قیمت تلویزیون ویزیو ( خرید تلویزیون ویزیو با بهترین قیمت )

5 از 5 2 پسندیده اند

اگر در این صفحه حضور دارید ، پس قصد خرید یک تلویزیون از برند ویزیو ولی باکیفیت و خوش قیمت را دارید پس لطفا برای این تصمیم بزرگ و جذاب با دقت و حوصله مطلب زیر را مطالعه کنید تا هم بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید و هم به پول خود احترام گذاشته باشید . ما در این پست سعی کردیم تا هر آنچه که برای این انتخاب لازمه را بگنجانیم.

ویزیو

ویزیو «vizio» یک شرکت خصوصی تولیدکننده لوازم الکترونیکی در آمریکا است.

این شرکت که در سال ۲۰۰۲ تأسیس شده و مقر آن در ارواین، کالیفرنیا قرار دارد در زمینه تولید سیستم‌های صدای فراگیر، تجهیزات تلویزیون وضوح‌بالا، ال‌سی‌دی،لپ‌تاپ، رایانه رومیزی و تجهیزات مخابرات فعالیت دارد.

تلویزیون، تمرکز اصلی این تولید کننده است و در سال 2007 این تولید کننده بزرگترین فروشنده تلویزیون ال سی دی (از نظر سهم) در آمریکای شمالی با 606،402 تلویزیون فروخته شده میباشد که در مقایسه با سه ماهه چهارم سال قبل آن 76 درصد پیشرفت داشته و سهم بازار این برند از 9.4 درصد به 14.5 درصد افزایش یافت. در سپتامبر 2008، vizio شروع به فروش تلویزیون های ال سی دی در شرکت کاستکو «costco» (خرده فروشی آمریکایی) در ژاپن کرد. در ماه فوریه سال 2009، vizio اعلام کرد که تولید تلویزیون های پلاسما را متوقف خواهد کرد و در عوض بر روی صفحه نمایش lcd با نور پس زمینه led تمرکز خواهد کرد یعنی همین تلوزیزیون های led امروزی.

ویزیو «vizio» یک شرکت خصوصی تولیدکننده لوازم الکترونیکی در آمریکا است.

این شرکت که در سال ۲۰۰۲ تأسیس شده و مقر آن در ارواین، کالیفرنیا قرار دارد در زمینه تولید سیستم‌های صدای فراگیر، تجهیزات تلویزیون وضوح‌بالا، ال‌سی‌دی،لپ‌تاپ، رایانه رومیزی و تجهیزات مخابرات فعالیت دارد.

تلویزیون، تمرکز اصلی این تولید کننده است و در سال 2007 این تولید کننده بزرگترین فروشنده تلویزیون ال سی دی (از نظر سهم) در آمریکای شمالی با 606،402 تلویزیون فروخته شده میباشد که در مقایسه با سه ماهه چهارم سال قبل آن 76 درصد پیشرفت داشته و سهم بازار این برند از 9.4 درصد به 14.5 درصد افزایش یافت. در سپتامبر 2008، vizio شروع به فروش تلویزیون های ال سی دی در شرکت کاستکو «costco» (خرده فروشی آمریکایی) در ژاپن کرد. در ماه فوریه سال 2009، vizio اعلام کرد که تولید تلویزیون های پلاسما را متوقف خواهد کرد و در عوض بر روی صفحه نمایش lcd با نور پس زمینه led تمرکز خواهد کرد یعنی همین تلوزیزیون های led امروزی.

vizio نام تجاری تلویزیونی مبتنی بر ایالات متحده و یکی از جوانترین اعضای بازار تلویزیون آمریکای شمالی است. خطوط تولید ویزیو در مقایسه با مارک های دیگر غنی و گسترده نیست و تلویزیون های این برند شاخص قیمت مناسب را در پیش گرفته اند در عین اینکه کیفیت آن‌ها بعضا بسیار بالا است. در سال 2018، ویزیو مدل p 2018 و سری vizio p quantum را منتشر کرد که از بسیاری از مدل های گران‌قیمت دیگر از مارک های دیگر در تست ها و رده بندی ها صورت گرفته برتر بود. vision p-series quantum هنوز یکی از بهترین تلویزیون های led / lcd است که تاکنون عرضه شده است.

تلویزیون های vizio معمولا یک سیستم عامل چند منظوره دارند و رابط کاربری هوشمندشان به اندازه اکثر رقبا پیشرفته نیست. هرچند که آخرین مدل های ویزیو از یک رابط کاربری جدیدتر با نمای جذاب تر و جالب تری هستند، اما هنوز تمرکز خود را بر روی قیمت تمام شده قرار می دهند. پلتفرم هوشمند این سری تلویزیون ها از ویزیو در فراوانی نرم افزار های در دسترس و مفید بسیار ضعیف هستند، اما شما میتوانید به راحتی از طریق گوشی همراه یا رایانه خود اتصال با تلویزیون برقرار کرده و محتوای مورد نظر خود را به‌طور مستقیم به‌راحتی پخش کنید. ضعف عمومی تلویزیون های ویزیو قدرت کم چیپست اصلی با هوش مصنوعی آن‌ها در بزرگنمایی و آپ‌اسکیل محتوای با کیفیت پایین به 4k بوده، اما این ضعف نباید برای اکثریت کاربران مسئله خیلی مهمی باشد. چراکه قیمت رقابتی آنها، عملکرد فوق‌العاده نمایشگر آن در محیط های تاریک به واسطه کنتراست بالا و دقت بکلایت بسیار بالا و کمترین تاخیر ورودی برای بهترین تجربه گیمینگ، vizio را به یک برند فوق العاده مطمئن مبدل میکند.

سری 2016 vizio شامل مدل هایی از تلویزیون مقرون به صرفه مانند d سری 4k 2018 تا بالارده ترین تلویزیونی که vizio تا به حال منتشر کرده است یعنی p-series quantum که یک تلویزیون خاص است و تنها در سایز 65اینچ عرضه شده است. pq65-f1 عملکرد فوق العاده ای دارد. و این یکی از بهترین ها و ارزشمند ترین های موجود در بازار آمریکا است و دارای کیفیت تصویر فوق العاده و عملکرد عالی در محیط های تاریک میباشد. موشن حرکتی نمایشگر آن بینقص بوده و به لطف کم بودن زمان ورودی آن تلویزیون بسیار سریع و ئاسخگویی آنی دارد. تلویزیون میان‌رده vizio، سری p 2018، تقریبا به همان اندازه p-series quantum خوب و عالی است و در میان بهترین انتخاب‌های ما در رده متوسط می باشد. کنتراست عالی، موشن حرکت عالی و عملکرد گیمینگ فوق العاده ای دارد. در نهایت، بهترین مدل مقرون به صرفه ویزیو e series 2018، عملکرد عالی در محیط های با نور کم به‌دلیل کنتراست بالای پنل va این سری تلویزیون های ویزیو، و همچنین بار دیگز تاخیر ورودی به کمترین میزان خود رعایت شده و به عملکرد بینقص گیمینگ این سری نیز لطمه ای وارد نمیکند. اما در کل این تلویزیون مقرون به صرفه بیشتر برای محیط های تاریک اختصاص یافته و برای اتاق های روشن نمایشگر خیلی روشنی ندارد.

نقاط قوت و ضعف تلویزیون های ویزیو نسبت به دگر رقبا :

نقاط قوت تلویزیون های ویزیو به نسبت سایر مارک ها

  1. قیمت مناسب
  2. کنتراست
  3. امکانات و استاندارد های بسیار به خصوص گیمینگ
  4. رابط کاربری و پلتفرم هوشمند اختصاصی smart cast

+ قیمت محصولات

محصولات ویزیو هم مانند شگرد کاری برند tcl و هایسنس بازار های اقتصادی و خوش قیمت رو هدف قرار دادن البته که تولید و عرضه محصولات ویزیو بسیار محدود تر از برند های ذکر شده هست و تنها در مناطق خاصی مثل آمریکای شمالی و چند منطقه دیگه عرضه میشن. اما به طور کلی تلویزیون های بسیار ارزشمندی از ویزیو رو در بازه‌ی رقابتی اقتصادی و میان رده میبینیم که گاها با قیمتی مناسبی که دارن حتی پرفورمنس قویتر و بهتری از رقبای بالارده ال جی و سامسونگ و حتی سونی خودشون ارائه میدن. اما خوب توجه داشته باشید که این ارزون بودن هم به نوبه‌ی خودش معنا و مفهومی ساده داره و اونم اینه که ویزیو قاعدتا از یکسری مشخصات حتی الزامی و مرسوم در این مدل ها بهره‌مند نیست برای مثال یکی از بارز ترین اون ها قابلیت upscale محتوای sd و hd به 4k هست که در این خصوص عملکرد ضعیفی رو از تولیدات حتی باکیفیت و بالارده ویزیو شاهد هستیم.

+ امکانات و استاندارد ها

تولیدات ویزیو شاید در خصوص برخی استاندارد های گیمینگ یا مشخصات ویژه تصویر و پخش خیلی پیش رو و نوآور نباشن اما در تولیدات حتی اقتصادی ویزیو میبینیم که تولیداتش نمایشگر های بسیار قدرتمند و خوبی دارن که گاها از بکلایت های fald بسیار خوبی هم با درجه روشنایی و کنتراست بسیار عالی بهره‌مند هستن که این موجب میشه تا تولیدات ویزیو از لحاظ نمایشگر در سطحی بالاتر از رقبای همقیمت خودشون قرار بگیرن. تلویزیون های کوانتومی ویزیو هم جزو اولین تلویزیون هایی بودن که در کنار سامسونگ و بعد تر tcl به این تکنولوژی روی آوردن تا تصویری بسیار زنده و با طیف رنگی و حجم رنگی فوق‌العاده به نمایش بذارن. در خصوص استاندارد های وروی و hdr هم عقب نموندن و در تولیدات جدید این برند شاهد بهره‌مندی از استاندارد های روز ورودی ها مانند hdmi 2.1 و تعاملات گیمینگ هم هستیم با نمایشگر 120hz در کنار اینکه استاندارد های hdr رو هم کامل پوشش میدن بدون استثنای فرمت خاصی از اون.

+ کنتراست

تولیدات ویزیو قالبا تلویزیون های va پنل از led/lcd ها در کنار برخی مدل های اولد هستن و مدل های پنل ips بسیار کم در بین تولیدات این برند دیده میشه و وجه مشترک این دو پنل هم کنتراست بسیار بالا هست و این جزو نقاط قوت کلی این برند به حساب میاد چراکه تولیدات پنل va این برند باز هم از معمول رقبای همرده خودشون کنتراست و دقت نوری بهتر و بیشتری هم ارائه میدن.

+ پلتفرم رابط کاربری و پلتفرم هوشمند اختصاصی smart cast

همزمان با اینکه رابط کاربری و پلتفرم هوشمند smartcast جزو نقاط قوت این برند محسوب میشه، جزو نقاط ضعف اون هم به حساب میاد. سیستم عامل smartcast این برند رابط کاربری بسیار ساده و کارامدی داره و از همه مهم اینکه یک پلتفرم اختصاصی و متناسب ویزیو هست که این منظور رو میرسونه که ویزیو وقت و سرمایه گذاشته تا از پلتفرم های ساده و معمولی و متن باز که تمامی تلویزیون ها میتونن استفاده کنن به کار نگیره. اما خوب این پلتفرم هوشمند جای کار زیادی داره چراکه فراوونی اپلیکیشن ها و دستور های اون بسیار کم هست و برخی از تنضیمات و شخصیسازی های پایه ای که حتی در سیستم عامل های لینوکس ساده مدل های پایینرده برخی برند ها هم دیده میشه رو بهره‌مند نیستن.

نقاط ضعف تلویزیون های ویزیو به نسبت سایر رقبا

– محدودیت موجودی و عرضه

خوب همون طور که بالاتر هم بهش اشاره شد تولیدات این برند پیشروی شگرد کاری برند هایی مثل tcl و هایسنس بوده اما خوب عرضه اون ها بسیار محدود هست و شاهد موجودی حتی یک مورد از تلویزیون های ویزیو در بازار خاومیانه نبودیم. بیشتر تولیدات این برند تنها برای بازار های منطقه آمریکای شمالی تولید و عرضه میشن.

 پلتفرم هوشمند smart cast ساده

پلتفرم هوشمند smartcast ویزیو که در تلویزیون های هوشمند اون استفاده میشه یک سیستم عامل اختصاصی و سفارشی شده خود برند ویزیو هست اما در خصوص فراوونی اپلیکیشن ها و امکانات و دسترسی های کاربر برای شخصیسازی های متعدد بسیار بسته هست و این جزو ناقط ضعف این پلتفرمه که امروزه رابط کاربری و سیستم عامل تلویزیون ها بسیار کامل باید باشه حتی مدل های رده چندم بازار هم با پلتفرم اندروید حداقل دست کاربر رو نصب و راه اندازی بسیاری از اپلیکیشن ها باز میگذارن که این امکان در تلویزیون های ویزیو فراهم نیست به نوعی که حتی این تلویزیون ها که برای بازار آمریکای شمالی هدف گذاری و سفارشی میشن، اپلیکیشن های کاربردی موجود در اپ استور این پلتفرم حتی برای منطقه هدف گذاری شده هم کامل نیست.

– upscale ضعیف

تلویزیون های ویزیو بیش از هر تلویزیون دیگه ای از برند های شاخص و سرشناس در خصوص پخش و ارتقای محتوای با بافت ضعیف و رزولوشن های پایین مشکل دارن به طوری که حتی در تولیدات بسیار بالارده و خاص این برند هم شاهد این ضعف بزرگ هستیم و این به عملکرد ضعیف و متوسط چیپ تصویر تعبیه شده برای این تلویزیون ها از طرف ویزیو برمیگرده که قابلیت هوشمند ارتقای بافت های تصویر از رزولوشن های پایین به رزولوشن استاندارد نمایشگر یعنی 4k رو حتی در سطح ساده و معمولی هم نداره و قطعا تماشای شبکه های داخلی و آنتنی و دیجیتال کشورمون در نمایشگر این تلویزیون ها جالب نمیشه.

سوالات پر تکرار در هنگام خرید تلویزیون ویزیو

  1. یک تلویزیون خوب با چه کیفیتی انتخاب کنیم ؟
  2. چرا ویزیو ؟
  3. آیا تلویزیون های ویزیو برای گیم مناسب هستن ؟
  4. ارزشمند ترین تلویزیون های ویزیو اختصاص داده میشن به کدوم دسته بندی و سری ؟
  5. کیفیت تصویر تلویزیون های ویزیو چطوره ؟
  6. آیا تلویزیون های اقتصادی و پایین رده ویزیو ارزش خرید دارن ؟

+ یک تلویزیون خوب با چه کیفیتی انتخاب کنیم؟

پاسخ به این سوال خیلی ساده است. قطعا کیفیت فورکی، جواب این سوال است. زیرا هم قیمت مناسبی دارد و هم سورس و محتوای فورکی، به نسبت هر رزولیشنی قابلیت دستیابی و استاندارد بیشتری دارد.

+ چرا ویزیو ؟

تولیدات ویزیو در بازه‌ی قیمتی بسیار اقتصادی و ملایم در تمامی رده های کیفی عرضه میشن و از این سو در کنار قیمت مناسب تولیدات این برند شاهد کیفیت و استاندارد های بسیار خوب نمایشگر و بکلایت هم هستیم که در بیشتر مواقع حتی از رقبای بالارده تر و گران قیمت تر خودشونم پرفورمنس تصویری بهتری ارائه میدن. اما این موضوع رو در نظر داشته باشیم که تولیدات ویزیو محدود به بازار های خاصی مثل آمریکای شمالی هستن و تا کنون در میهن عزیزمان شاهد مدل هایی از برند ویزیو نبودیم. از طرف دیگه این تلویزیون ها ضعف در نمایش محتوای sd و hd در نمایشگر 4k دارن و نمیتونن گزینه‌ی مناسبی برای استفاده در مناطقی مثل ایران که عمده‌ی محتوای پخش شبکه ها هنوز sd و hd هستن باشن.

+ ارزشمند ترین تلویزیون های ویزیو اختصاص داده میشن به کدوم دسته بندی و سری ؟

تمامی تولیدات ویزیو به واسطه‌ی قیمت گذاری خوب جزو مدل های ارزشمند محسوب میشن اما در این بین تولیدات کلاس s سری 5 ویزیو در قالب قیمتی بسیار مناسب در حد سری 7000 و 8000 های سامسونگ و همچنین سری 8000 های سونی و نانوسل های 80/81 الجی عرضه میشن اما با بهره ‌مندی از پنل va کوانتومی و بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی با دقت و کنتراست بشدت بالا ارزش قیمتی فوق‌العاده بالایی دارن.

در بازه‌ی قیمتی کمی بالاتر تلویزیون های کوانتومی سری 6 از کلاس r تولیدات این برند هم جزو بهترین ها بوده و میتونن خیلی راحت با محصولات بالارده و حتی پرچمدار برند هایی مثل سونی و سامسونگ هم در حوضه‌ی نمایشگر های پنل va رقابت کنن با اینکه حتی ممکنه قیمتی معادل نصف اون مدل هارو داشته باشن.

+ آیا تلویزیون های ویزیو برای گیم مناسب هستن ؟

تلویزیون های ویزیو با توجه به میانگین قابل قبول ریسپانس تایم سریع و تاخیر ورودی پایین در کنار معمول استاندارد های ورودی گیمینگ گزینه های خوبی برای گیمینگ اون هم در بازه‌ی قیمتی قابل قبول و اقتصادی به حساب میان.

+ کیفیت تصویر تلویزیون های ویزیو چطوره ؟

کیفیت تصویر تولیدات ویزیو به ویژه در مدل های بالارده و پرچمدار این برند بسیار عالی و استثنایی هست به ویژه اینکه شاهد قیمت گذاری بسیار مناسب محصولات این برند در کنار تکنولوژی های تصویر بسیار خوب از بکلایت و نمایشگر ها هستیم اما توجه داشته باشید که تنها زمانی بهترین کیفیت رو در این تلویزیون ها دریافت میکنید که محتوای استاندارد hdr بسیار بالارده و به روز رو در وضوج 4k تماشا کنید وایلا تلویزیون های ویزیو بدون استثنا در خصوص پخش محتوای hd و sd ضعف دارن.

+ آیا تلویزیون های اقتصادی و پایین رده ویزیو ارزش خرید دارن ؟

در بین تولیدات ویزیو کمتر میبینیم مدلی رو که برچسب پایین رده بهش تعلق بگیره اما اکثریت تولیدات این برند در سری های 4 و 5 و 6 در بازه‌ی اقتصادی قرار میگیرن به نوعی که میشه گفت اصلا بهترین تولیدات ویزیو که پرفورمنس فوق‌العاده ای هم دارن در این بازه‌ی اقتصادی قرار میگیرن و شاید به راحتی بهترین و باکیفیت ترین تلویزیون های اقتصادی رو در بین تمامی مدل های دیگر برند ها بتونیم از ویزیو ببینیم اما خوب محدودیت عرضه اون و همچنین توانایی ضعیف پخش محتوای sd و hd در نمایشگر 4k میتونه ضعفی باشه که نشه ازشون گذشت و بتونیم راحت بیخیالشون بشیم.

+ نکات مهم در هنگام خرید تلویزیون ویزیو

بسیار مهم هستند. اما برای بیشتر مردم که از تلویزیون استفاده ی عمومی می کنند؛ توجه به نکات زیر مهم است؛

  • تلویزیون باید از نوع اسمارت باشد.
  • توانایی ساپورت کردن زیر نویس های فارسی را داشته باشد.
  • دارای سه بعدی نباشد.
  • صفحه ای تخت داشته باشد.
  • دارای گیرنده دیجیتال باشد.
  • قابلیت پشتیبانی از hdr را داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر خودتون رو اینجا بنویسید ...

در حال بارگذاری...

0