تلویزیون سامسونگ S95C (قیمت ، خرید ، بررسی تخصصی و مشخصات مدل کیو اس 95 سی )
تلویزیون سامسونگ S95C ، پرچمدار تلویزیون های سامسونگ اولد پنل در سال 2023 هست که از پنل پیشرفته و توسعه یافته ی QD-OLED بهره مند هست. این تلویزیون هم ره روی موفقیت S95B سال گذشته اینبار در نوع بهبود یافته و به شکل متفاوتی پا به میدان رقابت بهترین ها گذاشته.
قیمت تلویزیون سامسونگ سامسونگ S95C در انواع سایز ها
نمایش دادن همه 3 نتیجه
-
اطلاعات بیشتر
تلویزیون سامسونگ 55S95C
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1400/7/19 11:53 قبل ظهر ... مشاهده اطلاعات -
اطلاعات بیشتر
تلویزیون سامسونگ 65S95C
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1400/7/19 11:53 قبل ظهر ... مشاهده اطلاعات -
اطلاعات بیشتر
تلویزیون سامسونگ 77S95C
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1400/7/19 11:53 قبل ظهر ... مشاهده اطلاعات
مشخصات رایج تلویزیون سامسونگ S95C :
- تلویزیون 2023 سامسونگ S95C
- دارای رزولوشن 4K
- پنل سامسونگ “QD-OLED”
- رفرش ریت 144 هرتز واقعی
- روشنایی : 637-1380 نیتکاندلا
- چیپست پردازش تصویر قدرتمند Neural Quantom Processor
- قابلیت اسمارت با سیستم عامل Tizen 6.5
- کیفیت صدای فراگیر با توان خروجی 70 وات 4.2.2 کاناله
- دارای 4 پورت HDMI ( هر 4 پورت از نوع HDMI 2.1 ) و 2 پورت USB ( هردو نسخه USB 2.0 )
- بلوتوث نسخه 5.2
- ریموت کنترل طرح جدید سولار با پورت USB Type-C
- پشتیبانی از HDR – HDR10 Plus – HDR10 – HGIG
- مونتاژ اسلواکی – کره – لهستان
فهرست مطلب
- مشخصات رایج
- قیمت و انواع سایز
- ویدیوهای مرتبط
- نقاط قوت و ضعف
- طراحی
- کیفیت تصویر
- رزولوشن های ورودی
- موشن
- کیفیت صدا
- قابلیت های هوشمند
- توانایی پخش
- جمع بندی
- مقایسه با رقبا
- خرید
تلویزیون سامسونگ S95C مدلی بسیار خاص از یک سری و کلاس کاملا جدید در لاین آپ تلویزیون های سامسونگ هست که برای اولین بار در سال 2023 شاهدش بودیم. این تلویزیون اولین تلویزیون اولد پنل نسل جدید و اختصاصی این برند هست و نکتهی جالبش هم اینه که سامسونگ برندی بود که تبلیغات بشدت گسترده ای رو در پایین آوردن و مسخره کردن نمایشگر های اولد تولید ال جی برای تلویزیون ها انجام داده بود و این جالبه که خود سامسونگ هم بالاخره قانع شده که وارد بازی پنل های نسل جدید اولد بشه و البته این بار متفاوت تحت قالب اولد های کوانتومی که لایهی ارگانیکی اولد آبی رو به جای سفید نمونه های الجی بهرهمند هستن و فیلتر های رنگی کوانتومی بسیاری برای ساب پیکسل های اون ها در نظر گرفته شده به منظور پوشش رنگی و حجم رنگ بسیار بالاتر و پرفورمنس تصویری کاملا متفاوت با اونچه که از اولد های معمول مانند A90J و G2 که حتی بهترین انواع اولد های سفید استاندارد رو تحت عنوان Evo یا Ex panel دارا هستن.
سامسونگ S95C یک مدل پرچمدار و بسیار بالارده و باکیفیت و کامل در لاین آپ تلویزیون های این برند محسوب میشه که در کنار کیفیت ساخت بالا و طراحی بسیار شکیل، تصویر فوقآلعاده و پلتفرم هوشمند بسیار کارامد از ورودی های بسیار کامل و استانداردی برای بهرهوری گیمینگ نزدیک به بینقص مجهز هست یعنی VRR بسیار کامل با FreeSync پرمیوم و G-Sync و چهار پورت HDMI 2.1 کامل که در سامسونگ ها خیلی کم دیده شده در کنار پنل گیمینگ خاص در تنضیمات تصویر ورودی ها گیمینگ که کاملا اون رو به یک مانیتور گیمینگ تبدیل میکنه و حتی در ورودی های کمی بیت ریت پایینتر میتونید شما ورودی 4K@144hz رو هم تجربه کنید که فوقآلعاده عجیب و خاص هست. این تلویزیون ویژگی های فوقآلعاده خاص و عجیبی در تصویر و عملکرد داره که بریم مو به مو اون هارو بررسی کنیم.
با برررسی تخصصی موشکافانه این مدل فوقالعاده ارزشمند و خاص سامسونگ یعنی S95C همراه ما باشید …
… مدل مورد بررسی واقع شده سایز 65 اینچ از تلویزیون اولد های نسل جدید سامسونگ یعنی S95C عرضه شده در سال 2023 هست …
این بررسی با مروری کارشناسی و بسیار دقیق از بیش از 4 مرجع تلویزیونی جهانی از قبیل Rtings، HDTV، Digital Trends، Techradar و Cnet گرفته شده که مشخصات توجیهی، تصویری و تخصصی در 70 درصد موارد از منابع معتبر هستند، اما از جایی که تیم کارشناسی ممتازکالا بیش از 8 سال با قدرت در بخش بررسی تخصصی انواع تلویزیون ها فعالیت داره اون هم با لابراتور و تیم حرفه ای در این بخش، با توجه به تجربه نظری، دیداری و بررسی اولیه مدل های در دسترس برخی نتایج کاملا تجربی بر خلاف اون چیزی که در سایت های نقد و بررسی خارجی میبینیم دیده میشن و سنجیده میشن به خصوص برای کاربران ایرانی با محتوا و سورس هایی که در تست های خارجی معیار قرار داده نمیشن و برخی ریز بینی ها در پخش فیلم و فوتبال و انواع گیمینگ با کنسول ها و پلتفرم های پیشرفته نسل هشتمی، میان نسلی و نهمی این نتایج گاها حتی در تست های تخصصی و الگویی دارای پترن مشخص تست هم یکسان نیست در نتیجه این تغییرات در نمره نهایی لحاظ میشن و در هر بخش توضیح کاملی در خصوص اون نتیجه و برداشت داده خواهد شد.
نقاط قوت S95C
+ مشکی بشدت عمیق نمایشگر اولد پنل اون برای اولین بار در تلویزوین های سامسونگ بدون کوچکترین هاله نوری
+ عملکرد رفلکس نوری بشدت عالی
+ رنگ ها علاوه بر اینکه بشدت پوشش کاملی رو از دامنه های استاندارد دارن – حجم رنگ و درخشندگی بینظیری رو در رنگ های پنل این تلویزیون برای اولین بار میبینیم
+ طراحی بسیار شکیل و باکیفیت با ریموت کنترل هوشمند کارامد
+ رابط کاربری و پلتفرم هوشمند تایزن در جدید ترین نسخه با سهولت استفاده بسیار بالا و تنضیمات تصویر و گیمینگ فوقالعاده کامل
+ ایده آل برای تجربه گیمینگ کم نقص هم از لحاظ فنی و هم بصری در خصوص کنسول های نسل نهمی و گیمینگ با تمهیدات بشدت کاربردی و کامل
+ زاویه دید بشدت عالی و کامل و بهتر از اولد پنل دیگری یعنی بینقص
نقاط ضعف S95C
– سیستم کاهش نوری خودکار ABL برخی مواقع بسیار قوی عملکرد داره و روشنایی نمایشگر به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکنه
– عدم وجود پولارایزر نوری در تلق نمایشگر موجب میشه تا نور های کم محیط کمی تشکیل هاله و رنگ سراسر پنل دهند و احساس کنید مشکی عمیق نیست اما اینطور نیست و اگر نور های محیط رو خاموش کنید از مشکی بشدت عمیق لذت میبرید
– عدم پشتیبانی از DTS:X صوتی و بد تر از اون عدم پشتیبانی از Dolby Vision با اینهمه مشخصات قوی و قدرتمند نمایشگر این تلویزیون فوقالعاده سطح بالا

9.4 | طراحی S95C
سامسونگ S95C طراحی بسیار شکیل و ساده ای و در عین حال بسیار باکیفیت و پرمیومی رو بهرهمند هست. این تلویزیون اولد کوانتومی بسیار نازک و خوش ساخت و با حاشیه های بسیار کم و Bazel-less طراحی شده و واقعا احساس خوبی رو به کاربر منتقل میکنه. مانند تمام تلویزیون های اولد پنل به دلیل حذف شدن لایه های نمایشگر اضافی، خود نمایشگر بسیار نازک هست اما باقی مشخصات و الگو های طراحی بسیار شبیه به Qn90b پرچمدار LED/LCD های این برند هست. پایهی نگه دارندهی این تلویزیون هم نیاز به اشاره داره که با وجود فاضی اشغالی بسیار کم و طراحی و بسیار جم و جور، واقعا سنگین و باکیفیت و محکم کار شده که در ادامه به شکل کلی تر به مشخصات طراحی و الگوی طراحی اون میپردازیم.
شکل نمایشگر : صفحهتخت – استاندارد

پایه نگه دارنده
پایه ای که برای این تلویزیون در نظر گرفته شده از نوع وسط شکیل و پرمیوم و بسیار سنگین و باکیفیت هست که با توجه به ابعاد تلویزیون این پایه بسیار جم و جور هست و فضای اشغالی بسیار کمی هم دربر میگیره و با این حال بسیار مستحکم و کافی هم از تلویزیون پشتیبانی میکنه و با توجه به سطح صافی هم که داره و فاصله ای که با نمایشگر انداخته که حدود 3 اینچ یا حدودا 8 سانتی متر هست میتونید اغلب ساندبار ها و دیوایس های پخش کننده رو روی اون قرار بدید بدون اینکه به نمای تلویزیون و تجربهی بصری شما آسیبی برسه.
فضای اشغالی پایههای این تلویزیون در سایز 65 اینچ : طول 35.5 سانتی متر – عرض 29 سانتی متر – ارتفاع حدود 8 سانتی متر

نمای پشتی
ابعاد براکت دیواری : 200×300
نمای پشتی تلویزوین سامسونگ S95C از دو بخش تشکیل شده یعنی بخش پنل و بخش ورودی ها و اتصالات که این بخش اتصالات ضخامت تلویزیون رو بیشتر کرده و پوشش پلاستیکی هم داره البته سیستم مدیریت کابل هم با یک کاور بسیار شیک پلاستیکی در نظر گرفته شده که میتونه نمای پشتی تلویزیون رو fبه شکل کامل پوسس بده و مرتب کنه. دسترسی به ورودی ها با اینکه صورت رو به پایین و کناری دارن اما در موقع نصب تلویزیون روی دیوار سخت میشه و گاها هم ناممکن به خصوص وقتی که کاور پوشش اتصالات هم نصب شده باشه.

حاشیههای نمایشگر
ضخامت حاشیه ها : 0.28” اینچ یا 0.7 سانتیمتر
حاشیه های نمایشگر تلویزیون سامسونگ S95C بسیار نازک تعبیه شده و در نظر گرفته شده که به جلوهی بصری تلویزیون میافزاید و حدود با 0.8 سانتی متر ضخامت میتونه جزو تلویزیون های Bazel-less امروزی هم به حساب بیاد.

ضخامت بدنه
حداکثر ضخامت : 0.47” اینچ یا 1.2 سانتیمتر
ضخامت تلویزیون هم به صورت کلی دو تیکه هست، بخش فوقانی تلویزیون که پنل رو تشکیل میده کاملا نازک هست کمتر از 1 سانتی متر ضخامت داره اما بخش پایینی تلویزیون که اتصالات و ورودی ها رو پوشش میده در بیشترین حالت ممکن ما ضخامت 4.1 سانتی متری رو شاهد هستیم. همچنین اگر خیلی دقیق بشید به نمایشگر های اولد میبینید یه خمیدگی بسیار خفیف در اون ها وجود داره که احساس نمیشه اما در تلویزیون ها و پنل های اولد به دلیل ظرافت بسیار زیادشون کاملا طبیعی و استاندارد هست.

9.0 | کیفیت ساخت
کیفیت ساخت تلویزیون پرچمدار وکوانتومی اولد پنل سامسونگ یعنی S95C بسیار قابل قبول و خوش ساخته و متریالی که در اون به کار رفته کاملا سطح بالا و پرمیوم تلقی میشه. پایهی تلویزوین هم با وجود کوچک و جم و جور بودن به خوبی از تلویزیون پشتیبانی میکنه و خوش ساخت هست و اسمبل تلویزیون هم بسیار دقیق کارشده بدون وجود حفره و لقی و بینظمی در ساخت و چفت بودن قطعات.

9.2 | کیفیت تصویر S95C
تلویزیون سامسونگ S95C در خصوص کیفیت تصویر باکیفیت ترین تلویزیون تولید شده و عرضه شده توسط سامسونگ تاکنون به حساب میاد که برای اولین بار از تکنولوژی نمایشگر جدید استفاده کرده یعنی برای اولین بار در لاین آپ تلویزیون های سامسونگ ما پنل اولد میبینیم. این تلویزیون اولد پنل اختصاصی سامسونگ که کوانتومی شده با آرایش پیکسلی کاملا متفاوت نسبت به اولد های تولید شده توسط ال جی دیسپلی که تاکنون شاهد بودیم عملکرد و پخش کاملا متفاوتی هم دارن و در برخی بخش های تصویر عملکرد این انواع نمایشگر اولد پنل کوانتومی هوش از سر آدم میبره که این تلویزیون ارزشمند سامسونگ یعنی S95C هم بی بهره نیست یعنی در خصوص شفایفت رنگ ها و رنده بودن و پویایی اون ها، پوشش رنگی، حجم رنگی و زاویه دید عملا با یک نمایشگر نسل بعدی با عملکرد خیره کننده طرف هستیم. این تلویزیون در کنار A95K سونی باکیفیت ترین تلویزیون های سال 2023 لقب گرفتند در حالی که در این مقایسه الجی اولد G2 پرچمدار الجی در سال 2023 در رده پنجم قرار گرفت.
خوب با من در ادامه بررسی همراه باشید تا به تمام مشخصات تصویر این مدل بالارده و ارزشمند تازه وارد ژاپنی بدقت بپردازیم …

10| کنتراست
نسبت کنتراست : 1 :… (جای بحث زیاد)
نوردهی موضعی روشن : 1 :…
تلویزیون های اولد پنل چه از نوع کوانتومی و چه غیر کوانتومی از اونجایی که بکلایت ندارن نسبت کنتتراستی براشون نمیشه به شکل استاندارد و عادی در نظر گرفت ولی با این استاندارد های فعلی که عموما برای تمامی تلویزیون ها نظر گرفته میشه میتونیم بگیم نسبت کنتراست بینهایت هست. متاسفانه از اونجایی که در فیلتر رفلکس نوری این تلویزیون از پولارایزر نوری استفاده نشده با اینکه عملکرد رفلکس نوری فوقالعاده هست اما نور های جذب شده داخل لایهی روئن نمایشگر تشکیل هالهی بنفش میدن و این احساس ممکنه به شما دست بده که مشکی نمایشگر عمیق نیست و هاله های بنفش دارید اما به واسطهی نور محیط شما هست و اگر روشنایی محیط زیاد باشه یا کلا محیط خاموش باشه این مشکل رو ندارید ولی وقتی منابع نوری کمی روشن هستن یه تیینت بنفش روی نمایشگر های کوانتومی سامسونگ S95C و حتی A95K مدل پرمیوم سونی میبینید.
10 | نوردهی موضعی
بکلایت : ندارد
قابلیت نوردهی موضعی : خیر
این تلویزیون هوشمند از آنجایی که از پنل اولد استفاده میکنه و این پنل فاقد بکلایت هست چراکه هر کدام از 8 میلیون پیکسل نمایشگر نور خودشون رو مجزا تولید میکنن. پس با اینکه این تلویزیون به بکلایت مجهز نیست و قابلیت نوردهی موضعی بکلایت رو هم نداره اما انگار که نوردهی موضعی این تلویزیون با 8 میلیون دیود نوری انجام میده و نتیجه اون پرفورمنس 100 درصد دقیق نوری هست.

7.7 | حداکثر روشنایی SDR
روشنایی حقیقی : 385 نیت
SDR ABL : 0.064
حداکثر روشنایی SDR محتوای حقیقی : 637 نیت
تاثیر هوشمند SDR ABL : حدود 0.064
روشنایی SDR در تلویزیون S95C به اندازه قابل قبولی خوب هست یعنی میتونه حتی در اتاق و محیط های روشن و نورگیر هم تصویر روشن و زنده ای برای کاربر به نمایش بذاره. این تست روشنایی در ورژن فریمور 1303 هم تست شده و تغییری نداشته. مانند همیشه و ضعف همیشگی اولد پنل ها وقتی که عمدهی بخش تصویر محتوای پخش روشن و سفید باشه ABL شروع به کم نور کردن نمایشگر میکنه به خصوص در محتوایی مثل مستند ها و فوتبال که رنگ های یکدست و روشن دارن و نقاط تاریک و تیره کمی در اون ها دیده میشه. با تنظیم Peak Brightness بر روی Off شما عملا ABL رو میتونید خاموش کنید اما خوب شدت نوری انقدر پاین میاد که نمیشه استفادش کرد.
این نتایج رو
این نتایج روشنایی رو ما در حال تتصویر Movie و Contrast Enhancer روی High و خود کنتراست روی حداکثر در کنار Color Tone روی Warm 2 بدست اوردیم ولی بعد از کالیبره با حفط تمام دقت موجود تصویر.
اگر که خیلی به دقت اهمیت ندید میتونید با تنظیم حالت تصویر روی Dynamic و Contrast Enhancer روی High و خود کنتراست روی حداکثر با حرارت رنگ Standard میانگین روشنایی رو تا حدود 600 نیت هم برسونید.

8.6 | حداکثر روشنایی HDR
روشنایی حقیقی : 1059 نیت
HDR ABL : 0.111
حداکثر روشنایی HDR محتوای حقیقی : 1389 نیت
تاثیر هوشمند HDR ABL : حدود 0.111
سامسونگ S95C در خصوص روشنایی HDR عملکرد تعجب آور و بسیار خوبی رو داشت. البته در نظر داشته باشید که جزئیات و هایلایت های ریز از 2 درصد تا نهایت 10 درصد نمایشگر با روشنایی بسیار بالایی رو شاهد هستیم اما بالاتر از اون به میزان قابل توجهی روشنایی نمایشگر پایین میاد مثلا اگر یک تصویر تماما سفید رو داخل نمایشگر پخش کنید اما تنها 50 درصد نمایشگر رو اشغال کنه حدود 300 نیت روشنایی خواهد داشت این تصویر و اگر 100درصد بشه و کل نمایشگر رو شامل بهش این تصویر سفید روشناییش به حدود 200 نیت میرسه و عملا تاریک محسوب میشه اما خوب اعلب محتوای پخش به بیشتر از 25 درصد نمایشگر رو محیط های روشن ندارن.
این مشخصات بدست اومده رو با ما تنظیم تصویر روی حالت FILMMAKER و HDR Picture Mode با روشنایی و کنتراست حداکثری در کنار حرارت رنگ Warm 2 بدست آوردیم اما اگر دقت براتون آنچان مهم نیست در حالت های تصویر دیگر با حرارت رنگ Standrad میتونید روشنایی بیشتری رو تا 1200-1300 نیت هم تجربه کنید.

10 | یکنواختی مشکی
درصد اختلاف در یکنواختی مشکی واقعی : ٪ 0.168
یکنواختی مشکی با نوردهی موضعی فعال : …
مدل های پنل اولد در خصوص یکنواختی مشکی هیچ ضعفی بهشون وارد نیست فقط به واسطهی همان پولارایزری که در فیلتر ضد رفلکس نوری این تلویزیون به کار گرفته نشده یه هینت نوری بنفش در تصویر دیده میشه که دلیلش تلق ضد رفلکس نوری نمایشگر هست نه خود نمایشگر.

8.6 | یکنواختی خاکستری
میانگین پیکسل های رنگی متفاوت در 50٪ خاکستری یکدست : % 1.396
اثر کثیفی پنل در تصویر تست 50٪ خاکستری یکدست : % 0.117
نمایشگر تلویزیون سامسونگ S95C از لحاظ یکنواختی رنگ ها و یکدست بودن رنگ و نور بسیار ایده آل هست و اثر کثیفی پنل رو در هیچکجای نمایشگر نمیبینیم. حتی مشکل اولد ها که رد های عمودی تیره در برخی محتوای تیره میوفته رو هم بسیار کم میبینیم و از فاصلهی استاندارد هم اصلا دیده نمیشن. مشکل کشیدگی و سایه انداختن محتوای سریع و ترانزیشن ها که در اولد هایی مثل C2. و C1 هم خیلی کمتر دیده میشه در پنل این تلویزیون تقریبا غیر قابل تشخیص.
10 | زاویه دید
شروع رنگ رفتگی از زاویهی : ° 70
شروع تغییر خاصیت رنگ ها از زاویهی : ° 70
افت روشنایی از زاویهی : ° 70
حفظ کنتراست و غلظت مشکی تا زاویه : ° 67
تغییر خاصیت گاما : °70
زاویه دید نمایشگر های نسل جدید اولد بیداد کردن یعنی همینطوری نمایشگر های اولد رو نمیشد ضعف خاصی بهشون گرفت به جز کمی شیفتینگ رنگ ها و به سفیدی زدن رنگ ها که این مورد رو هم حتی یکذره در نمایشگر تلویزیون سامسونگ S95C درست مانند A95K نمیبنییم. زاویه دید این تلویزیون ها با پنل QD-OLED بینقص تلقی میشه و از هیچ زاویه ای شما کوچکترین افت کیفیتی در هیچ یک از معیار های تصویر و کیفی نمیبینیم.

9.5 | رفلکس پنل
نوع تلق نمایشگر :براق / Glossy
بازتاب های غیر مستقیم : % 0.7
بازتاب های مستقیم حساب شده : % 0.4
عملکرد رفلکس نوری این تلویزیون فوقآلعاده هست و همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم با این که در تلق ضد رفلکس نوری این نمایشگر پولارایزر نوری استفاده نشده اما بشدت عالی و ایده آل نور ها چه نور های مستقیم و چه غیر مستقیم جذب میشن و تاثیری در تجربهی بصری کاربر نمیذارن. حتی در اتاقی پر از لامپ و لوستر هم میتونید بشینید خیلی راحت به تماشای فیلم و سریالتون بپردازید.

8.8 | قبل از کالیبره
+انحراف رنگ : 1.16
حالت تصویر : Movie
تنظیم حرارت رنگ تصویر : Warm 2
تنظیم گاما : 2.2
سامسونگ S95C در حالت پیشفرض دقت رنگی قابل قبول و خوبی رو ارائه میده که حتی نیاز نباشه اکثر کاربرا به تنضیمات تلویزیون در خصوص رنگ ها وارد بشن و کالیبره تصویر انجام بدن. اکثر رنگ های مهم و حیاتی دقت کافی رو برای نمایش دقیق دارن اما حرارت رنگ ها کمی به سردی و آبی شدن میزنه و دقت سفیدی تصویر هم دقیق نیست به شکلی که میتونیم از نمایشگر S95C توقع داشته باشیم. خوشبختانه گاما هم به خوبی منحنی هدف رو دنبال میکنه پس مشکلی بابت از بین رفتن جزئیات تصویر در روشنایی های بالا و یا تاریکی ها و سایه ها نداریم.

9.6 | بعد از کالیبره
کالیبراسیون رنگ سفید : 20 نقطه ای
کالیبره رنگ ها : بله
اما بعد از کالیبره دقیق و کارشناسی رنگ ها در نمایشگر S95C به شکل بینقصی تصویر تمیز و دقیقی رو میبینیم. هیچ بیدقتی در White Balance یا تعادل سفیدی تصویر و باقی رنگ ها در کنار گاما نمیبینیم که قابل تشخیص با چشم عادی باشه.

9.4 | طیف رنگ
پوشش رنگی دامنهی DCI P3 تا : %99.98
پوشش رنگی دامنهی Rec 2020 تا : % 88.79
پوشش رنگی در تلویزیون S95C با پنل کوانتومی جدید اولدش فوقالعاده تحسین برانگیزه یعنی در کنار A95K اولین بار هست که یه چنین رنگ هایی رو میتونیم در نمایشگر تلویزیون ها ببینیم. پوشش 100 درصدی از دامنهی رنگی DCI P3 که عمدهی محتوای HDR رو شکل میده در کنار پوشش حدودی 90-92 دردصدی Rec2020 هم سبب میشه که محتوای HDR 10 Plus کم نقص و بسیار جدید و مدرن هم بینقص بتونن نمایش داده بشن.

9.1 | حجم رنگ
پوشش رنگی دامنهی DCI P3 در درجه روشنایی های مختلف : % 97.8
پوشش رنگی دامنهی DCI P3 در روشنایی 10.000 نیت : %69.87
پوشش رنگی دامنهی Rec 2020 در روشنایی 10.000 نیت : % 54.5
نمایشگر های کوانتومی عموما تمرکزشون روی بازتولید رنگ ها با حفظ شدت نوریشون هست یعنی نور بکلایت موجب نشه که خاصیت رنگ حفظ نشه و رو به سفیدی بزنه در روشنایی های بالا ما در اینجا اولد پنل کوانتومی رو میبینیم با حجم رنگ کم نظیر که حتی بهترین های کوانتومی LED/LCD عرضه شده در این 8 سال اخیر هم به این شکل قدرتمند قادر به حفظ حجم رنگ نبودن و این مهم مسبب میشه که رنگ ها طوری در نمایشگر به نمایش دربیان که حتی بعضا چشم کاربر رو بزنن مطمئن باشید چنین رنگ تولیدی از یک نمایشگر رو طوری که این مدل سامسونگ و A95K به نمایش میذارن تا به جال شاهد نبودید. مثلا اگر رنگ های به نمایش درامده در نمایشگر S95C رو اگر بیایم با G2 مقایسه کنیم رنگ قرمز حدود 3 برابر رنگ زرد حدود 8 برابر و رنگ سبز حدود 7 برابر و رنگ آبی هم حدود 2 برابر حجیم تر و زنده تر نمایش داده میشن که در مقایسهي Side-by-Side به وضوح این امر قابل تشخیص هست.

9.3 | شیب رنگ
100٪ مشکی به ٪50 خاکستری | 8.0
50٪ خاکستری به ٪100 سفید | 10
100٪ مشکی به ٪50 قرمز | 10
50٪ قرمز به ٪100 قرمز | 10
100٪ مشکی به ٪50 سبز | 10
50٪ سبز به ٪100 سبز | 8.0
100٪ مشکی به ٪50 آبی | 10
50٪ آبی به ٪100 آبی | 8.0
خیلی جالیه که سامسونگ هم در این مدل خاص تونست بالاخره در خصوص شیب رنگ حرفی برای گفتن داشته باشه و جزو بهترین های این بخش از مولفه های کیفیت تصویر بدرخشه. ما عملا با چشم غیر مسلح و فاصلهی عادی هیچ شکستگی رنگی رو در طیف های تست نمیبینیم و همان یکذره هم شکستگی که وجود داره با قابلیت Noise Reduction میشه از بین برد اما خوب این حالت موجب میشه برخی جزئیات تصویر هم در محتوای باکیفیت از دست برن و پیشنهاد نمیشه.

10 | احتباس تصویر
احتباس تصویر بعد از 0 دقیقه : % 0.0
احتباس تصویر بعد از 2 دقیقه : % 0.00
احتباس تصویر بعد از 4 دقیقه : % 0.00
احتباس تصویر بعد از 6 دقیقه : % 0.00
احتباس تصویر بعد از 8 دقیقه : % 0.00
احتباس تصویر بعد از 10 دقیقه : % 0.00
با اینکه از تلویزیون های اولد پنل به طور کلی انتظار میره که حتی برای چند ثانیه هم شده احتباس تصویر موقت رو شاهد باشیم اما در تست انجام گرفته شده S95C حتی احتباس تصویر موقت رو هم ندیدیم.

آرایش پیکسلی
نوع آرایش پیکسلی : RGB مثلثی
نوع : OLED
نوع ساب پیکسل استفاده شده : QD-OLED
پنل نسل حدید اولدی که در این تلویزیون به کار رفته یعنی QD-OLED آرایش پیکسلی و ساختار کاملا متفاوتی رو نسبت به عموم پنل ها و نمایشگر های اولدی که تاکنون شاهد بودیم بهرهمند هست. یعنی برعکس آرایشی که کنار هم ساب پیکسل ها قرار میگیرن در این آرایش ما حالت مثلی رو میبینیم که ساب پیکسل سبز بالا دو با پیکسل دیگه قرار گرفته. این آرایش موجب میشه که یه تینت خط سبز رو در کنار خط قرمز اگرکه خیلی نزدیک باشید به تلویزیون ببینید اما محسوس نیست و اگر فاصله نورمالی با تلویزیون داشته باشید متوجه هیچکدام از این موارد نمیشید. این آرایش پیکسلی در PC تصویر خیلی واضحی رو نتیجه نمیده که در بررسی مانیتور گیمینگ Alienware AW3423DW هم بهش اشاراتی شد. اما ازونجایی که تلویزیون 55 اینچ و 65 اینچ هست و شما مجبورید فاصلهی حداقلی رو با تلویزیون رعایت کنید متوجه این وضوح کم در نتیجهی عدم تطبیق ساختار ارسالی گرافیکی ویندوز و کامپوتر ها با این آرایش پیکسلی رو متوجه نمیشید.
2.0 | ریسک احتباس همیشگی | Burn-In
سوختگی تصویر : بله
با اینکه این تلویزیون نسل جدید اولد های امروزی رو در بالاترین سطح استاندارد ها و تکنولوژی شامل میشه اما باز هم نمیشه گفت که ریسک سوختگی تصویر رو نداریم ولی خوب میتونیم این تضمین رو بدیم که دیگه سوختگی تصویر به اون شکل که تلویزیون های اولد پنل سه چهار سال پیش رو مشکل ساز میکرد شاهد نخواهیم بود.
انواع UpScale

8.0 | ورودی 480p
محتوای 480p مانند DVD به صورت کاملا دقیق و واضح بزرگنمایی و آپاسکیل میشن و خبری از اثر های مصنوعی و مشکلات مربوطه نیست

8.5 | ورودی 720p
محتوای 720p مانند شبکه های ویدیویی و خانگی نیز بسیار خوب بزرگنمایی و نمایش داده میشوند. اینجا نیز چیپ کوانتوم پروسسور خودنمایی میکند و واضح ترین محتوا را برای نمایش آماده میکند

9.0 | ورودی 1080p
کیفیت پخش محتوای 1080p و FHD مثل اکثر فیلم های Blu-Ray و بازی های کنسولی عالی صورت پذیرفت و نتیجه تحسین بر انگیز است به حدی که به خوبی محتوای 4K پخش میشن.

10 | ورودی 4K
محتوای 4K بومی مانند UHD Blu–ray یا محتوای با کیفیت با کیفیت بالا بدون هیچ مشکلی و بسیار واضح و بادقت نمایش داده میشوند.

8.5 | موشن S95C
پرفورمنس سامسونگ S95C در خصوص موشن و نمایش محتوای سریع و اکشن جزو بهترین مدل های پرچمدار سال 2023 از بین سیلی از تلویزیون های مطرح به حساب میاد . پنل های اولد به طور کلی عملکرد فوقالعاده سریعی در پاسخدهی نمایشگر یا همان ریسپانس تایم داره و همچنین در این نمایشگر های کوانتومی جدید از فلیکر هم استفاده نمیشه که رد های افقی و عمودی رو در تصویر ببینیم. نمایشگر 120-144 هرتزی این تلویزیون موجب میشه با تمهیداتی که در چیپ تصویر و ورودی های این تلویزیون اعماد شده یک تجربهي فوقالعاده از تماشای محتوای ورزشی و سریع و اکشن و حتی فیلم های سینمایی 24فریم استاندارد داشته باشید.

9.9 | سرعت پاسخدهی
سرعت پاسخدهی نمایشگر تلویزیون سامسونگ S95C به صورت آنی هست و فوقالعاده سریع به واسطهی اولد پنل بودن فریم ها توسط پیکسل ها به نمایش درمیان. اما یک مشکل اساسی و بنیادی دارن اولد پنل ها به اصطلاح Sample-and-Hold که موجب میشه کمی تیک دار بودن یا تاری رو شاهد باشیم که این مورد یکی از ضعف های پاسخدهی فوقالعاده سریع نمایشگر هست که ساید افکت های آزاردهنده معدودی هم شامل میشه اما محسوس نیستن و با روون سازی موشن و باقی تمهیدات تنظیمات موشن میشه تا حدود زیادی اثرش رو خنثی کرد.

10 | فلیکر
عاری از فلیکر : خیر
فرکانس نوری PWM بکلایت : 0 هرتز
سامسوتگ S95C از نظر فنی فلیکر نداره اونطوری که همیشه بررسی میکنیم چراکه بکلایتی رو نداره و ماژول PWM هم در اون به کار گرفته نشده اما به شکل خفیف نوعی پالس های متفاوت رو مبینیم که عین اون تاثیر میذارن اما کاملا متفاوت هستن. این عملکرد خفیف فلیکر در بسیاری از محتوا و تنظیمات تصویر هم به طور کلی دیده نمیشه یعنی حالت تصویر شما اگر به صورت موار دزیر باشه کلا فلکیر رو حتی حفیف هم تجربه نمیکنید :
حالت PC : تنها در روشنایی حداکثری
حالت Dynamic : روشنایی بالای 20
حالت استاندارد : روشنایی بالای 48
حالت گیم : روشنایی ببالای 25

8.7 | فریم های سیاه یا BFI
حداقل فلیکر برای محتوای 60 فریم
حداقل فلیکر برای محتوای 60 فریم در حالت گیم : 60 هرتز
سامسونگ S95C قابلیت اضافی ای برای بهبود موشن داره به عنوان افزودن فریم های سیاه در تصویر با فریم ریت های متفاوت. این یعنی نرخ فرکانس فلیکر در این حالت به 120 هرتز میرسه و موجب میشه تصویر تاریک تر بشه و برخی مواقع هم دوتایی شدن تصویر رو ببینیم در عین حال که تصویر وضوحش بالا هست چراکه این نرخ 120 هرتزی به خوبی تقسیم نمیشه به طول فرکانس اصلی نمایشگر که بسیار سریع هست و این کم و کاستی های بین موجب این پدیده میشن. همچنین این تلویزیون برای محتوای 60 هرتز هم فرکانس فلیکر مستقل 60 هرتزی رو بهرهمند هست که بتونه موشن اون رو در نهایت دقت ممکن تسهیل کنه ولی با فرکانس 120هرتزی این پخش هم مشکل دار خواهد بود چراکه نرخ تطبیق 120 هرتزی رو برایش نداره. در کنار این موارد قابلیت BFI در حالت گیمینگ با VRR روشن هم کار نمیکنه البته این همه توضیح دادم که فقط نوع عملکرد این قابلیت رو در S95C ببینیم ولی هیچوقت پیشنهاد استفاده از این قابلیت رو نمیکنیم چراکه تصویر به شکل غیر قابل تحملی تاریک همراه با فلیکر قابل روئیت میشه.

10 | روون سازی محتوای پخش
موشن اینترپولیشن (30 فریم) : بله
موشن اینترپولیشن (60 فریم) : بله
نمایشگر و چیپ تصویر کوانتومی این تلویزیون به راحتی میتونن محتوای زیر 60 فریم رو 60 فریم با قرار دادن فریم های پیشبینی شده بین فریم های اصلی ارتقا و نمایش بدن و همچنین قابلیت اینکه محتوای 60 فریم رو هم به 120 فریم ارتقا بده رو هم میبینیم که البته غیر ضروریه اما به لطف نمایشگر 120 هرتزی و چیپ تصویر قدرتمند به خوبی امکان پذیره، چقدر خوبه که مثلا فیلمی 24 فریم رو همراه با تیک های بعضا سردرد آور ناشی از فریم ریت پایین داریم میبینیم اما با این قابلیت که اعمال بشه انگار که همون فیلم 60فریم واقعی هست و روون ترین شکل ممکن نمایش داده میشه البته ازونجایی که با Nvidia طرف نیسیتیم و سیستم های DLSS خاص اون برای قرار دادن فریم های ساخته شده توسط هوش مصنوعی بسیار خاص، بعضا ممکنه در برخی سکانس های شلوغ و یا سریع کمی اثرات مصنوعی یا کشیده شده محتوا رو ببینیم که خیلی محدود رخ میده و مشکلی پیش نمیاره.

4.8 | لگ یا Stutter
بازهی زمانی قفل فریم در محتوای 24 فریم : 40.0 میلیثانیه
بازهی زمانی قفل فریم در محتوای 60 فریم : 15.0 میلیثانیه
به دلیل نرخ پاسخدهی نمایشگر یا ریسپانس تایم نسبتا سریع نمایشگر S95C ما کمی لکنت و لگ ناشی از استاتیک شدن نمایشگر در انتظار فریم بعدی نمایش هستیم که در خصوص محتوای 60هرتز بسیار قابل قبوله اما محتوای 24 فریم کمی آزرده خاطر میکنه آدمو که رو بیاریم از روون سازی موشن براش استفاده کنیم.

10 | تیک یا جادر Judder
عاری از جادر 24p با اپلیکیشن های اصلی : بله
سامسونگ S95C میتونه پرش تصویر و عدم تطبیق نمایش صحیح در تمامی انواع محتوای پخش 24 فریم رو کاملا رفع کنه و به شکل تمیز و روونی اون هارو به واسطهی نمایشگر 120 هرتزی خودش پخش کنه این مشکل عموما برای نمایشگر های 60هرتزی رخ میده که تطبیق درستی از تقسیم 24 فریم در 60فریم واقعی نمایشگر خودشون نیستن و برخی فریم ها جلو عقب میوفتن و چندتایی میشن که این پرش تصویر آزار دهنده ای رو براشون شامل میشه که خوشبختانه S95C این مشکل رو نداره.
9.4 | رفرش ریت متغیر VRR
سامسونگ S95C از VRR یا همون رفرش ریت متغیر بهرهمند هست به واسطهی HDMI 2.1 پیشرفته و به روزی که به همراه داره و با استاندارد های روز گیمینگ و ورودی هم همراه هست. به همین سبب با VRR شاهد از بین رفتن شکستگی و تیکه تیکه شدن تصویر در پخش گیم ها زمانی که فریم ریت اون ها تغییر میکنه یا افت و خیر داره هستیم.
استاندارد VRR در HDMI این تلویزیون از G-SYNC و HDMI VRR Forum استانداردی که عموما برای کنسول های نسل نهمی شناخته شده و کاربر داره پشتیبانی کامل میکنه. همچنین خیلی عالیه که میبینیم بالاخره رینج فرکانسی VRR تلویزیون های سامسونگ هم از 20 هرتز تا 120 هرتز رسیده و پیشرفت کرده. این تلویزیون ورودی 1440p هم میپذیره و حتی VRR رو در حالت 60 هرتز و 120 هرتز به صورت Native و واقعی به نمایش میذاره که ضعف اساسی در تلویزیون های سوین این مورد به حساب میاد در مورد ورودی های پشتیبانی شده.
رفرش ریت واقعی : 144 هرتز
رفرش ریت متغیر : بله
HDMI Forum VRR : بله
پشتیبانی از G-Sync : بله
پشتیبانی از FreeSync : بله
حداکثر 4K VRR : تا 144 هرتز
حداقل 4K VRR : تا 20 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداکثری در ورودی 1080p : تا 144 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداقلی در ورودی 1080p : تا 20 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداکثری در ورودی 1080p : تا 144 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداقلی در ورودی 1080p : تا 20 هرتز
پشتیبانی از اتصالات VRR : از طریق HDMI

9.2 | ورودی های S95C
سامسونگ S95C در خصوص ورودی ها عملکرد بسیار قابل قبول و آینده نگرانه ای داره چه در خصوص استاندارد های فنی پشتیبانی شده در خصوص صوت و گیم، چه در خصوص استاندارد های پخش و سوکت های فیزیکی تعبیه شده که در کل یک پکیج ورودی های قدرتمندی رو از این تلویزیون میبینیم که در ادامه کامل به دونه دونه اون ها اشاره میکنیم.
9.7 | تاخیر ورودی
ورودی 1080p @ 60 Hz در حالت غیر گیم مود : 82.1ms
ورودی 1080p @ 120 Hz به صورت : 5.1ms
ورودی .4.6ms : 1080p @ 144 Hz
ورودی 5.2ms : 1440p @ 120 Hz
ورودی 4.2ms : 1440p @ 144 Hz
ورودی 9.4ms : 10Bit HDR 4K @ 60 Hz
ورودی 4:4:4 @ 9.6ms : 4K @ 60 Hz
ورودی 4K @ 60 Hz در حالت غیر گیم مود : 63.0ms
ورودی 4K @ 60 Hz با اثر صابونی فعال : 19.4ms
ورودی 4K @ 120 Hz با تاخیر : 5.1ms
ورودی 4K @ 144 Hz با تاخیر : 4.2ms
ورودی 8K @ 60 Hz پشتیبانی نمیشود
قابلیت “ALLM” یا ماد خودکار تاخیر ورودی پایین : بله
سامسونگ S95C تاخیر ورودی پایینی رو برای تجربهی روون و سریع گیمینگ داره البته در حالت گیم ماد، همچنین شما میتونید روون سازی موشن هم برای روونتر شدن محتوای گیم خودتون به خصوص بازی هایی که روی 30فریم قفل هستن برای ارتقا و پخش روون به 60 فریم فعال کنید و استفاده کنید که در این حالت تاخیر ورودی بالاتری رو به شکل محسوس شاهد خواهیم بود. تاخیر ورودی کلی این تلویزیون برای اکثر گیم ها و گیمر ها عالی و فوقالعاده هست و جزو معدود تلویزیون های شبه مانیتور گیمینگ بازار با این مشخصات فنی و بصری بسیار کامل محسوب میشه..
9.7 | رزولوشن های پشتیبانی شده
ورودی 1080p @ 60 Hz @ 4:4:4 : بله
ورودی 1440p @ 144 Hz : بله (Forced)
ورودی 4K @ 60 Hz @ 4:4:4 : بله
ورودی 4K @ 120 Hz @ 4:4:4 : بله
سامسونگ S95C از اکثر روزلوشن ها و ورودی های استاندارد امروزی پشتیبانی میکنه اون هم به خوبی، به خصوص رزولوشن استاندارد بالای 4k@120hz که با پهنای باند بسیار بالای HDMI 2.1 ممکن شده. برخلاف تلویزیون های سونی که قبلا شاهدشون بودیم این مدل هم مانند تمامی تلویزیون های استاندارد بالای سامسونگ و الجی هیچ مشکلی بابت اجرای دقیق و واضح ورودی 4K@120hz به شکل کامل نداره پس برای این تجربهی گیمینگ نسل نهمی جزو گزینه های ایده آل محسوب میشه. نمایش دقت کامل کروما ساب سمپل 4:4:4 هم در نمایشگر این تلویزیون امکان پذیره از رزولوشن 1080p تا 4K چیزی که برای پخش دقیق و واضح المان های گرافیکی به خصوص دسکتاپ و تکست های گرافیکی در نمایشگر حیاتی هست. در تلویزیون های سامسونگ ما ورودی های کامل 1440p رو هم در فرکانس های 60 هرتز و 120 هرتز به صورت Native شاهد هستیم.
سامسونگ S95C تقریبا اکثر ورودی های مورد نیاز و استاندارد های تحت پوشش کنسول های نسل نهمی رو با خودش به همراه داره، قابلیت ALLM برای سوئیچ آنی در صورت شناخت کنسول و پلتفرم گیم به حالتی که کمترین تاخیر ورودی رو شاهد باشیم. متاسفانه اما به هر دلیلی که میتونه لج بازی شدید سامسونگ باشه ما در این تلویزیون پیشرفته و خاص یکی از بهترین استاندارد های HDR یعنی Dolby Vision رو شاهد نیستیم.


مجموع ورودی ها
ورودی HDMI تعداد : 4
ورودی USB تعداد : 3
خروجی صدای اپتیکال دیجیتال : 1
خروجی صدای 3.5 میلیمتری صدای آنالوگ : 0
خروجی RCA صدای آنالوگ : 0
ورودی کامپوننت : 0
ورودی کامپوزیت : 0
تیونر DVB/T-T2 دیجیتال : 1
تیونر DVB/S-S2 دیجیتال : 1 (در برخی مدل ها دیده میشود)
اترنت شبکه : 1
دیسپلی پورت : 0
ورودی IR تعداد : 1
ورودی SD/SDHD تعداد : 0
جزئیات ورودی ها
پشتیبانی از Dolby Vision : خیر
ورودی HDMI 2.0 با تمام پهنای باند : بله (HDMI 1,2,3,4)
ورودی HDMI 2.1 با تمام پهنای باند : بله (HDMI 1,2,3,4)
استاندارد HDCP 2.2 : بله (HDMI 1,2,3,4)
استاندارد تیونر ATSC : ورژن 3.0 ( NEXTGEN TV )
USB 3.0 : خیر
خروجی صدای آنالوگ متغیر : دارد
پشتیبانی از Wi-Fi (2.4 GHz, 5 GHz) : بله
پورت های HDMI 2.1 این تلویزیون کاملا با تمام پهنای باند به کار گرفته شدن یعنی 48 گیگابیتی کامل اما شما نمیتونید دوتای اون هارو برای کنسول استفاده کنید و همزمان رسیور یا سیستم صوتی هم بخواد eARC بگیره یا صدا بگیره چراکه یکی از این پورت ها برای این کانال بازگشت صوتی در نظر گرفته شده.
این تلویزیون از استاندارد برودکست ATSC 3.0 بهرهمند هست و به این ترتیب اگر شبکه ای ارسال های امواجی 4K داشته باشه رو راحت میتونید در این تلویزیون هم بگیرید.
ورودی های صوتی
دالبی اتموس با استاندارد TrueHD از eARC : بله
DTS:X با استاندارد DTS-HD MA از eARC : خیر
5.1 دالبی دیجیتال از طریق ARC : بله
5.1 دالبی دیجیتال از طریق اپتیکال : بله
به لطف eARC ما میتونیم به سیستم های صوتی بسیار باکیفیت و بدون افت کیفیت با استاندارد انتقال و صدای HQ-Lossless هم دسترسی داشته باشیم اون هم در تمامی استاندارد های Dolby اما متاسفانه استاندارد های صوتی DTS:X که خیلی هم همهگیر هست در این تلویزیون پشتیبانی نمیشه

7.2 | کیفیت صدا S95C
سامسونگ S95C به سیستم صوتی استاندارد و معمولی مجهز هست که 60 وات توان داشته 2.2.2 کاناله کامل محسوب میشه و از لحاظ کیفیت خروجی صدا و دقت هم بسیار مطلوبه و شاید بشه گفت که به خصوص در مورد پاسخدهی فرکانس و دقت پخش فرکانس های بخصوص رینج بالا ما عملکرد خوبی رو از این سیستم صوتی میبینیم. اما در خصوص اعوجاج یا دیستورشن صرفا عملکرد این سیستم صوتی معمولی و متوسط هست.

7.0 | پاسخدهی فرکانس
محدوده فرکانس های پایین : 106.79 هرتز
میزان انحرافات در 70٪ حجم صدا : 2.45 دسیبل (dB)
میزان انحرافات در 80٪ حجم صدا : 2.41 دسیبل (dB)
میزان انحرافات در حداکثر حجم صدا : 2.44 دسیبل (dB)
حداکثر توان خروجی صدا : 85.3 دسیبل (dB)
فشرده سازی دامنه دینامیکی : 2.41 دسیبل (dB)
سیستم صوتی سامسونگ S95C در خصوص پاسخدهی فرکانس ها عملکرد نسبتا خوبی داره با اینکه در خصوص فرکانس های پایین یا عمیق مثل بیس و پر بودن صدا واقعا ضعیه و حداکثر پاسخگوی مثبت اون در حدود رینج فرکانسی 80 هرتز هست اما در خصوص دقت حفظ پاسخدهی فرکانس حتی در رینج های صدایی بالا و حداکثری بسیار خوب عمل میکنه و از طرف دیگه صدا های تیز و فرکانس بالا به خوبی از سیستم صوتی این تلویزیون پخش میشن و به گوش میرسن و انحراف دقت و هدر رفت صوتی کمی دارن.

7.4 | اعوجاج
میزان اعوجاج در 80٪ حجم صدا : 0.511
میزان اعوجاج در حداکثر حجم صدا : 0.868
اعوجاج Inter-Modulation پخش %80 حجم: % 0.77
اعوجاج Inter-Modulation پخش حداکثر حجم: % 0.94
در خصوص کشیدگی صدا و انحرافات صوتی عملکرد سیستم صوتی S95C تنها متوسطه و درسته که از پس پخش صدا های عمومی و معمول به خوبی برمیاد اما در خصوص رینج صدا های مید رینج و تریبل به خصوص در ولوم های صدای حداکثری و بالای 80درصد این انحرافات صوتی بسیار شدید تر میشن و جالب نیست.

9.0 | قابلیت های هوشمند S95C
قابلیت های هوشمند تلویزیون S95C تسهیل شده و با سهولت استفاده بالا ارزیابی میشود. این تلویزیون بر روی آخرین ورژن تایزن اجرا میشود و قابلیت های هوشمند بسیاری رو به کاربر ارائه میکند مانند جستجو و کنترل صوتی. پلتفرم به کاربر دسترسی وسیعی به انبوهی از اپلیکیشن های مفید و کاربردی با سهولت استفاده بسیار بالا. ریموت کنترل این تلویزیون هم مشابه مدل های بالارده و پرچمدار دیگری که از سامسونگ شاهد بودیم هست و با اونچه که قبلا از سامسونگ های سال 2021 و دیگر مدل های مجهز به پنل خورشیدی و USB-C اون دیده بودیم تفاوت های ظاهری و ساختاری داره. در این مدل 2023 هم سامسونگ مانند مدل های جدید 2023 این برند Remote Connection رو اضافه کرده که باعث میشه تا لپتاپ و سیستم کامپیوتری خودتون رو به سهولت هرچه تمام تر و به راحتی به تلویزیون به صورت بیسیم متصل کنید و لذت ببرید.
سیستم عامل : tizen

8.5 | رابط کاربری
ورژن : 2023
سهولت استفاده : اسان
روون بودن رابط کاربری : بسیار سریع
زمان حدودی بارگذاری یوتیوب : 2 ثانیه
زمان حدودی تغییر بکلایت : 5 ثانیه
مانند تمامی دیگر تلویزوین های سامسونگ این تلویزیون هم یعنی S95C بر روی پلتفرم هوشمند انحصاری سامسونگ برای تلویزیون ها یعنی Tizen البته روی آخرین ورژن اجرا میشود. این ورژن البته شامل امکانات و دسترسی های محدود تری نسبت به مدل های بالارده تر خودش هست که شامل انیمیشن ها و ظاهر ساده تر اون هم میشه، اما بسیار سریع و روون و با سهولت استفاده بالا هست

تبلیغات مزاحم
قابلیت غیر فعال کردن آنها : خیر
مطالب و پیشنهادات تلویزیون در صفحهی خانه : بله
قابلیت غیر فعال کردن آن ها : خیر
این تلویزیون هم مانند بسیاری از تلویزیون های امروزی تبلیغات مزاحم رو با خود به همراه دارد و متاسفانه امکان اینکه آنها را غیر فعال و از روی منو برداشت وجود ندارد

8.5 | برنامه ها و قابلیت نصب
روونی اپلیکیشن ها : متوسط
فروشگاه اپلیکیشن سامسونگ سرویس ها و اپلیکیشن های بسیار متنوعی ارائه میده و شما انتخاب های بسیار زیادی هم در خصوص اپلیکیشن های کاربردی استریم محتوا از روی دیوایس های هوشمند دارید.

8.5 | ریموت کنترل
اندازه : کوچک
قابلیت کنترل منو از طریق CEC پیشفرض : بله
اپلیکیشن ریموت : Samsung SmartThings
ریموت کنترل S95C یعنی TM2280E هوشمند بوده و ظاهری بسیار کارامد و ساده داره یعنی مدل پیشرفته مجهز به پنل خورشیدی و رابط شارژ USB-Type-C. این ریموت از فرکانس های رادیویی برای برقراری ارتباط استفاده میکنه. ریموت کنترل S95C همچنین به دستیار صوتی بیکسبی سامسونگ مجهز است که با میکروفون تعبیه شده بر روی آن میتوان براحتی از این قابلیت استفاده کرد.
بیکسبی براحتی میتواند دستوراتی مانند تغییر ولوم، تغییر ورودی ها، باز کردن اپلیکیشن ها یا اینکه پیشبینی هوا چگونه است، اما این دستورات به محیط کاربری خود سیستم عامل و رابط کاربری محدود میشود و نمیتواند دستورات رو در داخل برنامه ها نیز اجرا کند مثلا نمیتوان با آن فیلمی را داخل اپلیکیشن نتفلیکس جستجو کرد. در حالت معمول میکروفون برای گرفتن دستور شما همیشه روشن هست حتی زمانیکه تلویزیون خاموش است. برای غیر فعال کردن آن باید به تنظیمات بیکسبی بروید آن هم تنها با گفتن دستور “Bixby Setting”.

دکمه های فیزیکی
یک دکمه کوچیک وسط و زیر تلویزیون تعبیه شده که میتونید از اون طریق تلویزیون خودتونو خاموش روشن کنید و ورودی ها و کانال ها و حتی صدا رو هم کنترل کنید که کمی کار کردن باهاش قلق داره که دستتون میاد.

اقلام همراه
- One Connect Box
- کابل کوتاه 30 سانتی متری One Connect
- کابل بلند 240 سانتی متری One Connect
- 4 عدد محافظ اسلات های One Connect
- ریموت کنترل
- 3 عدد بست
- تبدیل 3.5میلیمتری به RCA
- دفترچه راهنما
- کابل پاور
- گیره هایی برای مدیریت کابل
اطلاعات تکمیلی
- مصرف برق حداقل : 142 وات
- مصرف برق حداکثر : 398 وات
- فریمور : 1100

توانایی های تلویزیون در پخش
9.5 | فیلم – Movie
سامسونگ S95C به واسطهی پنل اولد بسیار باکیفیت و پیشرفته ای که بهرهمند هست عملکرد تحسین برانگیزی و یونیکی در پخش فیلم و سریال داره. کنتراست بشدت بالا با مشکی عمیق، رنگ های بسیار زنده و شفاف و پوشش فوقالعاده طیف های فرکانسی و تطبیق اون ها با نمایشگر و رفرش ریت 120 هرتزی اون که موجب میشه بدون .توجه به کیفیت و استاندارد اون سورس که میتونه از برودکستینگ کابلی و آنتنی باشه، میتونه فلش و HDMI باشه یا سرویس های استریم محتوا مانند یوتیوب و فیلیمو HBO و Amazon Prime و … در فریم ریت های 24 الی 60 فریم بدون پرش تصویر و لگ و لکنت بصورت بسیار تسهیل شده و باکیفیت محتوای مورد علاقتون رو تماشا کنید.

9.2 | فیلم HDR
پروفرمنس تماشای محتوای HDR این تلویزیون حتی از پروفرمنس تماشای فیلم معمول آن هم بهتر هست بواسطهی استاندارد های عجیبی که این پنل نسل جدید اولد کوانتومی سامسونگ میتونه از پسشون بربیاد یعنی روشنایی بسیار مقبول و پوشش رنگیو حجم رنگ فوقالعاده بالا که این ها سبب میشن تا تجربه ای کاملا متفاوت رو از پخش محتوای HDR چه فیلم باشه و چه فوتبال و ویدیو های مختلف از سورس های مختلف داشته یاشید.

9.4 | پخش عمومی
این تلویزیون در خصوص پخش عمومی محتوا هم عملکرد بسیار درخشانی داره که در اون تسهیل فریم محتوای پخش درکنار UpScale قابل قبول محتوای SD و HD تاثیر گذار هستن که چیپ تصویر قدرتمند سامسونگ یعنی کوانتومی اختصاصی و پیشرفته سامسونگ مارو نا امید نمیکنه و کاملا رضایت بخش به تسهیل سورس پخش روی نمایشگر میپردازه . در کل تماشای شبکه های داخلی و استریمینگ محتوا در این تلویزیون بسیار لذت بخش هستن با زاویه دید فوقالعاده بینظیر که میتونید با خانواده و دوستان دورهم بدون کوچکترین افت کیفیتی از هر زاویه ای که دلتون خواست به تماشای تلویزیون بپردازید.

9.6 | گیمینگ
پرفرومنس گیمینگ تلویزیون های سامسونگ و الجی همیشه بهترین بوده و واقعا یک مانیتور گیمینگ تمام عیار میتونیم اون هارو حساب کنیم چراکه حتی یک پنل حرفه ای مجزا برا تنظیمات و مشخصات پخش زندهی ورودی های گیمینگ براشون در نظر گرفته شده تا کاربر خیلی دقیق بدونه که در سورس گیمینگ و ورودی مد نظرش داره چی میگذره. پشتیبانی از VRR در طیف بسیار کامل و بینقص، بهرهمندی از HDMI 2.1 با تمام پهنای باند، بهرهمندی از ALLM، تاخیر ورودی بسیار پاین و سریع این تلویزیون رو به گزینهی ایده آلی برای گیمر ها تبدیل میکنه البته باید حواستون کماکان به المان های استاتیک باشه.

9.4 | گیمینگ HDR
تجربهی گیمینگ HDR هم به لطف پرفورمنس فوقالعاده خوب و پاسخگوی گیمینگ این تلویزیون ایده آل هست بویژه اینکه در این حالت خاص خیلی دنبال مشخصات فنی پیشرفته نمیریم و تنها دنبال کیفیت تصویر و بصری خروجی بسیار خاص هستیم که با دقت نوری و کنتراست نمایشگر این تلویزیون درکنار چیپ تصویر قدرتمند و پوشش رنگی و حجم رنگی فوقالعادش تجربهی کم نظیری از عناوینی مثل Forza Horizon 5 و Horizon Forbidden West و Red Dead Redemption 2 و … میتونه برامون به ارمغان بیاره بیشک اما توجه داشته باشید که Dolby Vision رو متاسفانه تلویزیون های سامسونگ پشتیبانی نمیکنن اما HDR10 و HDR10 Plus به طرز شگفت انگیزی فوقالعاده در نمایشگر این تلویزیون به تصویر کشیده میشن

8.5 | ورزشی
معیار های مهم پخش واضح محتوای سریع
سامسونگ S95C همچنین گزینهی قابل قبول و معتمدی هم برای تماشای عناوین سریع و اکشن و ورزشی مثل فوتبال و مسابقات فورمول 1 و بسکتبال و … میتونه باشه. به لطف پاسخدهی بسیار سریع نمایشگر اون که تاری حرکت ورو به حداقل میرسونه و روشنایی و کنتراست بسیار خوبش که تاریک و روشن بودن محیط رو در تجربهی بصری لذت بخش کاربر بی تاثیر میکنه.. زاویه دید هم که یکی از مهمترین معیار های سنجش پرفورمنس پخش محتوای ورزشی و اسپورت تلویزیون ها هست که در بررسی دیدیم که چه عملکرد شاهکاری رو از خوشد نشون داد و در هیچ یک از معیار های 5 گانهی سنجش زاویه دید کوچکترین انحراف کیفی رو در اون شاهد نبودیم .

9.0 | مانیتور
سامسونگ S95C یک مانیتور ایده آل هم محسوب میشه. به دلیل تاخیر ورودی بسیار پایین و ریسپانس تایم بسیار سریع نمایشگر اون، کار کردن با موس و کیبورد بشدت لذت بخش هست و حس پاسخگویی سریع تلویزیون راحت به کاربر منتقل میشه. هیچ مشکلی هم بابت محیط های تاریک و روشن بابت کنتراست و روشنایی فوقالعاده نمایشگر نخواهید داشت و نهایت دقت پیکسل ها با وضوح تصویر رو هم میتونیم بگیریم با دقت ساب سمپل 4:4:4 که در ورودی های اساسی این تلویزیون پشتیبانی میشه. زاویه دید هم یکی دیگر از مولفه های مهم پرفورمنس تلویزیون در بخش مانیتور بودن هست در این تلویزیون همانطور که بارها ذکر شد بینظیر و تحسین برانگیزه.
9.3 | جمع بندی
سامسونگ S95C یک تلویزیون پرچمدار بسیار بالارده و باکیفیت و خاص از سامسونگ هست که در عین مشخصات رویایی که در بسیاری از مولفه های کیفی شامل میشه، قیمت گذاری کاملا مناسب و قابل قبولی هم داره به خصوص در مقایسه با رقبای سرسخت خودش مثل پاناسونیک LZ2000 و سونی A95K که این تلویزیون رو از لحاظ ارزش خرید بسیار به انتخاب معقول تری تبدیل میکنه. شما هر نوع توقعی که از یک تلویزیون پیشرفته و تمام عیار و نسل جدید و آینده نگرانه بخواید داشته باشید این تلویزیون سامسونگ آماده هست تا براتون به نمایش بذاره اون هم طوری که به وجد بیاید. تنها ایرادات جزئی که میشه ازش گرفت عدم پشتیبانی از استاندارد تصویری Dolby Vision و صوتی DTS;X هست در کنار محدودیت دو پورت HDMI 2.1 که خوب این ضعف ها هم شاید برای خیلی از کاربران چندان مطرح نباشه به جز Dolby Vision که کاملا جزو گزینه های مهم پرفورمنس بصری و آینده نگرانه هست اما ضعف این تلویزیون هم نیست بلکه کلا برند سامسونگ اعتقادی به Dolby Vision نداره.
مقایسه اجمالی S95C در مقایسه با رقبا

LG OLED G2
“97 “83 “65 “55
اولد G2 یکی از پرچمدار های بسیار ارزشمند اولد پنل 2023 از برند الجی هست که یکی از رقیب های جدی S95C سامسونگ به حساب میاد. پرفورمنس تصویری این دو تلویزیون تقریبا تفاوت های زیادی رو به واسطهی نمایشگر هایی با استاندارد های متفاوتشون شامل میشه با اینکه هردو اولد پنل هستن و نقاط قوت و ضعفشون هم برابر هست اما نقاظ ضعف در پنل S95C کمتر و نقاط قوت اون بسیار بیشتر به چشم میان. اگر که به دنبال تنها تجربهی بسیار خاص تصویر در نسل جدید نمایش هستید بهتون بدون شک S95C سامسونگ رو پیشنهاد میکنم اما به هر نحوی اگر از رابط کاربری با کنترل جادویی الجی خوشتون میاد و Dolby Vision جزو استاندارد های آینده نگرانه شما هست و 4 پورت HDMI 2.1 نیاز دارید و عمدتا تلویزیونتون رو برای نصب روی دیوار تهیه میکنید خوب هیچ مدلی بهتر از G2 الجی نمیتونه رضایت شمارو دربر داشته باشه

SONY A95K
“65 “55
سامسونگ S95C نزدیک ترین رقیب جدی برای A95K حساب میشه که هردو نیز از جدید ترین تکنولوژی نمایشگر اولد یعنی QD-OLED بهرهمند هستن. این تکنولوژی جدید اولد پنل ها که آرایش پیکسلی کاملا متفاوتی هم داره موجب شده تا این تلویزیون ها از لحاظ رنگ و روشنایی و شفافیت تصویر در کنار حجم رنگ و پوشش رنگی و زاویه دید مدل های بی رقیبی بشن. اما مهم ترین تفاوتی که این دو باهم دارن قیمتشون هست که سونی A95K تا نزدیک به دوبرابر S95C قیمت داره و البته بی دلیل هم نیست. سونی A95K مدل بسیار پرمیومی هست. علاوه بر اون در خصوص پخش محتوای HDR و پوشش محتوای Dolby Vision آنقدر دقیق و پر جزئیات هست که حتی در مقایسه Side-by-Side با S95C میتونیم فرقشون رو متوجه بشیم. به هر حال اگر که بیشتر به گیمینگ اهمیت میدید و میخواید این تجربه ی بسیار باکیفیت رو داشته باشید S95C در قالب قیمتی بسیار ارزشمند و مناسب میتونه بهترین انتخاب باشه اما اگر دنبال انتخاب خاص هستید و فوقالعاده پرمیوم در خصوص تصویر میتونید روی A95K حساب ویژه ای باز کنید.
خرید تلویزیون سامسونگ S95C ( مشخصات تولید، منطقه ای و مدلی )
مدل مورد بررسی واقع شده سایز 65 اینچ از تلویزیون سامسونگ S95C بوده. این تلویزیون در دو سایز 55 اینچ و 65 اینچ تولید و عرضه شده که خوب به طبع مشخصاتی که برای این مدل بررسی شد و ثبت شده میتونه برای مدل 55 اینچ هم کاملا صادق باشه.
Size | US Model | Short Model Code |
---|---|---|
55″ | QN55S95CAFXZA | QN55S95C |
65″ | QN65S95CAFXZA | QN65S95C |
77″ | QN77S95CAFXZA | QN77S95C |
این تلویزیون سامسونگ در مارس 2023 عرضه شده. معادل اسفند-فروردین1401
ردیف | مدل | مونتاژ | قیمت | تاریخ آپدیت | سال ساخت | رزولوشن | سیستم عامل | نوع پنل | امتیاز کلی | برند | سایز ( اینچ) | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
تلویزیون سامسونگ S95C سایز 55 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
1 | 55S95C | - | 1400/7/19 | 2023 | 4K | Tizen | OLED | 9.3 | سامسونگ | 55 | |||||||||||||||||||
تلویزیون سامسونگ S95C سایز 65 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
2 | 65S95C | - | 1400/7/19 | 2023 | 4K | Tizen | OLED | 9.3 | سامسونگ | 65 | |||||||||||||||||||
تلویزیون سامسونگ S95C سایز 77 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
3 | 77S95C | - | 1400/7/19 | 2023 | 4K | Tizen | OLED | 9.3 | سامسونگ | 77 |
در پایان
امیدوارم مطلب نقد و بررسی فوق برای شما مفید واقع شده باشه. پیشنهاد ممتازکالا به شما اینکه قبل خرید تلویزیون ، حتما بررسی مدل تلویزیون مورد نظر را در صفحه بررسی تخصصی تلویزیون ممتازکالا مطالعه بفرمایید تا بهترین خرید را داشته باشید.
لطفا نظرات، انتقادات و پیشنهاد های خود را در قسمت نظرات از ما دریغ نکنید و با ما درمیان بگذارید و اگر سوالی ذهن شمارو درگیر کرده بیدرنگ بپرسید.
دیدگاهتان را بنویسید