تلویزیون ال جی G3 (قیمت ، خرید ، بررسی تخصصی و مشخصات مدل OLED G3)
تلویزیون ال جی اولد G3 عَلَم به دست تلویزیون های OLED LG می باشد و این کمپانی محبوب، هر آنچه در چنته داشته روی این تلویزیون پیاده کرده است.
قیمت تلویزیون اولد ال جی G3 در انواع سایز ها
نمایش دادن همه 5 نتیجه
-
اطلاعات بیشتر
تلویزیون ال جی 55G3
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1401/10/21 2:49 بعد ظهر ... مشاهده اطلاعات -
اطلاعات بیشتر
تلویزیون ال جی 65G3
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1401/10/21 2:49 بعد ظهر ... مشاهده اطلاعات -
اطلاعات بیشتر
تلویزیون ال جی 77G3
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1401/10/21 2:49 بعد ظهر ... مشاهده اطلاعات -
اطلاعات بیشتر
تلویزیون ال جی 83G3
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1401/10/21 2:49 بعد ظهر ... مشاهده اطلاعات -
اطلاعات بیشتر
تلویزیون ال جی 97G3
ناموجود ناموجود بروزرسانی قیمت : 1401/10/21 2:49 بعد ظهر ... مشاهده اطلاعات
مشخصات رایج تلویزیون ال جی G3 :
- تلویزیون 2023 ال جی G3
- دارای رزولوشن 4K
- پنل اولد “OLED Evo”
- رفرش ریت 120 هرتز واقعی
- روشنایی : 790 – 1632 نیتکاندلا
- چیپست پردازش تصویر α9 Gen6 AI Processor 4K
- قابلیت اسمارت با سیستم عامل WebOS 23
- کیفیت صدای فراگیر با توان خروجی 60 وات و 4.2 کاناله
- دارای 4 پورت HDMI 2.1 با پهنای باند واقعی و کامل 48Gbps و 3 پورت USB (ورژن USB 2.0)
- بلوتوث نسخه 5.0
- ریموت کنترل طرح جدید و 2023
- پشتیبانی از HDR – Dolby Vision – HDR10 – HLG – HGIG
- مونتاژ اندونزی با پشتیبانی از منوی فارسی
فهرست مطلب
- مشخصات رایج
- قیمت و انواع سایز
- ویدیوهای مرتبط
- نقاط قوت و ضعف
- طراحی
- کیفیت تصویر
- رزولوشن های ورودی
- موشن
- کیفیت صدا
- قابلیت های هوشمند
- توانایی پخش
- جمع بندی
- مقایسه با رقبا
- خرید
تلویزیون ال جی اولد G3 پرچمدار لاینآپ اولد پنل های 2023 ال جی رو شامل میشه که جانشین مدل بسیار محبوب و ارزشمند سال گذشتهی خودش یعنی G2 شده. این تلویزیون هم مانند تمامی دیگر انواع OLED پنل برخلاف LED/LCD ها هیچ نوع بکلایتی رو شامل نمیشه به سبب اینکه تمامی پیکسل های به کار رفته در نمایشگر این طیف تلویزیون ها خودنورده هستن و مثل یک بکلایت تمام آرایه نوردهی موضعی اما در بیش از 8 میلیون نقطه نوری عمل میکنن که نتیجش میشه مشکی مطلق و عدم وجود کوچکترین هاله نوری همچنین به دلیل حذف شدن لایه های بسیار در این بین که واسطهی اعمال تصویر میشدن ما زاویه دید فوقالعاده، ریسپانس تایم بشدت سریع و آنی و نوع تصویر و جلوهی بصری متفاوت تر و تقریبا چسبیده به نمایشگر رو ازشون میبینیم.
حوب تمرار مکررات رو بذاریم کنار و بریم سراغ اولد ارزشمند G3 🙂 این تلویزیون خاص و پرمیوم الجی درواقع همانطور که از کد تک حرفی اسمش برمیاد یعنی “G” از سری Gallery هست به همین مضمون ما شما شاهد طراحی خاصی از این مدل هستیم که حتی در باکسی که عرضه میشه پایههای نگه دارنده رو به همراه نداره و اختصاصا برای نصب روی دیوار طراحی شده با اینکه جایگاه هایی برای نصب انواع پایه براش در نظر گرفته شده.
اولد G3 از جدید ترین چیپ تصویر الجی یعنی α9 Gen6 AI Processor 4K با به روز ترین رابط کاربری WebOS22 در کنار پیشرفته ترین پنل توسعه داده شده توسط ال جی دیسپلی یعنی Evo که به سبب تغییراتی که در ساخت و عملکرد این نوع پنل اعمال شده روشنایی بیشتری نسبت به انواع WRGB نوع A و B به کار رفته در دیگر محصولات اولد پنل این برند و باقی برند ها داره و در کنار اون مصرف برق بهینه تر و تولید حرارت کمتر در نتیجه ریسک احتباس تصویر و Burn-In کمتر رو شامل میشه که خودش یک پیشرفت بزرگ محسوب میشه و این ها تبلیغاتی نیستن و تاثیر این پنل بشدت محسوسه. حالا باید ببینیم این پرچمدار غول الجی میتونه در رقابت با QD-OLED های نسل جدید سامسونگ که تلویزیون هایی مثل A95L از سونی و S95C از سامسونگ رو شامل میشن حرفی برای گفتن داشته باشه باشه یا خیر …
با برررسی تخصصی و مو به موی این مدل خاص و پرمیوم ال جی یعنی اولد G3 همراه ما باشید …
… مدل مورد بررسی واقع شده سایز 65 اینچ از تلویزیون اولد 2023 کلاس “G” الجی یعنی G3 هست …
این بررسی با مروری کارشناسی و بسیار دقیق از بیش از 4 مرجع تلویزیونی جهانی از قبیل Rtings، HDTV، Digital Trends، Techradar و Cnet گرفته شده که مشخصات توجیهی، تصویری و تخصصی در 70 درصد موارد از منابع معتبر هستند، اما از جایی که تیم کارشناسی ممتازکالا بیش از 8 سال با قدرت در بخش بررسی تخصصی انواع تلویزیون ها فعالیت داره اون هم با لابراتور و تیم حرفه ای در این بخش، با توجه به تجربه نظری، دیداری و بررسی اولیه مدل های در دسترس برخی نتایج کاملا تجربی بر خلاف اون چیزی که در سایت های نقد و بررسی خارجی میبینیم دیده میشن و سنجیده میشن به خصوص برای کاربران ایرانی با محتوا و سورس هایی که در تست های خارجی معیار قرار داده نمیشن و برخی ریز بینی ها در پخش فیلم و فوتبال و انواع گیمینگ با کنسول ها و پلتفرم های پیشرفته نسل هشتمی، میان نسلی و نهمی این نتایج گاها حتی در تست های تخصصی و الگویی دارای پترن مشخص تست هم یکسان نیست در نتیجه این تغییرات در نمره نهایی لحاظ میشن و در هر بخش توضیح کاملی در خصوص اون نتیجه و برداشت داده خواهد شد.
نقاط قوت G3
+ مشکی پخش بشدت عمیق و مطلق و عدم وجود کوچکترین هاله نوری به دلیل بهرهمندی از پیکسل های Self-emissive پنل OLED
+ پلتفرم و رابط کاربری بسیار روون و کاربر پسند WebOS با ریموت کنترل موس مانند یا جادویی بسیار خاص و کاربردی
+ پشتیبانی از HDMI 2.1 بشدت کامل در تمام 4 ورودی HDMI در کنار پشتیبانی از 4K@120hz Native ایدهال برای کنسول های نسل 9 با VRR و ALLM و HGIG بسیار کامل …
+ چیپ تصویر Alpha9 Gen6 با عمکلرد بسیار خوب در بهبود وضوح و تسهیل، شناخت و نمایش محتوا
+ زاویه دید فوقالعاده به لطف پنل OLED تسهیل شده
+ پرفورمنس تلق ضد انعکاس نوری فوقآلعاده
+ طراحی پرمیوم، یکدست و باکیفیت ساخت بالا
+ ریسپانس تایم آنی و بشدن سریع
+ پوشش رنگی بشدت بالا
+ موشن و پخش فیلم بی نظیر به خصوص در محیط های تاریک
+ روشنایی و توانایی HDR بهتر از اکثر تلویزیون های اولد پنل امروزی
نقاط ضعف G3
– ریسک احتباس تصویر موقت و امکان وقوع Buen-In یا سوختگی تصویر
– سیستم محافظتی کنترل نور پنل یا ABL در برخی مواقع به خصوص پخش محتوای اکثرا روشن بهشدت تهاجمی عمل میکنه و روشنایی نمایشگر در بعضی محتوا به زیر 200 نیت کاندلا میرسه و تجربه بصری رو بشدت تحت تاثیر قرار میده
– برخی overshoot های موشن و لکه و سایه های سیاه به واسطهی ریسپانس تایم بسیار سریع و ضعف چیپ تصویر ( مسئله تخصصی )
– عدم پشتیبانی از استاندارد های صوتی DTS
– کاش صرفا بواسطهی سری Gallery بودن و اختصاصی برای نصب روی دیوار، پایه های نگه دارنده رو از باکس حذف نمیکردن

9.3 | طراحی G3
ال جی اولد G3 طراحی بسیار مدرن و پرمیومی دارهو تلق کناری نمایشگر که دور کل تلویزیون و قسمتی از پشت تلویزیون هم شامل میشه کاملا فلزی و طرح نقره ای داره، حاشیه های نمایشگر بشدت نازک هستن روی تجربهی بصری کاربر بشدت موثر. ضخامت بسیار کم این تلویزیون در کنار یکنواختی ضخامتی که داره با اینکه تمامی ورودی ها هم روی تلویزیون سوار هستن موجب میشه تا بتونیم از این تلویزیون مثل یک قاب عکس فوقالعاده با نمای ایده آل استفاده کنیم و اون رو بر روی دیوار نصب کنیم. متاسفانه پایه نگهدارنده ای همراه این تلویزیون عرضه نمیشه و باید ببینید چه پایه ای که سازگار باشه با تلویزیون میتونید سوا تهیه کنید اگر که قصد قرار دهی تلویزیون روی میز رو داشته باشید.
شکل نمایشگر : صفحهتخت – استاندارد

پایه نگه دارنده
خوب این تلویزیون اولد یعنی OLED G3 با پایهی نگهدارنده عرضه نمیشه همانطور که چندبار بهش اشاره هم کردیم و این قسمت جذاب توضشیحات خاص دیگه ای نداره. اما میتونید برخی پایه هایی که حتی خود الجی سوا طراحی کرده و میفروشه رو برای این مدل سفارش بدید وابسته به سلیقتون که به چه شکل باشن اما پایهی همراه خود تلویزیون یه چیز دیگس.

نمای پشتی
ابعاد براکت دیواری : 300×300
نمای پشتی تلویزیون بشدت یکدست و خلوت طراحی شده و تکسچر های پنل پشتی هم کاملا جنس فلزی مرغوبی دارن. همچنین حاشیه ها و تلق کناری پنل هم کاملا فلزی هستن با نمای متفاوت که به جلوهی بصری تلویزیون کمک شایانی کردن که کاملا حس پرمیوم بودن رو بتونید ازش بگیرید. درست مثل کیس های کامپیوتر یکسری شیار و قسمت های مختلف پشت تلویزیون تعبیه شدن که وظیفه مدیریت کابل و اتصالات رو برای نمایی تمیز تر ایفا میکنن که میتونید در این تصویر واضح تر ببینید.

حاشیههای نمایشگر
ضخامت حاشیه ها : 0.22” اینچ یا 0.6 سانتیمتر
حاشیه های نمایشگر اولد G3 یکی از نقاط مثبت و بسیار تاثیر گذار در طراحی ظاهری و کیفیت ساخت کلی این تلویزیون پرمیوم به شمار میرن چراکه ضخامت بسیار کم 6 میلیمتری رو ما از اون میبینیم که جزو معدود و انگشت شمار تلویزیون هایی هست که نزدیک به تجربهی واقعی Bazel-Less رو میتونه ارائه و تفاوتش با یک تلویزیون عادی با ضخامت حاشیه های 0.9 و 1.0 سانتی متری کاملا محسوسه بع علاوه اینکه پوشش این حاشیه ها هم از یک تلق بسیار زیبا و فلزی نقره ای کار شده که به زیبایی و حس پرمیوم بودن بودن اون دو چندان افزوده.

ضخامت بدنه
حداکثر ضخامت : 0.94” اینچ یا 2.4 سانتیمتر
در این عکس ما اکثر ضخامتی که میبینیم بواسطهی پایه ای هست که نصب شده وایلا خود تلویزیون ضخامت بسیار یکدستی داره و نهایتا هم 2.5 سانتی متر هست این ضخامت که با وجود قرار گیری پورت های بسیار کامل و سیستم صوتی قدرتمند و آرایش و سیقل فلزی که طراحی اون داره بسیار جالب توجه هست.

9.0 | کیفیت ساخت
تلویزیون اولد ال جی G3 کیفیت ساخت بسیار بالایی داره و به دقت تمامی اجزای اون کنار هم قرار گرفته اند اون هم با نهایت کیفیت متریال ساختی که میشده استفاده بشه. تمام اجزای تلویزیون کاملا حس پرمیوم بودن رو به کاربر منتقل میکنن. فقط چند گزارش دیده شده که بعضی از مدل های این سری با گرم شدن ممکنه تلق ودر نمایشگر یه فاصله ای بین نمایشگر و تلق فلزی دور ایجاد کنه که هیچ تاثیری در عمر و دوام تلویزیون یا اینکه بخواد باعث نگرانی ای هم بشه نداره و در اکثر موارد هم این پدیده گزارش نشده.

9.1 | کیفیت تصویر G3
تلویزیون ال جی اولد G3 هم دقیقا مثل G2 سال گذشتهی خودش از جدیدترین تکنولوژی نمایشگرهای اولد امروزی و توسعه داده شده توسط ال جی دیسپلی یعنی Evo Panel تسهیل شده نسبت به نسل 1 اون که سال گذشته در پرچمدار خانواده اولد های این برند یعنی Oled G2 شاهدش بودیم و اینبار با تکنولوژی فیلتر MLA یا Micro Lens Array علاوه بر 50 درصد مصرف برق کمتر و گرمای کمتری رو شامل میشه و به این سبب ریسک سوختگی تصویر و تاثیر ABL رو به شدت کاهش میده و باعث بهبود پرفورمنس تصویر به خصوص روشنایی اون و پرفورمنس HDR پخش میشه.
اولد G3 درجنبه های بسیار متنوعی عملکرد ایدهال از خودش به جا میذاره از شدت و عمق مشکی و کنتراست تا عدم وجود هاله های نوری و شیب، پوشش، عمق و نسبتا حجم رنگ بسیار عالی، عملکرد رفلکس نوری و زاویه دید فوقالعاده و کم نظیر، یکنواختی رنگ و نمایشگر تحسین برانگیز و پخش محتوای مختلف از استاندارد های بسیار متنوع فیلم و شبکه ها و محتوای تست و … با جیپ تصویر تسهیل شده نسل جدید پرچمدار های الجی یعنی Alpa9 نسل پنجم.
خوب با من در ادامه بررسی همراه باشید تا به تمام مشخصات تصویر این غول ارزشمند تازه وارد کره ای بدقت بپردازیم …

10 | کنتراست
نسبت کنتراست : بینهایت ( جای بحث زیاد )
به واسطهی اینکه پیکسل های پنل اولد نمایشگر G3 نور خودشون رو مستقل تامین میکنن و میتونن سوای از یکدیگر هرکدام از 8.3 میلیون پیکسل نمایشگر های اولد 4K به طور مستقل خاموش و روشن بشن پس ضریب 0 به هر عددی بینهایت میشه طبق بررسی نسبت کنتراست استاندارد و البته قدیمی که جای بحث زیادی داره چراکه درواقع 0 ضربدر هر عددی میشه همون 0 یا ارور، نمیشه بینهایت درواقعیت و از طرف دیگه هم درسته که در حالت خاموشی هیچ نوری دیود ها و پیکسل ها ندارن اما پیکسل های روشن گاها روشنایی بسیار کمتر و بی ثبات تری نسبت به تقریبا بیش از 60 درصد تلویزیون های LED/lCD حتی در انواع اولد های پرچمدار مثل سونی و پاناسونیک و سامسونگ و الجی دارن که خود این هم بحث اهمیت و درستی این شیوهی تعیین نسبت کنتراست رو کماکان زیر سوال میبره.
10 | نوردهی موضعی
این تلویزیون از بکلایت بهرهمند نیست که بخواد نوردهی موضعی با دیود های ال ای دی داشته باشه بلکه اگر در مقایسه با ال ای دی بخوایم حساب کنیم بله این تلویزیون قابلیت نوردهی موضعی خودسر داره که به تعداد تمام پیکسل ها میشه براورد کرد یعنی بیش از 8.3 میلیون نقطه نوری …
دقت نوری بینهایت بالا و بدون کوچکترین هاله نوری و نشت نوری از هر زاویه ای یا هر نوع محتوایی ( خاصیت نمایشگر های اولد (Self-Emissive)
اما به سبب همین ویژگی خاص و بسیار حائز اهمیت شما میتونید در تاریکی مطلق شب به تماشای فیلم مورد علاقه خودتون به شکلی بپردازید که مو های تنتون سیخ بشه.

8.3 | حداکثر روشنایی SDR
روشنایی حقیقی 527 نیت
SDR ABL : 0.040
حداکثر روشنایی SDR محتوای حقیقی : 719 نیت
تاثیر هوشمند SDR ABL : حدود 0.040
حداکثر روشنای تلویزوین اولد G3 در خصوص محتوای SDR که متادیتای خاصی برای نمایش متفاوت رنگی و نوری هر سکانس ندارن و یکسره و خطی هستن خوب و مناسبه یعنی نه عالیه و نه بد و غیر قابل قبول. در حدی روشن هست که به کمک تلق ضد رفلکس نمایشگر حتی در روشنایی روز و لامپ های اتاق و خونه و پذیرایی هم محتوای شما به خوبی نمایش داده بشه و اذیت کننده و آزار دهنده نباشه اما متاسفانه و متاسفانه به سبب ABL یا کاهش نور خودکار پنل های اولد که از ضعف های بنیادی و اساسی اون ها هم به شما میره در پخش محتوای خاصی که نسبت اجزای روشن اون محتوا بیشتر از باقی اجزای اون باشه مثلا از 100 درصد نمایشگر بیش از 40 درصد اون روشنایی بالایی بطلبه مثلا نمایی از آسمون در روز روشن و … روشنایی نمایشگر به شکل قابل توجهی به یکدفعه پایین میاد مثلا به شکل عادی حدودا 400-450 نیت روشنایی رو دارید تجربه میکنید اما به یکدفعه این روشنایی به زیر 250 نیت میره و عملا جزئیات و هایلایت های خاصی از اجزای روشن و تابنده نوری از تصویر نمیتونید شاهد باشید.
تنظیم Peak Birghtness بر روی گزینه Off میتونه کمی به عمل تهاجمی ABL نمایشگر شما کمک کنه اما باز هم زیر 300 نیت روشنایی رو شما خواهید داشت.
این تست با تنظیمات تصویر بر روی Expert با OLED Light روی Max و همچنین Peak Brightess روی High و حرارت رنگ روی 50 اندازه گیری شده.
اگر شما حدالامکان تصویر روشنی رو میخواید تجربه کنید و دقت نهایی تصویر و نمایش کامل جزئیات پخش براتون اولویت اصلی نیست باید سوئیچ کنید روی حالت تصویر Vivid با تنظیم Adjusted Contrast روی Max و Auto Dynamic Contrast روی High و همچنین حرارت رنگ روی 0 که تصویر خشک و سرد میشه و بسیاری از جزئیات حقیقی پخش هم کم میشن اما شما میتونید حتی حداکثر روشنایی 528 نیت رو هم در هایلایت های خاص مشاهده کنید در غیر این صورت بالای 450 نیت روشنایی رو ازش نمیبینیم.

8.8 | حداکثر روشنایی HDR
روشنایی حقیقی : 1046 نیت
HDR ABL : 0.108
حداکثر روشنایی HDR محتوای حقیقی : 1632 نیت
تاثیر هوشمند HDR ABL : حدود 0.108
در خصوص پروفرمنس روشنایی HDR عملکرد G3 باز هم متفاوت تر میشه یعنی در حالت کلی قابل قبول هست به عنوان یک اولد پنل که بیشتر تمرکز در عمق نمایش مشکی داره تا روشنایی اما نسبت به اولد G3 برادر بالارده تر خودش روشنایی کمتری داره اونم به شکل محسوس به خصوص در نمایش هایلایت های کوچک مثل بازتاب نور خورشید از سطح براق ماشین و اشیا در تصویر و …
همچنان محتوایی که بیشتر تصویر رو محتوایی روشن شامل میشن از روشنایی کمی برخوردار هستن و توسط ABL سرکوب میشن 🙂 یعنی روشنایی اون نقاط به شکل واضح کاهش داده میشه بدون اینکه کاربر بتونه کاری کنه. خوشبختانه PQ EOTF که به ما نشون میده چقدر دقیق روشنایی و رنگ ها دارن اون تقاضای سورس پخش رو رعایت میکنن تا درجات خاصی از روشنایی که نمایشگر G3 قادر به نمایشش هست بسیار خوب پیش میرن و کمتر جزئیاتی حذف شده و تطبیق داده نشده میبینیم. اما برخی محتوا که در برخی سکانس ها به یکدفعه درخواست روشنایی بسیار بالایی میکنن متاسفانه اون نواحی اونطور که باید روشن و درخشان نمایش داده نمیشن و محدود میشن.
این بررسی رو با تنظیم روی حالت دقیق Cinema با تنظیم OLED Pixel Brightness و Contrast و Peak Brightness تماما روی Max و حداکثر اونها انجام دادیم همچنین با حرارت رنگ روی 50 و باقی تنظیمات اضافی خاموش و off یا Disable. البته با تنظیم Auto Dyanmic Contrast بر روی High و Dynamic Tone Mapping تونستیم حتی روشنایی بیشتری از تلویزیون و نمایشگر رو هم شاهد باشیم البته در نظر داشته باشید که این تنظیمات اضافی موجب شدن کلیت روشنایی تنها در رقم بسیار نامحسوس 1 الی 2 درصد افزایش پیدا کنه ولی نقاط تاریک و خیلی تاریک به میزان قابل توجهی روشنتر میشن.

10 | یکنواختی مشکی
درصد اختلاف در یکنواختی مشکی واقعی : ٪ 0.133
یکنواختی مشکی با نوردهی موضعی فعال : …
همونطور که مطمئنا میدونید یا حدس زدید بله.
یکنواختی مشکی تمامی تلویزیون های اولد پنل به سبب خاموش-روشن شدن تک به تک پیکسل هاشون مطلق هست و نشت نوری عملا ندارن.
این عددی که میبینید به سبب رفلکس کمی از نور پیکسل ها که قراره از لایهی پنل از سد لایه های محافظتی و ضد رفلکس رد بشن به میزان خیلی خیلی کم منحرف میشه ولی این به معنی هاله نوری یا نشت نوری نیست. پس برای تماشای فیلم و سریال و محتوایی که نقاط تاریک و تیره زیادی رو داره اون هم به خصوص در شب و تاریکی مطلق تجربهی بینظیری رو خواهید داشت.

8.7 | یکنواختی خاکستری
میانگین پیکسل های رنگی متفاوت در 50٪ خاکستری یکدست : % 1.184
اثر کثیفی پنل در تصویر تست 50٪ خاکستری یکدست : % 0.131
یکنواختی خاکستری و رنگ ها در نمایشگر اولد G3 بسیار عالی نمایش داده میشن بدون مشکل کثیفی پنل محسوس یا نقاطی با روشنایی های متفاوت.
البته خیلی جزئی شاهدیم که وسط نمایشگر کمی تاریکتر از باقی نواحی نمایشگر هست و یه مشکل متفاوت تر هم اینکه گوشه های نمایشگر کمی هاله رنگی بنفش میگیرن به واسطهی پنل نسل جدید Evo الجی که این ویژگی ذاتیو داره متاسفانه ولی خیلی نیست و آزار دهنده هم نیست فقط کمی غیر معموله. و اینکه مانند باقی تلویزیون های اولد الجی باز هم شاهد شکستگی خطوط افقی در تفکیک رنگ و روشنایی با اینکه محسوس نیستن اما به هرحال هستیم و این ضعف عدم تطابق نمایشگر و مشخصاتش با چیپ تصویر الجی برای این تلویزیون ها همچنان برامون عجیبه که چرا اولد های سونی با همین پنل و نمایشگر الجی این مشکلات رو ندارن.
10 | زاویه دید
شروع رنگ رفتگی از زاویهی : ° 70
شروع تغییر خاصیت رنگ ها از زاویهی : ° 70
افت روشنایی از زاویهی : ° 70
حفظ کنتراست و غلظت مشکی تا زاویه : ° 70
تغییر خاصیت گاما : ° 70
زاویه دید تلویزیون اولد G3 برعکس تمامی تلویزیون های LED/LCD بشدت عالی و کم نقص هست همانطور که میبینید در نتیجه تست ها در خصوص 3 تای اون ها مثل روشنایی و غلظت مشکی و تغییر گاما عملا در هیچ زاویه ای ما تغییر رو نمیبینیم بینقص هست. در خصوص رنگ رفتگی و سفید شدن رنگ ها یعنی حجم رنگ اون ها پایین بیاد هم تا 65 درجه و نزدیک به مطلق داریم تصویر میگیریم اما تنها ضعف نمایشگر های اولد WRGB امروزی تولید الجی و همینطور نسل جدید Evo اون ها در تغییر خاصیت رنگ هست که به رنگ های دیگه شیفت میشن و این با اینکه بشکل محسوسی اتفاق نمیوفته اما در زاویه گرفتن حتی کم و جزئی 25-30 درجه ای هم شاهد کمی شیف رنگ ها هستیم مثل صورتی به بنفش و زرد به سبز یا قرمز به نارنجی و صورتی و … که البته بسیار جزئی این تغییر ادامه پیدا میکنه و از زاویه 40 درجه به بعد هم ادامه پیدا نمیکنه و ثابت میمونه و حتی بهتر هم میشه اوضاع در زوایای نهایی بالای 60 درجه.

9.5 | رفلکس پنل
نوع تلق نمایشگر : براق / Glossy
بازتاب های غیر مستقیم : % 0.6
بازتاب های مستقیم حساب شده : % 0.3
تلق ضد رفلکس نمایشگر اولد G3 عملکرد فوقالعاده ایده آلی در تقریبا خنثی کردن تمامی انواع منشا نور های مستقیم و غیر مستقیم و طبیعی و مصنوعی داره. حواستون باشه و اشتباه نکنید این تلق براق و شیشه و شفاف نوعی پیشرفته و گران قیمت و خاص برای پرچمدار ها در تلویزیون های هوشمند به کار گرفته میشه و با صفحه براق گوشی های هوشمند و لپتاپ و مانیتور ها بسیار متفاوت هست به طوری که نمایشگر شفاف و پویا هست اما شما به سختی میتونید خودتون رو به صورت آینه روی نمایشگر خاموش اون حتی ببینید ولی مات و حتی نیمه مات هم نیستن و کاملا شفاف هستن. این تلق مخصوص نمایشگر های اولد الجی درسته که در خنثی کردن اثر نور های محیطی عالی عمل میکنه اما یه تینت و هاله رنگی بنفش هم به نمایشگر میده که البته در تجربه کاربری و تماشای محتوی احساس نمیشه و تاثیر منفی نمیذاره.

8.7 | قبل از کالیبره
+گاما : 2.16
حالت تصویر : Expert (dark Space)
تنظیم حرارت رنگ تصویر : Warm 50
تنظیم گاما : 2.2
تلویزیون اولد G3 به صورت پیشفرض دقت رنگی بسیار خوب و قابل قبولی داره و مشکل خاصی در اون دیده نمیشه. دقت سفیدی و White Balance در شراتیط بسیار خوبی قرار داره و رنگ ها هم دقت کافی رو برای نمایش دارن که در کل مشکل خاصی در خصوص پخش محتوا با کیفیت و دقت سورس دیده نمیشه. تنها حرارت رنگ کمی به سردی میزنه و به همین سبب ممکنه یه تینت یا هالهی آبی رو در محتوای پخشمون ببینیم. گاما هم بسیار نزدیک به 2.2 هدف هست و هدف برای نمایش در محیط های تاریکه به همین سبب کمیمشکل در این کالیبره نوری نمایشگر میتونه کمک کنه چراکه به همین شکل در سکانس های تاریک ممکنه برخی جزئیات از دست برن.

9.4 | بعد از کالیبره
+ انحراف رنگ : 1.25
+ حرارت رنگ : 6.505K
کالیبراسیون رنگ سفید : 22 نقطه ای
کالیبره رنگ ها : بله
بعد از اینکه تلویزیون رو کالیبره میکنیم نمایشگر اولد G3 تقریبا به مشخصات بینقص نمایش میرسه و نزدیک میشه دقت سفیدی و رنگ ها هردو در بهترین حالت ممکن خودشون هستن بدون هیچ مشکلی که بشه بهشون حتی اشاره کوچیکی هم داشت. حرارت رنگ ها هم بشدت به هدفمون نزدیک شده که 6500K هست و گاما هم برای نمایش محتواو سکانس های تاریک در محیط های تاریک هم ایده آل هست.

8.6 | طیف رنگ
پوشش رنگی دامنهی DCI P3 تا : % 98.46
پوشش رنگی دامنهی Rec 2020 تا : % 73.47
نمایشگر اولد G3 پوشش رنگی فوقالعاده ای داره و تقریبا تمام بازهی استاندارد رنگی HDR پایه که DCI P3 هست رو پوشش میده مثل انواع فیلم های HDR و بلوری امروزی. نمایشگر این تلویزیون در خصوص استاندارد عمیق تر رنگی یعنی Rec 2020 هم پوشش بسیار خوب و قابل قبولی از خودش به نمایش میذاره اما خوب نمیتونه کامل این استاندارد رو پوشش بده به خصوص در طیف های رنگی سبز و آبی روشن. تون مپینگ HDR اون هم بهواسطهی چیپ تصویر تازه وارد و دم شناسایی دقیق محتوای پخش و هماهنگی اون با اجزای نمایشگر ایدهآل و عالی نیست و قابل قبوله به خصوص در نمایش محتوایی که رنگ سبز در اون ها به شکل های متنوع و متفاوتی به نمایش درمیاد به همین دلیل جزو بهترین انتخاب های HDR از لحاظ دقت رنگی نمیتونیم به حساب بیاریم این مدل رو در مقایسه با رقبای قدر تر خودش هم از اولد پنل ها و هم LED/LCD ها.

8.3 | حجم رنگ
پوشش رنگی دامنهی DCI P3 در درجه روشنایی های مختلف : % 88.8
پوشش رنگی دامنهی DCI P3 در روشنایی 10.000 نیت : % 79.4
پوشش رنگی دامنهی Rec 2020 در روشنایی 10.000 نیت : % 38.9
متاسفانه اولد G3 هم مانند دیگر اولد های الجی در بخش حجم رنگ اونقدر مارو شگفت زده نمیکنه و صرفا یه چیز نورمال و متوسط در حد اولد های امروزی رو ازش میبینیم چراکه وقتی روشنایی نمایشگر رو زیاد کنیم رنگ ها از حالت عمیق و پویایی خودشون کوچیک کوچیک خارج میشن اما خوب با توجه به کنتراست بسیار خوب نمایشگر رنگ ها در روشنایی های کمتر عملکرد نمایشی فوق العاده ای دارن.

7.8 | شیب رنگ
100٪ مشکی به ٪50 خاکستری | 6.0
50٪ خاکستری به ٪100 سفید | 8.0
100٪ مشکی به ٪50 قرمز | 8.0
50٪ قرمز به ٪100 قرمز | 10
100٪ مشکی به ٪50 سبز | 8.0
50٪ سبز به ٪100 سبز | 6.0
100٪ مشکی به ٪50 آبی | 8.0
50٪ آبی به ٪100 آبی | 8.0
اولد G3 در خصوص شیب ها رنگ ها عملکرد قابل قبولی داره و میتونیم روش حساب کنیم که تصاویر پخش و محتوای نمایشمون در رنگ های یکدست و طیف های بسیار روون مثل پرتو خورشید در آسمون و خود آسمون آبی رو به سفید شکسته و تکه تکه یا به اصطلاح Banding نمیشه ولی به هر حال در خصوص رنگ های قرمز و کمی هم آبی شاهد مقداری شکستگی هستیم اون هم در بخش تیره و تاریک اون ها. قابلیت Smooth Gradation موجب میشه تا همون یکذره شکستگی تصویر و رنگ ها رو هم شاهد نباشیم به خصوص روی حالت های High یا Medium اما این هم از طرف دیگه موجب فلت کردن تصویر میشه و ممکنه جزئیاتی از محتوای پخش به خصوص محتوای بسیار کیفیت و وضوح بالا حذف بشن و از دست بدیم که به همین دلیل پیشنهاد نمیشه برداشت کرد .

9.0 | احتباس تصویر
احتباس تصویر بعد از 0 دقیقه : % 0.30
احتباس تصویر بعد از 2 دقیقه : % 0.05
احتباس تصویر بعد از 4 دقیقه : % 0.06
احتباس تصویر بعد از 6 دقیقه : % 0.04
احتباس تصویر بعد از 8 دقیقه : % 0.00
احتباس تصویر بعد از 10 دقیقه : % 0.08
خوشبختانه الجی همانطور که وعده اون رو داده بود که پنل های Evo نسل جدید تطبیق و سازگاری بسیار بیشتری نسبت به مقاومت در برابر احتباس تصویر و Burn-In دارن میبینیم که در تست های پترن المان های استاتیک شاهد حتی ذره ای برجای ماندگی تصویر موقت هم نیستیم البته در نظر داشته باشید اینجا احتباس تصویر مورد بررسی قرار گرفته نه مقولهی متفاوت Burn-in یا سوختگی دائمی تصویر.

آرایش پیکسلی
شکل آرایش پیکسلی : RGBW
نوع : OLED
نوع پنل : WOLED
بر اساس این ساختار سابپیکسل های تلویزیون اولد G3 که نسل جدید پنل های اولد این شرکت رو در رقابت با انواع QD-OLED شکل میده به نام MLA یا Micro Lens Array / MLA که بازتولید رنگ ها، روشنایی و زاویه دید نمایشگر های اولد این شرکت رو بشدت ارتقا داده.
درست مانند تمامی دیگر نمایشگر های اولد این تلویزیون هم نمیتونه چهار سابپیکسل رو همزمان روشن نگه داره و در این عکس ساب پیکسل های آبی یا B یا Blue خاموش هستن و W و R و G روشن هستن.
2.0 | ریسک احتباس همیشگی | Burn-In
سوختگی تصویر : بله
درست مانند تمامی دیگر نمایشگر های اولد پنل با اینکه این تلویزیون یعنی اولد G3 از استاندارد های محافظتی بسیار بیشتر و کاملتری در کنار تکنولوژی های جدید تری و متناسب تری مانند پنل OLED Evo بهرهمند هست اما با این حال شاهد همان پنل ارگانیکی حساس هستیم و چیزی که این رو به ما ثابت میکنه تاثیر بسزای Logo Luminance و ABL هست که جابه جای تصویر رو تار تر و کدر تر یا بسیار کم نور میکنن تا ریسک ابتلای نمایشگر به Burn-In بشدت کاهش پیدا کنه. درسته که بشکل قابل توجهی این تلویزیون ها به خصوص از سال 2020 به بعد و مخصوصا مدل های Evo Panel مثل این مدل و G2 سال گذشته و چنتای دیگر مقاوم تر شدن و ریسک اون ها بسیار کمتر شده اما با این حال گزارشاتی که از تجربهی کاربرانمون داریم به ما نشون میده که همچنان این مدل های بالارده و جدید خاص هم میتونن تحت شرایطی حتی ظرف مدتی کمتر از 60 ماه هم به پدیده Burn-In یا سوختگی تصویر همیشگی مبتلا بشن که راه درمانی هم جز فروختن اون تلویزیون به نزدیک نصف قیمت یا حتی کمتر وجود نداره متاسفانه.
انواع UpScale

8.0 | ورودی 480p
محتوای 480p مانند DVD به صورت کاملا دقیق و واضح بزرگنمایی و آپاسکیل میشن و خبری از اثر های مصنوعی و مشکلات مربوطه نیست

8.5 | ورودی 720p
محتوای 720p مانند شبکه های ویدیویی و خانگی نیز بسیار خوب بزرگنمایی و نمایش داده میشوند. اینجا نیز چیپ کوانتوم پروسسور خودنمایی میکند و واضح ترین محتوا را برای نمایش آماده میکند

9.5 | ورودی 1080p
کیفیت پخش محتوای 1080p و FHD مثل اکثر فیلم های Blue-Ray و بازی های کنسولی عالی صورت پذیرفت و نتیجه تحسین بر انگیز است به حدی که به خوبی محتوای 4K پخش میشن.

10 | ورودی 4K
محتوای 4K بومی مانند UHD Blu–ray یا محتوای با کیفیت با کیفیت بالا بدون هیچ مشکلی و بسیار واضح و بادقت نمایش داده میشوند.

8.5 | موشن G3
ال جی اولد G3 به واسطهی بهرهمندی از نمایشگر OLED اون هم مدل نسل جدید و کارامد تر Evo” Ex” و در کنار چیپ تصویر نسل جدید و بالارده الجی یعنی Alpha9 Gen5 میتونه ریسپانس تایم یا سرعت پاسخدهی بسیار سریعی رو به نمایش بذاره، همچنین پنل 120هرتزی و تعاملات بسیار خاص موشن تصویر این تلویزیون به هرچه روون تر و واضح تر شدن محتوای پخش کمک شایانی میکنه که تمام این ها به علاوه بسیاری موارد که بهشون اشاره میکنیم باعث میشن تا با یه تلویزیون فوقالعاده قدرتمند در مبحث موشن رو شاهد باشیم.

9.9 | سرعت پاسخدهی
الجی اولد G3 سرعت پاسخدهی یا همان ریسپانس تایم بشدت سریع و آنی داره. یه کمی شاید تاری نامحسوس رو پشت سر حرکت اشیا و سکانس های بسیار سریع ببینیم که به دلیل مشکل ذاتی اولد در پاسخدهی سریعتر به محتوای پخش و رفرش ریت نیتیو پنل اون قسمت از فریم تا فریم نگه داشته میشه و فریم بعدی انگار از روی اون فریم قبلی جایگزین میشه و این اتفاق بسیار سریع رخ میده اما چشم انسال که میتونه دنبال که به صورت ذاتی این الگو رو حتی در فرکانس های بسیار بالای بکلایت ها مثل Flicker ها هم این رو شاهد بودیم اینجا به این شکل هست که حالت تاری دنبال کننده یا Motion Blur رو به دلیلی که گفته شد به نام Sample-and-hold میبینیم و گاها بسیار هم محسوس هست.
به دلیل پاسخدهی سریع 80درصدی و به یکدفعه کاهش سرعت پاسخدهی تا 100درصد فریم گاهی اوقات نمایشگر زودتر از پخش و قرار گیری خود فریم و دستورات سورس روی نمایشگر قرار میگیره که باعث میشه خودش رو به عقب برگردونه یا به اصلاح ثابت کنه ما پدیده overShoot رو نیز شاهد هستیم که البته محسوس نیست.

10 | فلیکر
فرکانس نوری PWM بکلایت : 0 هرتز
ال جی اولد G3 تلویزیونی بدون پالس Flicker نوری محسوب نمیشه و همواره این فرکانس های نوری رو در کنترل بهتر موشن و تسهیل پخش شاهد هستیم اما بسیار متفاوت هست با چیزی که از PWM ماژول بکلایت LED/LCD ها شاهد بودیم و میزان تاثیر روشنایی اون بسیار کمتر و متفاوت تر هست.

8.7 | فریم های سیاه یا BFI
حداقل فلیکر برای محتوای 60 فریم : 60 هرتز
حداقل فلیکر برای محتوای 120 فریم : 60 هرتز
تلویزیون اولد G3 یک قابلیت اضافی مموشن هم به نام قرار دهی فریم های سیاه داره یا به اصطلاح Black Frame Insertion که باعث کاهش تاری نمایش و حرکت میشه اون هم به شکل محسوسی به خصوص تاری حرکتی ناشی از ریسپانس تایم یا سرعت پاسخدهی سریع این طیف نمایشگر ها هست. متاسفانه الجی فلیکر 120 هرتز رو برای محتوای 120 هرتز برداشته و نهایت 60 هرتز این قابلیت تاثیرش رو میذاره اما فقط برای تست این قابلیت کارایی عمومی داره چراکه با فعال سازی این ویژگی تصویر بشدت تاریک میشه عملا غیر قابل تماشا.

10 | روون سازی محتوای پخش
موشن اینترپولیشن (30 فریم) : بله
موشن اینترپولیشن (60 فریم) : بله
درست به مانند بسیار از تلویزوین های امروزی سطح بالا و بالارده اولد G3 هم میتونه با درک فریم های یک محتوا، فریم ریت اون رو با پیشبینی فریم های بین اونها ارتقا ببشخه و محتوای زیر 60 فریم رو به 60 فریم و حتی محتوای 60 فریم رو به 120 فریم ارتقا بده که البته قابلیت فوقالعاده ای هست و بسیاری از مشکلات لکنت . لگ پخش بواسطهی ریسپانس تایم سریع نمایشگر این مدل رو که Stutter نامیده میشه و بهش میپردازیم جلوگیری و برطرف میکنه و تجربهی پخش بسیار روون و خوبی هم در اختیارتون قرار میده اما به سبب اینکه کاملا اولد G3 میاد فریم های ویدیو رو ارتقا میده حتی محیط های شلوغ و تقریبا محال برای پیشبینی فریم رو باعث میشه که کمی اثرات مصنوعی ارتقای فریم رو در محتواتون شاهد باشید که البته بنظرم نقطه قوت هست که تمام ویدیو به شکل یکسان بدون استثنا فریم ریت ثابت رو در ارتقا تجربه میکنن و مانند بسیاری دیگه از رقبا نیستن که تنها برخی سکانس هارو میتونن ارتقا بدن و باقی رو دست نمیزنن که اینشکلی ما فریم ریت متغیر رو میبینیم و تجربه دیداری بواسطهی هی لگ و تیک دار شدن محتوا و روون شدن اذیت کننده میشه.

5.1 | لگ یا Stutter
بازهی زمانی قفل فریم در محتوای 24 فریم : 39.1 میلیثانیه
بازهی زمانی قفل فریم در محتوای 60 فریم : 14.4 میلیثانیه
درست به مانند دیگر مدل های قدرتمند در سرعت پاسخدهی به سبب ریسپانس تایم سریع نمایشگر متاسفانه شاهد کمی تیک و لگ در به نمایش گذاشتن محتوای 24 فریم مانند فیلم ها هستیم. چراکه نمایشگر بسیار سریعتر خودش رو برای نمایش فریم از محتوا آماده میکنه اما سرعتت به نمایش درامدن فریم پایین هست به همین سبب کمی لگ و تیک دیده میشه که البته با قابلیت های موشن ذکر شده در توضیحات بالاتر BFI و Motion Interpolation میتونید تاثیر اون رو به نزدیک 0 برسونید.

10 | تیک یا جادر Judder
عاری از جادر 24p با اپلیکیشن های اصلی : بله
این تلویزیون پرش تصویر محتوای بیسیک 24p رو میتونه در تمامی سورس ها و منابع پخش معمول از بین ببره و تصویر بسیار روون و تمیزی رو به نمایش بگذاره حتی از سورس های پخشی که تنها 60هرتز سیگنال داشته باشن مانند برخی تلویزیون باکس ها. برخلاف مدل های گذشته الجی که باید قابلیت Real Cinema رو برای از بین بردن تیک ها یا جادر فعال میکردید اما اینبار BFI این تلویزیون تنها میتونه سیگنال 60 هرتز رو داشته باشه و کلیت محتوا وقتی BFI روشن باشه هاری از جادر و تیک و پرش نمیشه.
9.4 | رفرش ریت متغیر VRR
ال جی اولد G3 خوشبختانه یکی از کاملترین و بهترین تطابق هارو با رفرش ریت متغیر و درخواست های گیمینگ و استاندارد های متناسب با اون داره یعنی در خصوص رفرش ریت متغیر شاهد پوشش فوقالعاده انواع فریم ریت ها و رزولوشن های ورودی هستیم در این تلویزیون قدرتمند که میتونه تجربه عاری از هر شکستگی تصویر یا Screan Tear رو در تقریبا تمامی انواع گیم ها و محتوای پخش به نمایش بذاره به همین دلیل حتی اگر گیم شما به یکدفعه افت فریم ریت زیادی هم داشته باشه شما به هیچوجه شکستگی تصویر و یا Screen Tearing رو تجربه نخواهید کرد.
رفرش ریت واقعی : 120 هرتز به صورت Native
رفرش ریت متغیر : بله
HDMI Forum VRR : بله
پشتیبانی از G-Sync : بله
پشتیبانی از FreeSync : بله
حداکثر 4K VRR : در 120 هزتر
حداقل 4K VRR : حدود 20 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداکثری در ورودی 1080p : تا 120 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداقلی در ورودی 1080p : حدود 20 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداکثری در ورودی 1440p : تا 120 هرتز
رفرش ریت متغیر “VRR” حداقلی در ورودی 1440p : حدود 20 هرتز
پشتیبانی از اتصالات VRR : پورت و استاندارد HDMI

9.6 ورودی های G3
تقریبا تمامی تلویزیون های الجی از سال 2019 و 2020 از میانرده به بالا های این برند تطابیق فوقالعاده ای با استاندارد های و ویژگی های گیمینگ داشته اند که هم در گیمینگ فنی و هم گیمینگ بصری این تطابقات و استاندارد ها بعضا فوقالعاده کم نظیر ظاهر شدن. در خصوص باقی استاندارد های ورودی از جمله پخش HDR و تصویر و همچنین صوتی هم در خصوص ورودی های فیزیکی و پورت ها و همچنین استانداردی این اولد G3 حتی از مدل های گذشته هم به شکل غیر قابل انکاری بینقص تر و کامل تر عمل میکنه و به جز اینکه برخی استاندارد هارو خود الجی ترجیه داده استفاده نکنه و از رقبای اون ها استفاده کنه، ما شاهد یکی از کاملترین یا شاید کاملترین تلویزیون هوشمند 2023 در خصوص ورودی ها باشیم.
9.7 | تاخیر ورودی
ورودی 1080p @ 60 Hz در حالت غیر گیم مود : 89.8ms
ورودی 1080p @ 120 Hz به صورت : 5.5ms
ورودی 10.2ms : 10Bit HDR 4K @ 60 Hz
ورودی 4:4:4 @ 89.6ms : 4K @ 60 Hz
ورودی 4K @ 60 Hz در حالت غیر گیم مود : 85.6ms
ورودی 4K @ 60 Hz با اثر صابونی فعال : 85.6ms
ورودی 4K @ 120 Hz با تاخیر : 5.5ms
ورودی 4K @ 144 Hz با تاخیر : N/A
ورودی 8K @ 60 Hz پشتیبانی نمیشود
قابلیت “ALLM” یا ماد خودکار تاخیر ورودی پایین : بله
اولد G3 تاخیر ورودی فوقالعاده پاسخگو و پایینی داره و تقریبا یک مانیتور گیمینگ به حساب میاد و با وجود دقت کامل Sync های VRR این تلویزیون عملا هیچ نگرانی هم بابت محتوای پخش از کنسول ها و پلتفرم های گیمینگ با گرافیک های متنوع از AMD و NVIDIA نخواهیم داشت. تاخیر ورودی در حالت خارج از Game mode مانند تمامی دیگر تلویزیون ها به میزان قابل توجهی بالا میره ولی یک قابلیتی به نام Prevent Input Delay الجی اضافه کرده که با حالت Boost اون تاخیر ورودی کاهش پیدا میکنه که البته در فریمور اولیه تلویزیون کار نمیکرد ولی با آپدیت به 03.11.35 این قابلیت هم فعال میشه و چند میلی ثانیه ای تاخیر ورودی رو پایین تر میاره.
9.6 | رزولوشن های پشتیبانی شده
ورودی 1080p @ 60 Hz @ 4:4:4 : بله
ورودی 1080p @ 120 Hz : بله (پشتیبانی Native)
ورودی 1440p @ 60 Hz : بله (پشتیبانی Forced)
ورودی 4K @ 60 Hz @ 4:4:4 : بله
ورودی 4K @ 120 Hz : بله (پشتیبانی Native)
ورودی 4K @ 120 Hz @ 4:4:4 : بله
اولد G3 میتونه به طور کامل از تمامی رزولوشن های ورودی پشتیبانی کنه. کروما ساب سمپل حجیم و دقیق 4:4:4 هم به خوبی توسط نمایشگر شناخته میشه و نمایش داده میشه یعنی استانداردی که برای نمایش تکست ها و المان های مانیتور فوقالعاده مهمه که ضفاف و واضح نمایش داده بشن. همچنین برعکس بسیاری دیگر از تلویزیو ن های 4K@120hz این ورودی هم به بینقصی تمام نمایش داده میشه و دریافت میشه از تمامی سورس های موجود امروزی مثل کنسول ها و لپتاپ ها و گرافیک های قدرتمند بدون اینکه رزولوشن داینامیک بشه یا نصف بشه دقت اون و باقی ایراد های نمایشی.

10 | استاندارد های ورودی PS5
پشتیبانی از 4k@120Hz + HDR : بله
پشتیبانی از 4k@60Hz + HDR : بله
پشتیبانی از رفرش ریت متغیر VRR دارد
تلویزیون اولد G3 به طور کامل به هر توقعی که کنسول نسل نهمی PS5 داشته باشه و درخواست کنه پاسخ کامل میده همچنین Xbox Series X/S مثل پشتیبانی کامل از VRR و طیف های متغیر اون که هر 4 پورت HDMI 2.1 این تلویزیون به طور کامل از اون پشتیبانی میکنن که این عالیه چراکه ممکنه چنتا کنسول داشته باشید و کامپیوتر و لپتاپ و سایز دیوایس ها هم بخواید با تمام قابلیت ها ازشون بهره مند بشید چیزی که در کمتر تلویزیون های پرچمدار امروزی میبینیم.

9.8 | استاندارد های ورودی Series X
پشتیبانی از 4k@120Hz + HDR : بله
پشتیبانی از 4k@60Hz + HDR : بله
پشتیبانی از رفرش ریت متغیر VRR دارد
در خصوص Xbox Series X/S هم درست مانند PS5 با اینکه قابلیت های درخواستی این کنسول نسل نهمی به خصوص Series X از PS5 بیشتر و قدرتمندتر هست باز هم پاسخگویی کاملی رو شاهد خواهیم بود.
هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که برید داخل قسمت چک کننده استاندارد های تلویزیون در خصوص کنسول و ببینید تمامی اون ها بدون استثنا تیک سبز دارن 🙂


مجموع ورودی ها
ورودی HDMI تعداد : 4
ورودی USB تعداد : 3
خروجی صدای اپتیکال دیجیتال : 1
خروجی صدای 3.5 میلیمتری صدای آنالوگ : 0
خروجی RCA صدای آنالوگ : 0
ورودی کامپوننت : 0
ورودی کامپوزیت : 0
تیونر DVB/T-T2 دیجیتال : 1
تیونر DVB/S-S2 دیجیتال : 1 برخی از مدل ها و موتاژ های این سری از این تیونر هبهرمند هستن
اترنت شبکه : 1
دیسپلی پورت : 0
ورودی IR تعداد : 0
ورودی SD/SDHD تعداد : 0
جزئیات ورودی ها
پشتیبانی از Dolby Vision : بله
ورودی HDMI 2.0 با تمام پهنای باند : بله (HDMI 1,2,3,4)
ورودی HDMI 2.1 با تمام پهنای باند : بله (HDMI 1,2,3,4)
استاندارد HDCP 2.2 : بله (HDMI 1,2,3,4)
خروجی صدای آنالوگ متغیر : ندارد
پشتیبانی از Wi-Fi (2.4 GHz, 5 GHz) : بله
تمامی چهار پورت HDMI 2.1 تلویزیون اولد G3 پهنای باند کامل و واقعی 48Gbps رو شامل میشن چیزی که حتی نسبت به اولد G2 هم اون رو برتری میده و شاهدش نبودیم. این یعنی شما میتونید با هر کدوم از ورودی های HDMI دقت کامل 4K@120 رو عمق رنگ 12bit در نهایت دقت کروما ساب سمپل 4:4:4 در کنار HDR هایی مثل Dolby Vision و HDR10 همزمان پخش کنید که برای کاربرای PC های قدرتمند این مورد خیلی میتونه حائز اهمیت باشه و همچنین کاربران Xbox Series X.
ورودی های صوتی
دالبی اتموس با استاندارد TrueHD از eARC : بله
DTS:X با استاندارد DTS-HD MA از eARC : بله
5.1 دالبی دیجیتال از طریق ARC : بله
5.1 DTS از طریق ARC : بله
5.1 دالبی دیجیتال از طریق اپتیکال : بله
متاسفانه تلویزیون اولد G3 در خصوص ورودی های استانداردی صوتی از فرمت پیشرفته DTS:X به طور کلی پشتیبانی نمیکنه که برای پخش فیلم های بلوری در این فرمت کمی نا امید کنندس این موضوع.

7.5 | کیفیت صدا G3
اولد های الجی به خصوص درمدل های بالارده و به ویژه پرچمدار همیشه کیفیت صدای بسیار خوبی رو برای عرضه داشتن و همینطور این موضوع در خصوص G3 هم صادقه با اینکه ما شاهد 40وات قدرت کلی هستیم در 2.2 کانال و همچنین شاهد ووفر هم هستیم هم از لحاظ دقت پاسخدهی به فرکانس های بالا و همچنین فرکانس های پایین در خصوص بیس و نت های عمیق چیزی که از پرفورمنس سیستم صوتی G3 توقع داشتیم رو برآورده میکنه و تا حد خیلی زیادی شما رو از تهیهی یک ساندبار بی نیاز میکنه.

7.6 | پاسخدهی فرکانس
محدوده فرکانس های پایین : 89.80 هرتز
میزان انحرافات در 70٪ حجم صدا : 2.01 دسیبل (dB)
میزان انحرافات در 80٪ حجم صدا : 2.00 دسیبل (dB)
میزان انحرافات در حداکثر حجم صدا : 3.87 دسیبل (dB)
حداکثر توان خروجی صدا : 90.9 دسیبل (dB)
فشرده سازی دامنه دینامیکی : 4.14 دسیبل (dB)
اولد G3 در خصوص پاسخدهی فرکانس ها عملکرد متوسط رو به خوبی رو به نمایش میذاره. در خصوص فرکانس های پایین پاسخدهی مناسبه عالی نیست میزان 80.00 هرتز اما از بیش از 90 درصد تلویزیون های حاضر عملکرد بهتری داره ولی با این حال او توقع از عمق صدا و بیش و کوبش و پر بودن فضا رو آنچنان ازش نمیبینیم. صدای سیستم صوتی G3 بسیار بلنده اما خوب در حداثکر بلندی صدا کمی کمپرس شدن صدا و اثرات مصنوعی و دیستورت شدن صدا رو خواهیم داشت. اما در ولوم های صدای متوسط در مجموع کیفیت و دقت کلی فرکانسی سیستم صوتی G3 راضی کننده و خوبه و صدای دیالوگ ها در خصوص نمایش فیلم هم بشدت عالی به گوش میرسه.

7.2 | اعوجاج
میزان اعوجاج در 80٪ حجم صدا : 0.143
میزان اعوجاج در حداکثر حجم صدا : 1.172
اعوجاج Inter-Modulation پخش %80 حجم: % 1.40
اعوجاج Inter-Modulation پخش حداکثر حجم: % 3.29
سیستم صوتی اولد G3 در خصوص دیستورشن یا اعوجاج صوتی عملکرد واقعا ایده آلی داره و تنها در خصوص ولوم های صدای حداکثری کمی ما دیستورشن رو شاهد هستیم که امری طبیعی برای سیستم صوتی متوسط و 40واتی با درایور های سطح متوسط محسوب میشه.

9.0 | قابلیت های هوشمند G3
اولد G3 به پلتفرم اختصاصی و هوشمند WebOS مجهز هست که به عقیده بسیاری از جمله همکاران خودم در بخش فنی ممتاز کالا بهترین پلتفرم هوشمند تلویزیون های امروزی هست شاید از لحاظ نرم افزاری و شخصی سازی کاربری برای اعمال انواع تغییرات اپلیکیشنی و استفاده مثل VPN و دسترسی ها کمی محدود باشه اما از لحاظ UI و UX یا همان طراحی کاربری و رابط کاربری و سهولت استفاده با ریموت جادویی موس مانند کاملترین سیستم عامل و پلتفرم اختصاصی تلویزیون های هوشمند امروزی میتونه باشه که در اولد G3 ما تغییرات و بهبود های ریز و درشت عدیده هم شاهد هستیم که حتی نسبت به اولد های C1 و G2 سال گذشته که جزو بهترین ها بودن باز هم کاملتر و بهتر شده.
سیستم عامل : WebOS ورژن 23

8.8 | رابط کاربری
ورژن : 23
زمان حدودی بارگذاری یوتیوب : 2 ثانیه
زمان حدودی تغییر بکلایت : 3 ثانیه
اولد G3 روی جدیدترین نسخه پلتفرم هوشمند WebOS با رابط کاربری اختصاصی اون اجرا میشه. کار کردن با این رابط کاربری و پلتفرم بسیار ساده و هیجان انگیزه و آپدیت جدید این نسخه هم شخصیسازی پروفایل های کاربری رو هم برای هر یک از یوزر های تلویزیون مهیا کرده.

تبلیغات مزاحم
قابلیت غیر فعال کردن آنها : خیر
مطالب و پیشنهادات تلویزیون در صفحهی خانه : بله
قابلیت غیر فعال کردن آن ها : خیر
این تلویزیون هم مانند بسیاری از تلویزیون های امروزی تبلیغات مزاحم رو با خود به همراه داره و متاسفانه امکان اینکه آنها را غیر فعال و از روی منو برداشت وجود ندارد.

8.0 | برنامه ها و قابلیت نصب
اولد G3 فراوونی اپلیکیشن های بسیار خوبی داره درسته به اندازه اندروید تیوی نیست اما به نوبه خودش به عنوان یک پلتفرم اختصاصی بسیار جالب توجه هست این فراوونی اپلیکیشن های مهم.

9.0 | ریموت کنترل
قابلیت کنترل منو از طریق CEC پیشفرض : بله
اپلیکیشن ریموت : LG ThinQ
اولد G3 به همراه یک ریموت کنترل جادویی هوشمند عرضه میشه مانند مدل سال پیش از نوع طرح جدید و پیشرفته که مانند موس کامپیوتر یک اشاره گر روی نمایشگر رو با حرکت دادن ریموت به خواست کاربر کنترل میکنه تا به راحتی بتونید از رابط کاربری استفاده کنید و همزمان حس خوبی هم تجربه کنید. در این ریموت کنترل میکروفون داخلی هم تعبیه شده و میتونید دستورات صوتی رو خیلی راحت به تلویزیون از این طریق ارجاع کنید. متاسفانه هیچ دکمه دستی برای خاموش روشن کردن میکروفون نه روی تلویزیون و نه ریموت قرار داده نشده اگر شما نگران امنیت این موضوع شنود صدا و … باشید. دستور صوتی هم به خوبی کار میکنه و سریع و شما میتونید دستوراتی از قبیل تغییر ورودی ها و کنترل ولوم صدا و باز و بسته کردن و سوئیچ بین برخی اپلیکیشن ها و بسیاری دیگه از تنظیمات رو به صوت خودتون به انگلیسی اعمال کنید.

دکمه های فیزیکی
یک دکمه کوچیک وسط و زیر تلویزیون تعبیه شده که میتونید از اون طریق تلویزیون خودتونو خاموش روشن کنید و ورودی ها و کانال ها و حتی صدا رو هم کنترل کنید که کمی کار کردن باهاش قلق داره که دستتون میاد.

اقلام همراه
- ریموت کنترل
- کابل پاور
- بست و گیره های مدیریت کابل
- 2 باطری قلمی AA
- دفترچه راهنما
- IR Blaster
اطلاعات تکمیلی
- مصرف برق حداقل : 86 وات
- مصرف برق حداکثر : 221 وات
- فریمور : 03.10.55

توانایی های تلویزیون در پخش
9.5 | فیلم – Movie
اولد G3 درواقع انقدر در پخش فیلم فوقالعاده هست که میشه براحتی اون رو از بیش از 96 درصد تلویزیون های دیگر موجود در بازار متفاوت در نظر گرفت. به دلیل کنتراست بسیار خاص نمایشگر های اولد و همچنین بهبود های ریز و درشت نمایشگر نسل جدید این تلویزیون یعنی Evo یا Ex در کنار چیپ تصویر بسیار خوب و بروز شده Alpha9 Gen5 و پوشش رنگی و دقت Tone Mapping بسیار خوب، این انواع نمایشگر و تمامی مزایاش در کنار کامل بودن مشخصات تکمیلی و سورس و تحلیلی محتوا از طرف G3 باعث میشه تا شما غرق در محتوا و دنیای فیلم بشید به خصوص در محیط های تاریک مثل شب و بدون روشن کردن لامپ ها که اونجا میتونید قدرت نمایی نمایشگر اولد G3 رو متوجه بشید. شاید بشه گفت میتونست عملکرد چیپ تصویر در درک برخی مشخصات پخش سورس های خاص بهتر عمل کنه و شاید اولد های نسل جدید سامسونگ Qd-OLED که در S95B و A95K به کار گرفته شدن برخی مزایای دیگری داشته باشن اما طوری نیست که بگیم G3 رو بتونن از گردونه بهترین ها خارج کنن بلکه تنها رقابت تنگاتنگ خواهد بود چراکه با یکی از بینقص ترین و کاملترین تلویزیون های مجهز به نمایشگر اولد طرفیم.

9.1 | فیلم HDR
در خصوص محتوای HDR عملکرد G3 بسیار خوبه اما توجه کنید که تنها ملاک کنتراست بالا و پوشش رنگی عالی و دقت رنگ بالا اینجا میان نمیاد و روشنایی بالا و باثبات و حجم رنگ و درک چیپ تصویر از سورس ورودی و شیب رنگ و حجم رنگ هم وسط میاد که در این موارد اولد G3 کمی از رقبای اولد پرچمدار سامسونگ و سونی خودش عقب میمونه و به خصوص در نمایش محتوای روشن و خاص و بسیار پر نور کلا هنوز ضعف اولد ها پا برجاس و نمیتونن رقیب جدی ای برای LED/LCD های بسیار پیشرفته امروزی باشن اما در مجموع هیچ محتوای HDR ای هم نیست که نتونه رضایت شما رو جلب کنه اونم با Dynamic Tone Mapping بسیار خوب اون.

9.5 | پخش عمومی
پخش عمومی در اولد G3 مانند تمامی دیگر مشخصات اجرایی و تصویری این تلویزیون بالارده و خاص ایده آل هست و شما میتونید با خیال راحت شبکه های ماهواره و دیجیتال و کابلی رو هم در نمایشگر باکیفیت و اولد و 4K این تلویزیون تماشا کنید و لذت ببرید حتی اگر این محتوا استاندارد وضوحی و ورزولوشنی بسیار پایین تری داشته باشن چراکه چیپ تصویر Alpha9 Gen5 این تلویزیون به شکل بسیار مقبولی به ارتقای این تصاویر و محتوا یا به اصطلاح UpScale اون میپردازه.

9.5 | گیمینگ
همانطور که در بخش ورودی های این تلویزیون هم به میان آورده شد با یکی از تسهیل شده ترین و بهترین و کاملترین تلویزیون های گیمینگ طرف هستیم که از لحاظ استاندارد های پخش و پرفورمنس نمایش و ورودی حرفی برای گفتن نمیذاره چراکه تاخیر ورودی بشدت پایین و و ایده آل و پشتیبانی از تمامی ورودی های رزولوشنی و درخواستی از کنسول ها و پلتفرم های نسل نهمی و … نمایش بینقص استاندارد های جدید VRR و ALLM و 4K@120hz میتونه تنضمین این رو به ما بده که تجربه کم نظیری از گیمینگ رو در این تلویزیون خواهیم داشت بدون توجه به اینکه چه پلتفرم گیمینگی و چه گیمی رو ما در نظر داریم.

9.5 | گیمینگ HDR
گیم و گیم HDR هم قضیش عین فیلم و فیلم HDR میمونه همانطور که فیلم و گیم این تلویزیون عملکردش کاملا بینقص یا حداقل کم و نقص و عالی بود اما در خصوص HDR که مولفه های کیفی بسیار بیشتری در خصوص فاکتور های بصری به میان میان اولد G3 آنچنان نیست که از هدف خودش که بهترین تلویزیون 2023 هست دفاع خاصی بتونه کنه در مقابل رقبای قدر خودش و البته بسیار گرانتر خودش. چراکه این تلویزیون نمیتونه روشنایی بسیار بالایی رو به نمایش بذاره و در خصوص حجم رنگ و شیب رنگ و همچنین برخی شناخت های جزئیاتی از سورس برخی محتوا توسط چیپ تصویر خودش هنوز ضعف هایی داره که البته اون رو در بین بهترین های HDR کماکان حفط میکنه اما اینکه بهترین باشه رو نمیتونه تضمین کنه. در کل در خصوص گیمینگ HDR هم با توجه به اینکه Tone Mapping و همچنین HGIG خوبی رو در این تلویزیون میبینیم طبیعتا مشکل خاصی نخواهید داشت و تجربه بشدت لذت بخشی رو میتونید ازش انتظار داشته باشید.

8.5 | ورزشی
معیار های مهم پخش واضح محتوای سریع
ریسپانس تایم آنی، انواع و اقسام تدبیرات و تنظیمات تکمیلی موشن و تسهیل فریم های نمایشی و ارتقای فریم ریت و وضوح تصویر رو ما میتونیم در اولد G3 ببینیم که یکی از بهترین تلویزیون های امروزی در خصوص نمایش موشن و حرکات سریع یا همان گیم های اکشن و محتوای فوتبال و ورزشی خواهد بود که تاری حرکت و سایه انداختن و تیک و لگ رو در تصویر تجربه نکنیم. اولد G3 میتونه به بهترین نحو ممکنه به پخش محتوای ورزشی و سریع و اکشن بپردازه و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

9.0 | مانیتور
با توجه به پشتیبانی عجیب کامل این تلویزیون از انواع و اقسام استاندارد های ورودی میتونیم بگیم که G3 بشدت به عنوان مانیتور کامپیوتر و سیستم های خونگی به خصوص برای ادیت ویدیو و عکس و بعضا بازی و برخی کارها گرافیکی و مولتی مدیا جزو بهترین و خاص ترین انتخاب ها باشه اما خوب شعف اون اینه که نمایشگر اولد به المان های ثابت و استاتیک بسیار حساسه و نور اون نواحی و کم میکنه و بعد ها هم ریسک احتباس تصویر و Burn-In نمایشگر اون بشدت بالا میره با استفاده بلند مدت به عنوام مانیتور که سرشار از المان های استاتیک هست. اگر که میخواید ویدیوی فحر فروشی درست کنید که اولد G3 مانیتور شماس با پاسخگویی به تمامی استاندارد ها و توقع شما عالیه برید و بسازید اما اگر واقعا میخواید مانیتورتون این تلویزیون حساس و خاص باشه باید خیلی مراقب باشید چون هیچ تضمینی نیست که حتی در کمتر از 3 الی 6 ماه تلویزیونتون رو تبدیل به یک مدل کم ارزش مبتلا شده به بیماری غیر قابل درمان Burn-In کنید.
9.2 | جمع بندی
اولد G3 یکی از بهترین، بینقص ترین، یاکیفیت ترین، کاملترین، خوش قیمت ترین و ارزشمند ترین تلویزیون های بالارده-پرچمدار عرضه شده در سال 2023 و 1401-1402 هست که میتونه در تمامی موارد جزو انتخاب های ما باشه به ویژه اینکه در بازهی سایزی وسیعی از 55 اینچ تا 83 اینچ ما شاهد این مدل ارزشمند و خاص هستیم. این تلویزیون ارزشمند جزو معدود تلویزیون هایی هست که در خصوص پلتفرم هوشمند، ورودی ها و استاندارد های ورودی گیمینگ و پخش، سیستم صوتی، زیبایی ظاهری و کیفیت ساخت، نمایشگر و مشخصات ویژه دیگر تماما حرف هایی برای گفتن داره و میتونه برای هر نوع قشر کاربری فوق العاده باشه. تنها رقبای عجیب سرسخت این تلویزیون از الجی مدل های بسیار گران قیمت تر سونی و پاناسونیک هستن که در خصوص تنها تصویر و شاید کیفیت ساخت و متریال از این تلویزیون کمی سرتر باشن و سامسونگ S95C هم یکی از جدی ترین رقبای این مدل هست در حول رینج قیمتی این مدل که از پنل متفاوت تر و تسهیل شده تری استفاده میکنه. اما در بازهی قیمتی این مدل هنوز رقیبی رو نمیشه براش متصور بود و کماکان هم با توجه به حتی سرسخت ترین رقباش که خیلی ازش گرونتر هستن باز هم نمیشه با اطمینان در موارد برتری مدل های رقیب اونهارو انتخاب کرد. در کل اگر قصد تجربهی یک تلویزیون اولد بسیار باکیفیت رو دارید اون هم با تمامی امکانات و انواع توقع کاربری و استفاده به خصوص گیمینگ بینقص و البته با مراقبت تمام اولد G3 شاید به راحتی بتونه بهترین انتخاب شما باشه.
مقایسه اجمالی G3 در مقایسه با رقبا

Samsung S95C
“77 “65 “55

Sony A95L
“77 “65 “55
خرید تلویزیون ال جی G3 ( مشخصات تولید، منطقه ای و مدلی )
ال جی G3 در سایز های 55، 65، 77 و حتی 83 اینچ به تولید و عرضه رسیده اونم تقریبا در نیمه دوم سال 2023 میلادی ماه مارس میشه حدودا فروردین 1401. این مدل جدیدترین و قدرتمند ترین سری از چیپ تصویر های الجی رو یدک میکشه یعنی Alpha 9 Gen6 و پنل “Evo “Ex با تکنولوژی MLA رو هم تمامی مدل های این تلویزیون یدک میکشن. مدل هایی که از این تلویزیون در ریجن های مختلف شاهد بودیم شامل مدل های بازار انگلیس “G34LA” مدل های کاستکو “G3AUA” و مدل های آمریکایی اروپایی یا جهانی “G3PUA” بودن که میشد بهشون اشاره ای داشت.
ردیف | مدل | مونتاژ | قیمت | تاریخ آپدیت | سال ساخت | رزولوشن | سیستم عامل | نوع پنل | امتیاز کلی | برند | سایز ( اینچ) | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
تلویزیون ال جی G3 سایز 55 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
1 | 55G3 | اندونزی | 1401/10/21 | 2023 | 4K | Web OS | OLED | 9.3 | ال جی | 55 | |||||||||||||||||||
تلویزیون ال جی G3 سایز 65 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
2 | 65G3 | اندونزی | 1401/10/21 | 2023 | 4K | Web OS | OLED | 9.1 | ال جی | 65 | |||||||||||||||||||
تلویزیون ال جی G3 سایز 77 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
3 | 77G3 | اندونزی | 1401/10/21 | 2023 | 4K | Web OS | OLED | 9.3 | ال جی | 77 | |||||||||||||||||||
تلویزیون ال جی G3 سایز 83 اینچ | |||||||||||||||||||||||||||||
4 | 83G3 | اندونزی | 1401/10/21 | 2023 | 4K | Web OS | OLED | 9.3 | ال جی | 83 |
در پایان
امیدوارم مطلب نقد و بررسی فوق برای شما مفید واقع شده باشه. پیشنهاد ممتازکالا به شما اینکه قبل خرید تلویزیون ، حتما بررسی مدل تلویزیون مورد نظر را در صفحه بررسی تخصصی تلویزیون ممتازکالا مطالعه بفرمایید تا بهترین خرید را داشته باشید.
لطفا نظرات، انتقادات و پیشنهاد های خود را در قسمت نظرات از ما دریغ نکنید و با ما درمیان بگذارید و اگر سوالی ذهن شمارو درگیر کرده بیدرنگ بپرسید.
دیدگاهتان را بنویسید