مشاوره : 09186663742 محمدی | 09186663716 امیدی

یکی از رایج ترین راه های وقت گذرونی و استراحت، تماشای تلویزیون به حساب میاد. حالا با توجه اینکه احتمالا بی اطلاع باشید، تلویزیون هایی که معمولا در ارگان یا محیط عمومی به کار گرفته میشه مثل بیارستان ها یا هتل ها و فرودگاه ها و … بسیار متفاوت هستند با تلویزیون هایی که ما برای اتاق یا پذیرایی خانه خودمان در پی تهیهشون هستیم. یعنی هم از لحاظ سخت افزاری، ساخت، متریال و نرم افزاری این تفاوت ها گاها بسیار محسوس دیده میشه. این تلویزیون ها که استفاده ارگانی دارن به نام هایی مثل تلویزیون ارگانی، تلویزیون ییمارستان، تلویزیون فرودگاه و بسیاری از اسم های دیگه شناخته میشن که در واقع برچسب Hospital TV یا تلویزیون بیمارستان شناخته میشن که خوب اسم فارسی اون منظور کامل رو منتقل نمیکنه: درواقع این تلویزیون ها برای استفاده های خاص تر بهینه سازی های اختصاصی شده تری نسبت به مدل های معمولی خانگی دارن و ما هم ازشون به عنوان تلویزیون ارگانی نام میبریم که راحت تر باشه و قابل درک تر.
با وجود شباهت های ظاهری غیر قابل انکار، تلویزیون های ارگانی تفاوت های ریز و درشتی با تلویزیون های خانگی دارن که میتونیم از این تفاوت ها به مولفه های ذیل اشاره کنیم :
- امکانات
- مهندسی
- طول عمر
- گارانتی و ضمانت
اساساً، تلویزیون های ارگانی از لحاظ ویژگی ها، کیفیت ساخت و عملکرد کلی تلویزیون های پیشرفته تر و قدرتمند تری نسبت به نمونه های خانگی هستن.
در نگاه اول، تلویزیون های ارگانی ممکنه شباهت زیادی به تلویزیون های خانگی داشته باشن. با این حال، تفاوت های قابل توجهی در طراحی بنیادی و مهندسی در مدار های الکترونیک و مدار های تغذیه باقی مشخصات داخلی حیاتی رو شامل میشن. اگر که در گیمنت کار میکنید، یا ارگانی در دست شما هست به شکل ویژه ای نیاز به نمایشگر دارید شاید براتون وسوسه انگیز باشه که با قیمت های ملایم تر و زرق و برق بیشتر و حتی تخفیف های بالا مدل های خانگی رو بخواید برای ارگان عمومی خودتون در نظر بگیرید اما صبر کنید این کار هوشمندانه نیست فکر نکنید که الان هزینه کمتر کردید این تلویزیون ها هم همونن دیگه بریم بگیریم کی به کیه؛ بله حق با شماس اگر استفاده اختصاصی از تلویزیون نمیشه و زمان زیادی هم قرا نیست روشن باشه بله میتونه معقول باشه اما اگر کوچکترین خدمات و شبکه ای قرار هست متصل باشن یا کاربران زیادی قراره تا به شکل مشخص از تلویزیون بهره ببرن اینجاست که تلویزیون های ارگانی وارد کار میشن و تلویزیون های خانگی یه جورایی هدر دادن هزینه و سرمایه به حساب میان.
تلویزیون های ارگانی یا همان Hospital TV در تجربهی نهایی کاربران تاثیر بیشتری دارند
مطالعات اخیر نشان می دهد که میهمانان آگاه به فناوری انتظار در دسترس بودن تلویزیون در مشاغل مهمان نوازی، به ویژه هتل ها را دارند. اعداد و ارقام داستان قانعکنندهای از نقش مهمی که تلویزیونهای مهماننوازی در بهبود تجربه کلی مهمان دارند را بیان میکنند:
تقریبا غیر قابل انکار هست که در بیمارستان ها، خواب گاه ها به ویژه هتل ها تلویزیون ها نقش مهمی برای کاربران و مهمانان رو ایفا میکنن و وحود آنها در این شکل از ارگان ها تاثیر گذاری ویژه ای داره، بهتره برای اثبات این موضوع یه نیم نگاهی هم به آمار ها داشته باشیم :
- بیش از 75 درصد از مهمان های هتل ها از تلویزیون های تعبیه شده استفاده میکنن حتی به مدت طولانی.
- سرگرمی تعبیه شده در اتاق های هتل ها برای بیش از 28 درصد کاربران بشدت مهم م حیاتی در نظر گرفته شده.
- برای بسیاری از مهمانان هتل ها، فناوری های به کار گرفته داخل اتاق به ویژه تلویزیون ها بسیار مهم تر از سایر مکان های عمومی اعم از مراکز تجاری و باشگاه های بدنسازی و … هستند و تعامل بیشتری با امکانات تعبیه شده در اون ها و گذراندن اوقات فراغت خود ایجاد میکنن.
- جالبه که آمار ها نشان میدهند که کاربران هتل ها از تلویزیون های تعبیه شده و باقی امکانات و فناوری های به کار گرفته شده در اتاق بیشتر از وسایل و اقلام دیجیتال و فناوری خودشون استفاده میکنن و بهره میبرن اون هم با نسبت 2 به 1.
در گذشته نهچندان دور تلویزیون های ارگانی یا خدماتی یک هدف بیشتر نداشتن اون هم سرگرم کردن کاربران خودشون با محتوای کابلی و شبکه ای و ماهواره ای بود. اما حالا تلویزیون هایی که از نوع Hostpital TV که در رستوران ها، هتل ها، بیمارستان ها و سایر مراکز خدماتی و ارگانی استفاده میشن ویژگی های ارتباطی و اختصاصی بسیار بیشتری برای تعامل هرچه تمام تر کاربر با اون خدمات و ارگان ها دارن در کنار اینکه مشخصات فنی و سخت و افزاری اون ها برای طول عمر بالاتر و پاسخدهی بیشتر و سریعتر بهبود های محسوسی داشتن مثلا :
- تلویزیونهای ارگانی و خدماتی اکنون میتوانند با فناوریهای دستیار صوتی از جمله الکسای آمازون و دستیار صوتی Google برای کنترل چراغهای اتاق، باز و بسته کردن پردهها و حتی قفل کردن درها ادغام شوند.
- سرگرمیهای موجود در تلویزیون های هوشمند امروزی ارگان ها شامل سرویسهای پخش محبوبی مانند Netflix و Hulu و … میشود (به طور میانگین کاربران روزانه 5 ساعت تماشای تلویزیون و محتوا رو از Hospital TV ها دارن)
- محتوا و امکانات اختصاصی برای سرگرمی و اوقات فراغت کاربران در هتل در این شکل تلویزیون ها تعبیه مشه.
- قابلیت های هوشمند مانند Screen Mirroring و Sync کردن بسیاری از اشتراک های گوشی و گدجت های هوشمند کاربران اکنون در تلویزیون های ارگانی و خدماتی مورد استفاده قرار میگیره.
تلویزیون های ارگانی و خدماتی می توانند بازدهی بسیار بالاتری رو برای کاربر ها و ارگان ها به همراه داشته باشن
برای اپراتورها، تلویزیون مهمان نوازی بسیار بیشتر از امکاناتی است که به مهمانان ارائه می شود تا آنها را راضی نگه دارد و تجارت تکراری خود را کسب کند. این ابزار قدرتمندی برای تبلیغ رویدادها و خدمات در ملک، اجرای برندسازی هدفمند و تعامل با مهمانان است. در اینجا تنها چند روش وجود دارد که تلویزیون مهمان نوازی می تواند تجربه مهمان را افزایش دهد و در عین حال به نفع اپراتور باشد:
برای اپراتورهای ارگان ها و مراکز خدماتی از جمله بیمارستان ها و هتل ها و … ویژگی های اختصاصی و شبکه ای تلویزیون های Hospital TV
- برنامه های زمان بندی شده و اطلاع رسانی های عمومی رو میشه برای کاربران در نمایشگر این تلویزیون ها به شکل همزمان و سریع به نمایش گذاشت.
- خدمات رزرو غذا و کتابخانه و باقی دیگر خدمات عمومی رو میشه از طریق این تلویزیون ها به کاربر های مجموعه اطلاع رسانی کرد و حتی کد های تخفیف و دعوت براشون ارسال کرد.
- تسویهحساب میتواند از طریق این پلتفرم های اختصاصی این تلویزیون ها در هتل ها و حتی بیمارستان ها و سایر ارگان های خدماتی به صورت از راه دور و آنلاین بدون هدر رفت زمان و صف های طولانی صورت بپذیرد.
- منو ها و گزینه های صفارش غذا رو میشه به راحتی و بدون رجوع به اپلیکیشن نصبی یا تلفن و صدا زدن شخص خاصی از طریق برنامه های آنلاین و پیش فرض نصب شده در تلویزیون های این شکل مجموعه ها مشاهده کرد . انتخاب راحت تری داشت.
- حتی در بسیاری از هتل ها و مجموعه های به روز و پیشرفته میشه سفارش بلیط های تفریحی و برگشت یا مراکز خدماتی غیر متمرکز دیگر مثل سالن فوتبال، باشگاه بندسازی یا سالن ماساژ و … رو هم به همین شکل آنلاین و بی دردسر رزرو کرد .
در مجموع این تلویزیون های خدماتی یا ارگانی به کار گرفته شده در این شکل مجموعه ها میتونه بسیار موثر و مفید باشه هم برای خدمه، کسب و کار ها و اپراتور ها و هم کاربران.
تلویزیون های ارگانی یا Hospital TV ها برای استفاده طولانی تر از معمول طراحی و ساخته شده اند
تلویزیون های خانگی معمولاً بیش از چهار تا شش ساعت در روز مورد استفاده قرار نمیگیرن و اگر هم احیانا یه کاربر خاص باشه که چه در خصوص گیم و یا تماشای سریال به شکل طولانی مدت بشینه پای تلویزیون باز هم
از سوی دیگر، چرخه کار (به عنوان مثال، مدت زمان معمول روشن شدن و استفاده از تلویزیون) برای یک تلویزیون مهمان نوازی به طور قابل توجهی طولانی تر است و در برخی موارد از 12 ساعت در روز تا استفاده مداوم 24 ساعته متغیر است. به منظور مقاومت در برابر سختیهای چنین نیازهای عملیاتی روزانه، تلویزیونهایی که برای خدمات در مکانهای مهماننوازی در نظر گرفته شدهاند دارای ویژگیهای طراحی زیر هستند:
از طرف دیگه تلویزیون های ارگانی و خدماتی به شکلی طراحی و مهندسی شدن که حداقل 12 ساعت در روز و یا به شکل استاندارد تمام 24 ساعت هر روز رو بتونن روشن باشن بدون اینکه ریسک و خطری در خصوص سلامتی و عمر مفید این تلویزیون هارو تهدید کنه. به طور کلی این تلویزیون ها به شکلی ساخته شدن که بسیار مقاوم تر و تسهیل شده تر برای استفاده طولانی بدون افت کیفیت عمر کنن مثلا :
- هیت سینک یا خنک کننده های مسی یا مایع ویژه ای در بسیاری از این تلویزیون ها به کار گرفته شده تا به سرعت گرمای قطعات و بکلایت تلویزیون رو عبور بدن و مشکل حرارت و گرمای زیاد رو در اون ها شاهد نباشیم که بعضا موجب آسیب های فنی به پنل و بکلایت و برد ها میشن.
- علاوه بر هیت سینک های انتقال گرما یا حنثی کننده گرما بسیاری از این مدل ها به ویژه سایز های بزرگ و به ایده آل برای مراکز خدماتی و اعلامی شبانه روزی از فن های خنک کننده هم استفاده میکنن تا کمترین ریسک آسیب رسیدن به قطعات و اجزای نمایشگر هم از بین بره.
- در این تلویزیون ها ما بلاک و شاسی های فلزی بسیار مستحکم و ستون بندی شده برای محافظت از برد و بکلایت پنل در برابر ضربات عادی تا نمیه-محکم ازشون میبینیم که به سادگی هر ضربه و فشاری نتونه آسیبی به برد و بکلایت و عملکرد کلی تلویزیون بزنه.
در حالی که نصب تلویزیون خانگی در هتل، مرکز پزشکی، مسکن دانشجویی یا سایر مکانهای پذیرایی ممکن است در کوتاهمدت یک اقدام صرفهجویی در هزینهها باشد، با ساخت ارزانتر و فقدان اقدامات کاهش حرارت، به سادگی دوام زیادی نخواهد داشت. در محیط مهمان نوازی شما در نهایت، سرمایه گذاری بر روی تجهیزات تلویزیون مناسب، حرکت عاقلانه ای برای هر عملیات مهمان نوازی، کوچک یا بزرگ است.
در حالی که استفاده از تلویزیون های خانگی معمول در هتل ها، مراکز درمانی و بیمارستان ها، خوابگاه دانشجویی یا سایر مراکز خدماتی و ارگانی میتونه در کوتاه مدت یک انتخاب مقرون به صرفه محسوب بشه، با مهندسی و کیفیت ساخت ساده تر و ارزان تر و فقدان تمهیدات حرارتی و الکتریکی و فیزیکی که به زبان ساده دوام تلویزیون رو بسیار کاهش میدهند. ولی پیشنهاد ویژه میشه که در این شکل مراکز با استفاده عمومی و حداکثری از تلویزیون های ارگانی یا Hospital TV ها بهره برده بشه که حداقل تضمین عمر و دوام محصولتون رو به شکل اولیه در طی مدت به کار گیری بتونید داشته باشید و هرچند ماه نیاز به تعمیر و تعویض تلویزیون نباشه.
تلویزیون های ارگانی و Hospital TV ها به شکل محسوسی روشن تر از تلویزیون های خانگی یا به اصطلاح Home TV ها هستن
یکی دیگر از تفاوت های محسوس بین تلویزیون های ارگانی و خانگی، روشنایی نمایشگر است. واحد اندازه گیری روشنایی نمایشگر ها بر اساس “Nit” ارزیابی میشه که معنی واحد شمع رو هم میده و به صورت فرمولی یک واخد بر متر مربع “1cd/m2” هست.
معمولا روشنایی نمایشگر های تلویزیون ها و حتی مانیتور و لپتاپ های خانگی از سطح اقتصادی و پایینرده حدود 250-350 نیت دیده میشه تا برخی مدل های بالارده و خاص و پرچمدار که گاها روشنایی تا 3000 نیت و بیشتر هم دارن مثل تلویزیون های پرچمدار سامسونگ QN90C/B یا مستر سریز های 8K سونی کلاس Z مثل Z9K/J که حتی تا 4500 نیت روشنایی هم از اون ها دیده میشه اما عموم تلویزیون های باکیفیت و استاندارد HDR امروزی از برند های مطرح در ردهی میانرده ها و بالارده روشنایی بین 450 نیت تا 900 نیت دارن. این درحالی هست که همین تلویزیون ها در مدل های ارگانی و Hospital TV بین 15 تا 50 درصد روشنایی بیشتری رو با ریسک آسیب حرارتی و عمری کمتر شامل میشن مثلا Q60B سامسونگ نهایت روشنایی 480 نیت رو به کاربر ارائه میده که در مدل Hopital TV این مدل روشنایی حداکثری به 612 نیت هم میرسه.
این مهم به این دلیل هست که در مورد اتاق ها و پذیرایی های عموم کاربران خانگی و تلویزیون ها معمولا با فضای بسیار باز و روشن طرف نیستیم و برعکس فضاهای تاریک و شب و یا حتی بدون لامپ و منبع نوری روشن بیشتر دیده میشه در استفاده عموم کاربران اما در مورد ارگان ها و مراکز خدماتی و … مثل هتل ها و بیمارستان ها و حتی رستوران و کافه ها، میزان نور محیط روشنتر از عموم خانه ها و اتاق ها هست.
حتی در بعضی از تلویزیون های خاص ارگانی که برای فضاهای بسیار بزرگ یا محیط های بدون سقف استفاده میشه مثل استادیوم و سالن ها یا فرودگاه ها و … این نمایشگر ها تا 15.000 نیت روشنایی نسبی و استاندارد رو به همراه دارن که بتونن حتی در مقابل تابش نور خورشید هم تصویر و محتوای مورد نیاز رو در دید کاربران و مهمان ها به نمایش بگذارند.
عموم تلویزیون های ارگانی و Hostpital TV ها گارانتی و ضمانت های طولانی تر و کامل تری دارند
یکی از مهم ترین و البته تاثیر گذار ترین ویژگی ها در تلویزیون های ارگانی یا Hospital TV ها ارائه گارانتی و ضمانت نامه های بسیار غنی تر و کامل تر با پوشش زمانی و مقادیری بیشتر از تلویزیون های عادی و خانگی هست که همین امر موجب دلگرمی ارگان های طرف قرارداد این شکل تلویزیون ها میشه چراکه خیالشون راحته از این بابت که اگر تلویزیون ها باکیفیت و کارشده نبودن چنین ضمانت نامه و گارانتی قدرتمندی شامل حالشون نمیشد.
درسته که قیمت تمام شده در خصوص تلویزیون های ارگانی و خدماتی بیشتر از معمول تلویزیون های خانگی و عادی هست اما دورهی پوشش گارانتی و ضمانت نامه های همراه اونها معمولا سه تا پنج برابر تلویزیون های خانگی هست که تمامی قطعات و حتی پنل تلویزیون رو هم شامل میشه. در حالی که تلویزیون های عادی و خانگی بین 1 تا 3 سال نهایتا گارانتی همراهشون ارائه میشه تلویزیون ارگانی معمولا بین 3 تا 10 سال دورهی گارانتی رو شامل میشن.
جالبه بدونید ضمانت تعویض و دورهی تست سلامت برای وارانتی تلویزیون ها در مدل های عادی و خانگی معمولا بین یک هفته، یک ماه تا نهایتا 3 ماه هست که بسیاری از موارد استفاده کاربری هم باطل کننده این شرایط خواهند بود مثلا اگر شما یک تلویزیون خانگی باکیفیت رو در مکان های خدماتی و محیط های باز یا ارگان ها استفاده کنید از همان تاریخ وارانتی و ضمانت تعویض شما باطل میشه اما در تلویزیون ارگانی و Hospital TV این وارانتی اختصاصا برای این مکان ها و موارد استفاده صدق میکنه و حتی دوره وارانتی و تعویض بدون شرط اون ها به یک سال و دو سال هم میرسه.
جدای از طول مدت حفاظت گارانتی، نحوه دریافت خدمات نیز بسیار متفاوت است. تلویزیونهای خانگی تقریباً همیشه از مالک میخواهند که واحد معیوب را برای دریافت خدمات، حتی تحت گارانتی، «حمل کند». با این حال، تلویزیون های مهمان نوازی معمولاً خدمات «در محل» را به عنوان بخشی از پوشش گارانتی خود شامل می شوند که اپراتورها را از دردسر و هزینه انتقال واحدهای خراب به یک مرکز تعمیر خارج از محل صرفه جویی می کند.
سوای مدت گارانتی و وارانتی، نحوهی خدمات رسانی نمایندگی ها هم در خصوص این دو نوع مدل تلویزیون متفاوت هست. درحالی که اکثر تلویزیون های خانگی تحت پوشش ضمانت و گارانتی، از کاربر میخواهند که تلویزیون و مدل معیوب رو به نزدیکترین واحد نمایندگی ارجاع بده و با خودش ببره در خصوص تلویزیون های ارگانی اکثر خدمات در محل کاربر انجام میشه و حتی تعویض و تعمیر هم در محل صورت میپذیره که مثلا هتل ها و مراکز خدماتی با تعداد زیادی از تلویزیون ها و مشغله های بسیار درگیر حمل و نقل و از دست دادن وقت و زمان و هزینه و دردسر بیشتر نشوند.
تلویزیون های ارگانی از تکنولوژی و استاندارد های ضد سرقت بهرهمند هستند
به دلیل ماهیت تنظیماتی که در آن از تلویزیون های ارگانی به کار گرفته می شود، به ویژه در هتل ها، اقدامات خاصی باید برای جلوگیری از سرقت محتوا (کپی و توزیع غیرمجاز مطالب محافظت شده) انجام شود. این اقدامات معمولاً شامل فناوریهایی به نام سیستمهای DRM (مدیریت حقوق دیجیتال) است که برای خنثی کردن و جلوگیری از فعالیتهای غیرقانونی طراحی شدهاند.
برخلاف تلویزیون های خانگی، اکثر تلویزیون های ارگانی به نوعی از فناوری DRM مجهز هستند. یکی از ویژگیهای برجسته که در بسیاری از تلویزیونهای ارگانی یافت میشود، یک فناوری رمزگذاری پیچیده است که با نام Pro:Idiom شناخته میشود. Pro:Idiom که در ابتدا توسط Zenith Electronics توسعه یافته بود، اکنون به طور کامل در بسیاری از تلویزیون های ارگانی ادغام شده و نیاز به دستگاه های رمزگذاری اکسترنال و اضافی ندارد.
اقدامات ضد سرقت یکی از ملاحظات مهم برای اپراتورهای ارگانی و حدماتی است زیرا به عنوان بخشی از توافق آنها برای ارائه برنامههای خاص در هتل ها رستورانها، بیمارستان ها یا دیگر مکان های خدماتی و عمومی یا خصوصی ارائهدهندگان محتوا میخواهند که اقدامات DRM برای جلوگیری از سرقت محتوا وجود داشته باشد. در اینجا چند نمونه از ویژگی های ضد سرقت Pro:Idiom در تلویزیون های ارگانی آورده شده است:
- محتوا (مثلاً برنامههای زنده خاص یا ویدیوی درخواستی) توسط یک ارگان یا کمپانی یا شبکه از طریق فید دریافت میشود.
- این فید وقتی به اتاقهای جداگانه یا تلویزیونهای ارگانی مختلف ارسال میشود، بهصورت دیجیتالی رمزگذاری میشود
- هر تلویزیون ارگانی مجهز به فناوری رمزگشایی و نمایش محتوا است (در مورد تلویزیون های Pro:Idiom، این فناوری داخلی است)
تلویزیون های ارگانی را می توان به هم متصل کرد
برخی از ارگان ها و مراکز خدماتی عمومی مثل بیمارستان ها و هتل ها میتونن بیش از صد ها تلویزیون رو دربر داشته باشن که اگر خبر رسانی خاصی یا اطلاعیه و آپدیت و به روزرسانی مشخصاتی خاصی قرار باشه براشون در نظر گرفته شده باشه خیلی سخته که دونه به دونه اون هارو بهشون دسترسی مستقیم داشت و کاری زمان بر با پرسنل بسیار رو نیازمند هست.
اما تلویزیون های ارگانی میتونن به صورت شبکه ای به هم متصل باشن و اگر محتوایی قرار باشه در اون ها دخیره، اجرا یا نصب و به روزرسانی بشه میشه اون هارو به هم متصل کرد از طریق شبکه و تنها با یک نمونه کامل که تمام به روزرسانی و محتوا رو براش آماده کرده باشن، تمام مشخصات به روز شده اون تلویزیون به تمامی تلویزیون های تحت شبکهی دیگر در اون اکوسیستم ارسال و نصب میشه.
تنظیمات تلویزیون های ارگانی را می توان به صورت شخصی سازی شده قفل کرد
برخلاف مدل های خانگی، تلویزیون های ارگانی و خدماتی برای استفاده عمومی طراحی شده و کاربران زیادی در طول روز و هفته ها احتمالا با آن سر و کار خواهند داشت. بنابراین، به نفع اپراتور و ارگان هست که برخی تنظیمات رو از دسترس کاربران خارج کنه مثلا نصب اپلیکیشن ها یا تنظیمات تصویر و دسترسی به فایل های داخلی تلویزیون یا منو مخفی آن ها.
یکی دیگر از ویژگیهای جالب تلویزیون های ارگانی، بهویژه برای هتلها، بیمارستانها و خوابگاه دانشجو ها که اتاق های کنار هم رو شامل میشن، استفاده و بهرهمند از محدود کننده صدا توسط اپراتور ها هست که میتوانند به طور کلی و یا زمان بندی شده امکان افزایش صدا از حد تعیین شده رو محدود و غیر فعال کنن یا اینکه به طور کلی تنضیمات صدا رو از دست کاربر خارج کنند.
تلویزیون های ارگانی از سوختگی تصویر یا Burn-In و احتباس تصویر در امان هستند
بسته به کاربرد خاص، تلویزیون های مهمان نوازی لزوماً محدود به نمایش برنامه های زنده برای اهداف سرگرمی نیستند. بسیاری از واحدها در یک محیط مهمان نوازی به عنوان پلت فرم های علامت دیجیتال عمل می کنند. در چنین مواردی، متداول است که توالی یکسان یا محدود تصاویر برای مدت زمان طولانی نمایش داده شوند (به عنوان مثال، نمایشگرهای راه یاب یا صفحه منو در یک رستوران).
سوای اینکه در مراکز خدماتی عمومی از تلویزیون های پنل OLED استفاده نمیشه که بسیار مستعد خطر سوختگی تصویر هستند با این حال از اونجایی که محتوا شاید بصورت شبانه روزی و به شکل برنامه ریزی شده و خاص در این تلویزیون ها به شکل مداوم در حال پخش باشه مثلا شبانه روز یک مانیتور فقط با روشنایی نهایی، خدمات و منوی غذای اون رستوران یا هتل رو نمایش بده به همین علت المان های ثابت و استاتیک بسیار خطرناکی رو در پیش رو داریم که حتی پنل های VA و IPS رو هم بعد مدت ها به سوختگی تصویر و Burn-In مبتلا میکنن.
اما با تعابیر اختصاصی و مهندسی شده ای که در خصوص تلویزیون های ارگانی دیده میشه احتمال وقوع این پدیده در تلویزیون های ارگانی حتی از مدت 5 الی 7 سال هم تقریبا غیر ممکنه و پنل و ال سی دی و بکلایت اون ها بشدت محافظت شده و خاص در نظر گرفته میشه که با استفاده شبانه روزی و نمایش المان های استاتیک و ثابت حتی با روشنایی نهایی هم این ریسک رو در این شکل تلویزیون ها شاهد نباشیم.
تلویزیون های ارگانی خدمات هوشمند بسیاری رو شامل میشن
وجود تلویزیون ها در هتل ها و بیمارستان و خواب گاه های دانشجویی و … نه تنها وسیله سرگرمی کاربران رو مهیا میکند بلکه با در نظر گرفتن ویژگی های هوشمند و خدماتی و اطلاع رسانی در ساده تر کردن کار کاربران میتونه بسیار مفید واقع بشه :
- مهمانان هتل ها یا کاربران بسیاری از این تلویزیون ها در بیمارستان و … میتوانند براحتی تنها با یک دکمه به اپراتور و کارکان مجموعه اطلاعی برسونن مثل “مزاحم نشوید” که مثلا نظافت چی یا ناظر کیفی اتاق ها در موارد خاص مزاحم کاربران نشوند.
- مدیریت هتل ها میتوانند اطلاع رسانی بسیاری رو یکجا ملاحظه کنند و وضعیت نظافت و نیاز و درخواست های کاربران رو با این شبکه هوشمند تلویزیون ها و اعلام وضعیت هر اتاق مطلع بشن.
- مهمانان می توانند درخواست های مربوط به اقامت خود را از طریق تلویزیون داخل اتاق خود وارد کنند
- تلویزیونهای ارگانی حتی میتوانند به حسگرهای محیطی مجهز شوند که میتوانند دمای اتاق را تشخیص دهند و گرمایش و سرمایش را مطابق با پیش تنظیمات وارد شده توسط مهمان در منوی کنترل آب و هوای تلویزیون تنظیم کنند (تلویزیونهای مجهز حتی میتوانند تشخیص دهند که چه زمانی اتاق اشغال شده است).
وقتی صحبت از ویژگیهایی میشود که ضمن سادهسازی کارا ها و درخواست ها، سهولت استفاده کاربران را افزایش میدهند، تلویزیونهای ارگانی مکان های تحت شبکه خودشون رو میتونن به محیطی هوشمند تبدیل کنند.
ویژگی های اختصاصی تلویزیون های ارگانی در هتل ها
برجسته ترین کاربرد تلویزیون های ارگانی در حوضهی اقامتگاه ها است. به عبارت دیگر هتل ها و مسافر خانه ها. به دلیل تنظیمات منحصر به فرد اتاق هتل ها، تلویزیون های نصب شده در این محیط ها دارای ویژگی هایی هستند که به احتمال زیاد در تنضیمات دیگر تلویزیون های ارگانی دیده نمیشود. این موارد شامل:
اقدامات ضد سرقت
تلویزیون های ارگانی هتل ها نه تنها مجهز به جدیدترین فناوری های رفاهی هستند که مطمئناً هر کاربری را راضی نگه میدارد، بلکه میتوانند هدفی فریبنده برای کسانی باشد که تلویزیون را با خود میبرند تا در خانه خود استفاده کنند. با آن را بفروشند.
برای جلوگیری از امکان سرقت تلویزیونهای هتل ها در اتاق، تقریباً همه سازندگان اقدامات ضد سرقت قوی را با واحدهای خود در نظر میگیرند، از جمله پایه ها و جک های ضد سرقت که فرقی نمیکنه تلویزیون روی دیوار نصب شده باشه یا روی میز قرار گرفته شده باشه، به هیچ وجه امکان جداکردن تلویزیون اون هم به سلامت از این پایههای کار شده وجود نخواهد داشت.
(حتی جالبه بدونید بسیاری از ریموت کنترل های هتل ها، باطری هایی رو استفاده میکنند که پوششی با حالت پیچ شده مجهز شده اند به ریموت کنترل ادغام میشن و در انجا قفل میشوند تا سرقت این باطری ها اصلا کار راحتی نباشه و خود ریموت کنترل ها هم به آیسی آلارم خارج شدن از محدوده اتاق مجهز شده تا اپراطور ها به راحتی مکان ریموت کنترل رو در نظر داشته باشن)
سازگاری با ماژول های الحاقی
از اونجایی مراکز خدماتی مثل هتل ها و مسافر خانه ها بسیاری دیگر که طیف بسیار گسترده ای از کاربران رو پذیرا هستن در پشت تلویزیون از ویژگی SBB یا Set Back Box بهرهمند هستند که این یعنی با بهرهمندی از NFC یا دیگر سخت افزار های آنالیزی یا اسکنر میتونن پرداخت های کاربر رو انجام دهند و در همان محیط تمام صورت حساب کاربر نمایش داده بشه و تسویه نیز صورت بپذیره.
جمع بندی نهایی
به طور کلی با پیشرفت بسزایی که درحوضهی دیجیتال و تصویر شاهد هستیم، تقریبا هر گجت و دیوایس و وسیله ای رو میتوانیم به منظور خاصی تهیه کنیم که ویژگی های اختصاصی برای سهولت کار ما و نحوه استفاده و توقع ما داشته باشن. تلویزیون ها هم به همین شکل، ازونجایی که تلویزیون ها به یکی از گجت های مهم تفریحی و سرگرمی و اطلاع رسانی و خدماتی در تمامی ارگان ها و خانه ها و … برای تک به تک انواع کاربران تبدیل شده اند، امروزه میتونیم به هر منظور توقع و استفاده ای که از تلویزیون و نمایشگرمون داشته باشیم رو تجربه کنیم. تلویزیون های ارگانی یا Hospital TV ها هم به همین شکل نمونه ای تسهیل شده تر و اختصاصی تر از عموم تلویزیون های خانگی هستند که شاید یکسری موارد رابط کاربری و مولتی مدیای مورد توقع کاربران خانگی به طور کلی براشون در نظر گرفته نشده باشه اما به سبب اختصاصی شدن اون ها به منظور استفاده های متفاوت میتونن در هر محیط و مکان خاصی بهترین انتخاب ها باشن البته نه برای کاربران خانگی و معمول بلکه برای ارگان ها و مراکز خدماتی که طول عمر و کیفیت دستگاه ها براشون اهمیت داره و نیاز به اختصاصی شدن ویژگی تلویزیون هاشون برای خدمت به کاربرانشون در نظر دارند که این موارد از جمله تفاوت و برتری های تلویزیون های Hospital TV و ارگانی نسبت به تلویزیون های خانگی بود که بهشون اشاره کردیم. امروزه شاید بتونید با قیمت مناسب بسیاری از تلویزیون ها رو با برند های مطرح سونی، الجی و سامسونگ در بازار ببینید که از سری های محبوب و پر فروش هستند اما درواقع تفاوت های زیادی با انواع خانگی و عمومی خودشون دارند و درواقع یک Hospital TV هستند به همین سبب حتما دقت کنید که موارد استفاده و توقع شما از تلویزیونی که تهیه میکنید چی هست که هرکدام از این تلویزیون ها چه خانگی و چه ارگانی و Hospital TV به منظور های مختلف و اختصاصی ساخته و مهندسی شده اند که ممکنه در بعضی موارد اصلا به کار شما نیاید.