنین تنظیم روشنایی حتی تا 10000 نیت رو داره که عمق رنگی hdr10 معمول 10 بیتی و نهایت روشنایی قابل درک اون هم 2000 نیت تا 3000 نیت هست به واقع.

استاندارد hdr 10 plus هم به تازگی از طرف سامسونگ شاهد هستیم و میبینیم که این غول کره ای هیچ جوره زیر بار رقیب خودش نمیره و استاندارد های انحصاری ال‌جی بهره نمیبره و رقیب اون رو به عرضه میرسونه که قصد این hdr هم رقابت با dolby vision بود اما با اینکه متادیتاهای پیچیده تری از hdr10 معمولی رو با دامنه های گسترده تر جزئیات و رنگ ها به نمایش میذاره اما با عمق رنگ 10بیتی نمیتونه به dolby vision برسه و در واقع این یکی از ضعف های برند سامسونگ هم به حساب میاد کاشکی از dolby vision هم میومد در مدل هاش استفاده میکرد تا شاهد پرفورمنس فوق‌العاده این استاندارد بر روی نمایشگر های قدرتمند این کمپانی هم باشیم. اما این تکنولوژی انحصاری سامسونگ یعنی hdr 10 plus که کلیت اون رو براتون به شکل اجمالی تشریح دادم در هیچ تلویزیونی از الجی به کار گرفته نشده و نیازی هم به اون نداره از اونجایی که تکنولوژی و استاندارد بالارده تر dolby vision رو یدک میکشن.

hdr advanced یا hdr پیشرفته هم قابلیت تلویزیون های امروزی و به خصوص بالارده هست که میتونن محتوای sdr ساده رو به hdr تبدیل کنن و نمایش بدن درحالی که اون محتوا ذاتا hdr ساخته نشده و متقابلا خیلی هم تفاوت کیفی رو نمیبینیم این خیلی به چیپ تصویر تلویزیون ربط داره که چطور پردازش رو براش تدارک ببینه که در این بخش چیپ تصویر ال جی یعنی خانواده x1 و xr دقیق ترین و گسترده ترین و بهترین عملکرد رو در پردازش تصویر و درک سورس ورودی دارن که عملکردشون هم در این بخش استثنا نیست و بهتر از باقی رقبای بازار هست.

استاندراد hlg هم نوعی از زیر شاخه های تکمیلی hdr هست و وظیفه تنظیم طیف نوری سورس رو با نمایشگر داره.

همچنین تلویزیون های hdr برای اینکه نهایت تطابق خودشون رو با کد های متادیتای سورس و نمایشگر خودشون بدن که تقریبا تمامی تلویزیون های امروزی طوری نیستن که 100درصد اونطور که محتوا میطلبه نمایش رو انجام بدن پس لازم به این تطبیق دیتایی سورس در خصوص رنگ ها و روشنایی و جزئیات سورس پخش با نمایشگر هست که dynamic tone mapping در خصوص فیلم ها و ویدیو های hdr و همچنین hgig در خصوص گیم ها کمک میکنن تا بهترین حالت ممکن برای تطبیق سورس و توانایی نمایشگر و تلویزیون ایجاد بشه و نمایش هرچه بهتر صورت بپذیره.

همونطور که باید متوجه شده باشید استاندارد dolby vision در انحصار الجی هست و خوب تمامی تلویزیون های این برند از اون پشتیبانی میکنن اما استاندارد hdr10 plus اینجا در هیچ کدام از محصولات و تلویزیون های الجی دیده نمیشه که خوب اصلا نیازی هم به hdr 10plus نیست وقتی استاندارد بسیار کاملتر و پیشرفته تر و همه گیر تری مثل dolby vision رو شاهد هستیم.

>
انواع hdr؟

hdr hlg ال جی

این استاندارد یکی از زیرشاخه های ثابت hdr محسوب میشه که تاثیر به سزایی بر روی جزئیات پخش تصاویر از سورس پخش hdr داره در محیط های تاریک و روشن که جزئیات نسوزن یا از بین نرن و محو نشن یه جورایی به کمک gamma میاد و دقت نوری با کمترین درصد خطا تصحیح میکنه و این استاندارد محدود به تلویزیون های خاصی از برند خاصی هم نمیشه و در تمامی تلویزیون های hdr امروزی این hlg هم دیده میشه..

hlg : در حقیقت hlg یا hybrid log gamma زیر شاخه ای از hdr به حساب میاد که باعث میشه محتوای hdr با پشتیبانی از hlg بین 2 تا 4 برابر از همان محتوا در پخش به شکل sdr روشن تر ،جزئیات آن بیشتر و درخشان تر جلوه دهند .

این بار به سراغ فناوری hlg رفتیم تا شما را بصورت کلی و ساده با این  فناوری آشنا کنیم . در این مطلب به معرفی و تعریف فناوری hlg یا همان hybrid log-gamma که به تازگی در حیطه استاندارد های hdr در سال 2017 در تصویر قرار گرفته می پردازیم .

این محتوا در ادامه میبینیم تنها تعریف کلی و اجمالی کار و تاثیر این استاندارد یعنی hlg هست و اختصاصی برند خاصی نیست اما در بعد از مطلب ما لیست کاملی از تلویزیون های hdr موجود که بهترین پرفورمنس hlg رو هم میتونن به نمایش بذارن براتون آماده کردیم.

البته توجه داشته باشید که کلا مقادیر این استاندارد ها جهانی هست و منتسب به برند خاصی نیست به همین دلیل تمامی مدل ها از تمامی برند ها اگر پیش نیاز های اون رو داشته باشن این استاندارد رو هم میتونن پوشش بدن مانند تمام تلویزیون های الجی به جز معدودی از مدل های پایین رده اون. البته که توانایی اون ها در مدل های باکیفیت تر با بکلایت و پنل و چیپ تصویر قدرتمند تر بسیار نتیجه متفاوت تری رو شامل میشه.

انواع HDR در تلویزیون های ال جی: HLG، دالبی ویژن و HDR10

به نمودار بالا توجه کنید در واقع یک نمودار یک منحنی گسیل گاما در دامنه sdr و hybrid log-gamma (hlg)l را نشان می دهد. hlg از یک منحنی لگاریتمی برای نیمه بالایی مقدار سیگنال گاما که از ۰.۵ به بالا میشه استفاده می کنه که محدوده داینامیکی بزرگتری رو برای نمایش رو امکان پذیر میکنه یعنی محدود بالای ۰.۵ برای هر ۱ مقدار سیگنال گاما به ازای هر کدام ۴برابر دامنه نوری و داینامیک دریافت و پخش میکنه که واقعا در فعالیت و پخش محتوای hdr و حتی sdr به همه چیز در بهبود نمایش تصاویر خلق شده کمک شایانی میکند .

یعنی به نوعی موجب افزایش dr چه در حالت standard و چه در حالت high می شود که هر دو مورد هم hlg رو پشتیبانی میکنند .

انواع HDR در تلویزیون های ال جی: HLG، دالبی ویژن و HDR10

فناوری hlg نیازی به استفاده از ابرداده ندارد، زیرا سازگار با نمایشگرهای sdr و hdr است. hlg را می توان با نمایشگر هایی با روشنایی های مختلف در طیف گسترده ای از محیط های مشخص شده در اون مشاهده و مورد استفاده قرار داد.

ردیفمدلقیمتhdrرزولوشننوع پنلسال ساختمونتاژامتیاز کلیتاریخ آپدیت
1 65G3 126,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2023 اندونزی 9.2 1403/1/8 12:58 بعد ظهر
2 77G3 265,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2023 اندونزی 9.2 1402/12/16 10:06 قبل ظهر
3 77G2 233,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2022 اندونزی 9 1403/1/8 5:32 بعد ظهر
4 65G2 122,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2022 اندونزی 9 1403/1/8 5:39 بعد ظهر

hdr پیشرفته تلویزیون های ال جی

تقریبا تمام تلویزیون های جدید و موجود امروزی در بازار به جز معدودی از مدل های بسیار پایین رده وساده از تکنولوژی hdr پشتیبانی می کنند حال منظور از hdr چیست ؟ hdr یا high dynamic range خود این اصطلاح به معنی گستره داینامیکی بالا اشاره داره و این یعنی که از بخش از دیتایی که سورس پخش ما به تلویزیون و نمایشگر میده شامل اطلاعات بسیار بیشتر و بدون محدودیت تری نسبت به sdr های عادی هست، hdr پیشرفته یک تکنولوژی جدید هست برای دیوایس های hdr که توانایی تبدیل محتوای sdr به hdr رو به دستگاه و تلویزیون شما میده برای مثال خیلی از محیط های دسکتاپ و محتوای پخش حتی گیم ها hdr ساخته نشدن و این قابلیت دستگاه شما اجازه میده تا سورس پخش با پیش زمینه های قرار داده شده به یک محتوای hdr تبدیل بشه که البته پیشنهاد میشه هیچوقت از این قابلیت استفاده نکنید چراکه hdr واقعی بسیار دقیق و سازمان یافته هست و ارتقای محتوای معمولی به hdr چیزیه که فقط برای گفتن ساده هست و شاید تبلیغاتی. برخی کمپانی ها در مشخصات محصولاتشان این قابلیت رو اینشکلی ذکر میکنن مثلا enhanced hdr یا advanced hdr که معنی همین ارتقا به hdr یا حتی hdr10 هست اما اصلا hdr10 چیه ؟

این اصطلاح کمی تبلیغاتی و به برند خاصیم ارتباط نداره و تمامی برند ها رو شامل میشه که ال جی هم از این قضیه مستثنا نیست. این استاندارد درواقع برای شروع یک بازار گرمی انجام پذیرفته اونم در اویل توسعه و به کار گیری استاندارد های hdr که در اون زمان محتوای hdr بسیار کم بود و به این سبب تولید کننده هایی که کلی خرج کردن و این استاندارد رو برای تلویزیون هاشون به کار گرفتن اومدن advanced hdr رو معرفی کردن به این معنی که هیچ اشکالی نداره محتوای hdr رو شاهد نیستیم، تلویزیون های ما قادر هستند تا هر محتوایی رو به hdr ارتقا بدن و نمایش بدن … خوب این قضیه اگر با اصول محتوای hdr آشنایی حتی مبتدی و سطحی هم داشته باشید شبیه به جوک میشه و یک محتوای دیتا گذاری شده و ضبط و رندر شده‌ی sdr هیچجوره نمیتونه به شکل hdr تمیز و شارپ با کلی جزئیات و متادیتای پیشرفته در بیاد چراکه اصلا این فریم ها و دیتا ها براشون جزئیات hdr در نمایش تعریف نشده پس چنین قابلیتی ندارن که اصلا به صورت hdr دربیان اون هم با پوشش رنگی bt.709 استاندارد محتوای ساده که هرچقدرم هوش مصنوعی این جا تقلا کنه و چیپ تصویر پیشرفته به کمک محتوا بیاد باز هم نتیجه مصنوعی و غیر قابل قبول نمایش داده میشه. خود محتوای واقعی hdr در تلویزیون های حتی بالارده و پرچمدار امروزی مشکل پخش و تطبیق متادیتا ورودی با چیپ و توانایی نمایشگر دارن چه برسه اینکه محتوا اصلا hdr نباشه.

پس این قابلیت واقعا مهم نیست و اصلا شبیه به عملکرد 4k upscale نیست که در اون جا تنها بافت ها شناسایی میشن و رزولوشن و وضوح اون ها به رزولوشن بالاتر ارتقا داده میشه چراکه عملکرد نمایش محتوای hdr به این سادگی نیست.

2 هیچ نتیجه ای یافت نشد

hdr دالبی ویژن ال جی

بسیاری از تلویزیون های امروزی به خصوص ال جی و سونی و پاناسونیک در کنار فیلیپس و هایسنس و شیائومی رو دیدیم که روی dolby vision مانور ویژه ای میرن، اصلا این استاندارد پخش چی هست و چه فرقی با hdr10 استاندارد پایه ای و حتی hdr 10 plus که رقیب اصلی اون هست داره ؟ کدومش بهتره ؟

درواقع dolby vision هم یکی از زیر شاخه های اصلی و پیوسته‌ی hdr هست که رابطه‌ی مستقیمی باهاش داره یعنی درواقع این استاندارد همان hdr و hdr10 هم اما بسیار کامل تر و با گستره‌ی بسیار بیشتر داینامیکی فضای پخش و سورس. در hdr و hdr 10 گفتیم که hdr حداقل به 700 نیت روشنایی برای بهترین استفاده نیاز داره و hdr 10 هم به 1000 نیت روشنایی نیاز داره اما محتوای dolby vision بین 1300 تا 3000 نیت روشنایی رو میطلبن به صورت حقیقی و کاملا کاربری اما اکثر محتوای dolby vision امروزی رو ما میبینیم که همون 1300 نیت روشنایی پایه برای نمایش 98-99 درصدی ایده‌آل کافی هست. اما خب تفاوت دیگه هم دارن ؟ همین بود ؟ خیر همینجا تموم نمیشه و dolby vision حرفای دیگه ای هم برای گفتن داره.

همانطور که در بخش hdr10 گفتیم محتوای hdr10 جوری تنظیم میشن که روشنایی و دقت رنگ و پوشش رنگی هر فریم تنظیم میشه و بنابه پاسخ نمایشگر و تلویزیون شما اون فریم ها نمایش داده میشن اما در dolby vision علاوه بر این، این امکان به سورس و پخش داده میشه که نه تنها هر فریم سوا دیتا گذاری بشه بلکه هر بخش از هر فریم هم دیتای مختلف خودش رو بتونه داشته تا بزرکترین گستره‌ی داینامیکی پخش طرف باشیم و تمیز ترین و دقیق ترین و متفاوت ترین محتوای hdr رو بتونیم از این محتوا داشته باشیم. برعکس hdr و hdr 10 که بیشترین گستره‌ی پوشش رنگی اون ها به دامنه‌ی استاندارد dci p3 برمیگشت یعنی حدود 80درصد محتوا dci p3 رو پوشش میگرفتن و نزدیک به کمتر از 20 درصد شاهد فضای رنگی بسیار گسترده rec 2020 بودیم اون هم تنها در انگشت شماری از محتوای hdr و hdr10 اما در محتوای دالبی ویژن تقریبا تمامی طیف و پوشش رنگی میتونه به rec 2020 اختصاص داده بشه تا با دقت و فضای رنگی کم نظیری مواجه باشیم که کمتر نمایشگری میتونه اون رو کامل به نمایش دربیاره یعنی چیزی حدود 90درصد محتوای dolby vision نیازمند پوشش 100درصدی dci p3 و حداقل پوشش 70درصدی rec 2020 هستن که ایده آل اون هم باز پوشش بالای 90 درصد هست.

در نهایت تفاوت اصلی بین hdr10 و حتی hdr 10 plus با dolby vision در توانایی نشان دادن عمق رنگ و روشنایی با توجه به وسایل و محتوا مشخص می‌شود. تصاویر dolby vision تا عمق رنگ ۱۲ بیتی را نسبت به عمق رنگ ۱۰ بیتی hdr10 نشان می‌دهند. ولی خب ممکن است بپرسید این ۱۰ بیت و ۱۲ بیت چقدر فرق می‌کنند؟ عمق رنگ ۱۲ بیتی اجازه دسترسی به ۶۸ میلیاردرنگ را به شما می‌دهد درحالی که در ۱۰ بیتی ۱ میلیارد رنگ بیشتر پخش نمی‌شود. این یعنی رنگ‌های که در کیفیت تصویر dolby vision در تلویزیون‌ها بسیار فراتر از فرمت hdr10 است و تقریبا همان چیزیست که کارگردان قصد داشته شما ببینید.

اما خوب توجه داشته که هر تلویزیونی که فقط نوشت dolby vision بنابه این نیست که این طیف و استاندارد هارو کامل پوشش میده و میتونه بسیار ضعیف باشه و فقط سورس رو قبول کنه و یه آیکون کوچیک بزنه dolby vision ولی هیچ دستوری از سورس رو نتونه پخش کنه و متاسفانه باید بگم که این مورد بسیار هم زیاده یعنی حدود 90درصد تلویزیون های بازار که استاندارد dolby vision رو پشتیبانی میکنن به قدر کافی برای این استاندارد قدرتمند و توانمند نیستن اما تلویزیون های ال جی در مدل های sm9000/9500 و همچنین مدل های qned90 جدید و به خصوص های اولد های باکیفیت این برند مانند کلاس های b و c و به ویژه g کلاس ها پرفرمونس پخش بسیار ایده آل و خوبی رو در خصوص محتوای دالبی ویژن دارن گرچه با تست های بسیاری که صورت گرفت متوجه شدیم که تاثیر چیپ تصویر در شناخت سورس های ورودی بسیار حایز اهمیت و زیاده به طوری که تلویزیون های سونی و بعد پاناسونیک بهترین نتیجه پخش محتوای دالبی ویژن رو داشتن و الجی با اینکه لایسنس اصلی این استاندارد hdr رو صاحب هست اما تولیدات اون در زمره باکیفیت ترین و دقیق ترین تجربه های دالبی ویژن دیده نمیشه متاسفانه و حتی در برخی موارد تولیدات هایسنس و شیائومی هم عملکرد به مراتب بهتری رو به نمایش میذارن که خیلی جای تاسف داره …

ردیفمدلقیمتhdrرزولوشننوع پنلسال ساختمونتاژامتیاز کلیتاریخ آپدیت
1 65G3 126,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2023 اندونزی 9.2 1403/1/8 12:58 بعد ظهر
2 77G3 265,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2023 اندونزی 9.2 1402/12/16 10:06 قبل ظهر
3 77G2 233,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2022 اندونزی 9 1403/1/8 5:32 بعد ظهر
4 65G2 122,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2022 اندونزی 9 1403/1/8 5:39 بعد ظهر

hdr10 تلویزیون های ال جی

کثر تلویزیون های جدید و موجود در بازار از تکنولوژی hdr پشتیبانی می کنند حال منظور از hdr چیست ؟ hdr یا high dynamic range خود این اصطلاح درواقع به معنی گستره داینامیکی بالا هست و این هم یعنی که از بخش از دیتا و متادیتایی که سورس پخش ما به تلویزیون و نمایشگر ارسال میکنه، شامل اطلاعات بسیار بیشتر و بدون محدودیت تری نسبت به sdr های عادی هستن؛ یعنی اینکه در یک فیلم یا محتوا میتوان میزان دقت رنگ و نور و روشنایی وکنتراست و جزئیات هر فریم را با فریم دیگر متفاوت قرار داد و در اون از رینج های پوششی بسیار گسترده تری از لحاظ رنگی و روشنایی استفاده کرد که در hdr10 که دو استاندارد رو گویا هست یعنی تصاویر با عمق 10 بیتی و گاها هم بیشتر قرار داده شدن و متادیتاهای سورس متناسب با آن برنامه ریزی شدن و همچنین محتوای hdr 10 تا نهایت و سقف 1000 نیت روشنایی کد گذاری جزئیاتی و رنگی شده که نمایشگر شما باید بتونه برای بهترین پرفورمنس ممکن از روشنایی حداقلی 1000 نیت در خصوص پخش hdr پشتیبانی کنه اگرکه تنضیمات و استاندارد هایی در بخش کنترل هوشمند و کارامد dynamic tone mapping نداشته باشه.

شاید برای شما هم پیش اومده باشه که در هنگام تماشای یک محتوای hdr مثلا گیم یا فیلم و کلیپ یا حتی از شبکه های استریم و پخش محتوا مانند یوتیوب باشید و شاهد پیغامی که در بالای تلویزیون مبنی بر اینکه “hdr تلویزیون فعال شد” باشید که در این هنگام کیفیت تصویر تلویزیون به کل فرق می کنه و باعث می شه نقاط روشن ، روشن تر به نظر برسه و نقاط تاریک تاریکتر و در کل کنتراست و دقت رنگ بالاتری از تلویزیون می بینیم البته بسیاری هم اتفاق افتاده که شما در حال تماشای یک محتوای hdr باشید اما احساس کنید ویدیوی شما تاریکتر و بیروح تر از حتی نسخه‌ی ساده و کم حجم sdr همان فایل هست که هزار تا پسوند و پیشوند استانداردی هم ضمیمش شده … دلیلش چی میتونه باشه این ضعف از محتوا هست یا تلویزیون ؟ هم محتوا hdr هست و هم تلویزیون پس چی مشکله این وسط ؟

همونطور که اشاره کردم و اگر باهوش باشید متوجه شدید، بله، تلویزیون شما و نمایشگر شما احتمالا نمیتونسته 1000 نیت روشنایی رو کد گیری کنه و dynamic tone mapping نمایشگر شما جزئیات و دقت رنگی و با روشنایی سورس مطابقت بده پس وقتی سورس دستور میده اینجا در این صحنه 1000 نیت روشنایی لازمه نمایشگر شما بسیار کمتر روشنایی رو پاسخ میده در نتیجه پوشش رنگی هم اینجا افت میکنه چراکه در محتوای hdr به‌ ازای هر واحد روشنایی، درصدی پوشش رنگی از دامنه های استاندارد برای hdr مانند dci p3 و rec 2020 تعریف میشه که در 1000 نیت نهایت پوشش رو در پی داره پس به این سبب اگر نمایشگر شما کمتر روشنایی رو به نمایش بذاره به همون نسبت دقت و درخشنگدی و جزئیات و رنگ هارو شما از دست میدید و این خاصیت بد و عجیبه تلویزیون های hdr امروزی هست که اسمشو یدک میکشن اما استاندارد اصلیشو خیر؛ با این تفاسیر تلویزیون های نسبتا محدود و کمی هستن که با نهایت دقت و توانایی محتوای hdr به اجرا درارن .

حالا در این مطلب ما میخوایم بهترین تلویزیون های ال جی در خصوص به نمایش گذاشتن محتوای hdr به شکل بینقص رو لیست کنیم براتون با این نکته که هر تلویزیون رو بررسی کردیم و نمره و امتیازی بابت پرفورمنس hdr اون ها لحاظ کردیم تا بررسی و انتخاب و همچنین مقایسه مدل ها برای شما بسیار راحت تر باشه.

اکثر تلویزیون های الجی از این استاندارد پشتیبانی میکنن اما در نظر داشته باشید که اکثر تلویزیون های این برند هم حتی در میان بالارده ها به 1000 نیت روشنایی نمیرسن و به همین دلیل تجربه کاملی از این استاندارد پخش رو نخواهید داشت.

ردیفمدلقیمتhdrرزولوشننوع پنلسال ساختمونتاژامتیاز کلیتاریخ آپدیت
1 65G3 126,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2023 اندونزی 9.2 1403/1/8 12:58 بعد ظهر
2 77G3 265,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2023 اندونزی 9.2 1402/12/16 10:06 قبل ظهر
3 77G2 233,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2022 اندونزی 9 1403/1/8 5:32 بعد ظهر
4 65G2 122,000,000 Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HLG 4K OLED 2022 اندونزی 9 1403/1/8 5:39 بعد ظهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر خودتون رو اینجا بنویسید ...

در حال بارگذاری...

0