تلویزیون شیائومی Q1E (قیمت ، خرید ، بررسی تخصصی و مشخصات مدل شیاومی Q1 )

5 از 5 12 پسندیده اند

تلویزیون شیائومی q1e ، یک تلویزیون محبوب و پرفروش با مشخصات فنی بالا در کنار قیمت باور نکردنی می باشد با ما همراه باشید مشخصات ، نقاط ضعف و قوت این تلویزیون شیائومی جنجالی را با هم بررسی کنیم :

قیمت تلویزیون شیائومی q1 در انواع سایز ها

در حال نمایش 2 نتیجه

مشخصات رایج تلویزیون شیائومی q1e :

  • تلویزیون 2022 شیائومی q1e
  • دارای رزولوشن 4k
  • پنل اولد “va”
  • رفرش ریت 60 هرتز واقعی
  • روشنایی : 421-683 نیت‌کاندلا
  • قابلیت اسمارت با سیستم عامل android 10
  • کیفیت صدای فراگیر  با توان خروجی 30 وات و 2.0 کاناله
  • دارای 3 پورت hdmi 2.0b
  • بلوتوث نسخه 4.2
  • ریموت کنترل هوشمند طرح جدید
  • پشتیبانی از hdr – dolby vision – hdr10 – hlg
  • مونتاژ و تولید مستقیم چین

فهرست مطلب

  1. مشخصات رایج
  2. قیمت و انواع سایز
  3. ویدیوهای مرتبط
  4. نقاط قوت و ضعف
  5. طراحی
  6. کیفیت تصویر
  7. رزولوشن های ورودی
  8. موشن
  9. کیفیت صدا
  10. قابلیت های هوشمند
  11. توانایی پخش
  12. جمع بندی
  13. مقایسه با رقبا
  14. خرید

تلویزیون شیائومی q1 : بله باز هم اسم بسیار شناخته شده‌ی شیائومی اومد که بدون استثنا همه‌ی ما آشنایی دور و نزدیکی با تولیدات این برند خوش نام و ارزشمند داشتیم. همونطور که خوب میدونید این برند ابتدا در بازار های جهانی با عرضه‌ی بسیار موفق گوشی های خوش قیمت و باکیفیت خودش بشدت محبوب و شناخته شد که حتی در بازار جهانی سهم بسیار عظیمی رو به خودش اختصاص داد به طوری که به عنوان رقیبی جدی برای برند های صاحب نام این عرصه یعنی اپل و سامسونگ تبدیل شد. این شگرد شیائومی ازاونجایی که ازش جواب گرفته رو میتونیم در تمامی دیگر تولیدات این برند هم ببینیم که لوازم جانبی و خانگی و به خصوص تلویزیون ها رو شامل میشن؛ درواقع شیائومی با مدل های خوش قیمت و باکیفیت اینبار در بازار تلویزیون ها حاضر شد تا رقبای خودش رو به چالش بکشه و در بازار داخلی هم ما برای اولین بار شاهد تلویزیون mi4s این کمپانی در سال 2019 بودیم که در رینج اقتصادی ها تلویزیون تقریبا بی رقیب بود که در سایز های 43، 55 و 65 اینچ هم به تولید و عرضه رسید و از مشخصات ارزشمند اون میتونستیم به کیفیت ساخت بالا، پنل باکیفیت va با کنتراست و روشنایی خوب در سایز 55 اینچ و 65 اینچ اشاره کنیم. با همین فرمون از شیائومی با ارتقا های محسوس و نامحسوس شاهد مدل های بعدی این سری خوش قیمت از شیائومی یعنی mi4x و p1 هم بودیم که در مدل p1 پوشش رنگی و قابلیت بهبود دهنده موشن و روونی تصویر بسیار پیشرفته اون بسیار دیده شد.

اما حالا میرسیم یه جدید ترین تولیدات این رینج شیائومی به علاوه‌ی یکی از ارزشمند ترین مدل های بالارده اون که برای اولین بار در بازار ایران دیده میشه یعنی مدل q1e که تلویزیونی کوانتومی با نمایشگر پیشرفته تر و در رینج خوش قیمت های اقتصادی در کنار مدل q1 اصلی که مدلی مرجع از این سری در تولیدات شیائومی که حرف های زیادی هم برای گفتن دارن و همین ابتدای امر بهتون بگم که از لحاظ مشخصات فنی و ظاهری و حتی سایزی این دو مدل بسیار با هم متفاوت هستن و تنها وجه اشتراکشون قیمت بسیار خوبشون در رینج قیمتی هست که قرار دارن.

خوب همونطور که تیتر این بررسی هم مشخصه میخوایم بریم بپردازیم به مدل اقتصادی این برند در سال 2021 یعنی q1e که در حال حاضر تنها در سایز 55 اینچ تولید و عرضه شده و مدلی بشدت با پتانسیل بالا محسوب میشه و نکات ویژه و قابل توجهی هم در خصوص این مدل هست که مو به مو بهشون میپردازیم تا بیشتر با این مدل فوق ‌العاده خاص آشنا بشید

با برررسی تخصصی و مو به موی این مدل ارزشمند و محبوب یعنی q1e از شیائومی همراه ما باشید …

… مدل مورد بررسی واقع شده سایز 55 اینچ از تلویزیون کوانتومی 2021 شیائومی یعنی q1e هست …

خلاصه ای در مورد تلویزیون شیائومی q1e

بررسی اصالت دستگاه در سایت شیائومی

سوالات رایج ؟

آیا q1 و q1e با هم تفاوت دارند ؟

بله 100 درصد ، در زیر ویدیوهای هر دو مدل تلویزیون را برای شما قرار داده ایم که به راحتی می توانید تفاوت های این دو مدل رو با هم مقایسه کنید .

آیا q1 سایز 65 اینچ دارد ؟

خیر تا به این لحظه سایز 65 اینچ این تلویزیون مونتاژ نشده است .

آیا q1e سایز 50 و 55 اینچ دارد ؟

بله به تازگی سایز 50 اینچ q1e هم موجود شده که در کنار سایز 55 اینچ آن می تواند هر کدام انتخاب جذابی باشند

تلویزیون شیائومی q1 فقط 75 اینچ داره ؟

در حال حاضر تلویزیون شیائومی q1 تنها در سایز 75 اینچ موجود می باشد که برای مشاهده قیمت و بررسی می توانید به صفحه تلویزیون شیائومی 75q1 مراجعه کنید.

ویدیو های مرتبط با تلویزیون شیائومی q1e

آنباکس تلویزیون شیائومی q1e
>
بررسی تخصصی تلویزیون شیائومی q1e

تلویزیون شیائومی q1

در زیر آنباکس و بررسی تخصصی تلویزیون شیائومی q1 در سایز 75 اینچ برای شما قرار داده ایم تا به راحتی بتوانید مقایسه ای از دو مدل q1e و q1 داشته باشید.

>
آنباکس تلویزیون شیائومی q1
>
بررسی تخصصی تلویزیون شیائومی q1

نقاط قوت q1e

+ طراحی شکیل و نسبتا پرمیوم با متریال باکیفیت فلزی در حاشیه های و پایه ها و پنل پشتی

+ پنل کوانتومی باکیفیت از لحاظ پوشش رنگی و روشنای و کنتراست که در بین رقبای همقیمت خودش و حتی بالاتر هم دیده نمیشه

+ ارزش خرید بالا با توجه به پرفورمنس تصویر و کیفی در مقایسه با قیمت

+ پشتیبانی از فرمت های صوتی و hdr گسترده مثل dst:x و dolby atmos و hdr10 در کنار dolby vision

+ سیستم صوتی قویتر و کامل تر از رقبای همقیمت

نقاط ضعف q1e

برخی نمونه های استثنا در این مدل مشکلات کویل تعذیه دارن

عدم بهره‌مندی از چیپ تصویر اختصاصی

تنضیمات کم در خصوص تصویر

بهینه شدگی متوسط این تلویزیون در خصوص گیمینگ

طراحی 

تلویزیون شیائومی q1e

8.5 | طراحی q1e

شیائومی q1e طراحی خاص و شیکی به خصوص در بازه‌ی قیمتی مدل های اقتصادی داره و تنها تلویزیونی به حساب میاد که بیشتر متریال ساخت اون از فلز تشکیل شده یعنی ما با نمای نسبتا پرمیومی روبرو هستیم چراکه فریم دور نمایشگر آلومینیوم سیقل خورده به کار رفته که حس خیلی خوبی هم در لمس کردن و هم در تماشا کردن بهتون القا میکنه و خوب designed by xiaomi هم کنار اون دقیقا مانند q1 75 اینچ دیده میشه که خیلی شباهت های ساختاری زیادی هم دارن.

در کل طراحی ظاهری این تلویزیون شکیله و کاربر رو راضی نگه میداره بخصوص در این رینجی قیمتی که این شکل متریال خیلی به ندرت دیده میشه. حاشیه های نازک اون با قاب فلزی که در بین رقبای همقیمتش کاملا خاصه. کیفیت ساخت q1e هم با توجه به استفاده از متریال فلزی و پلاستیکی باکیفیت در بدنه، بسیار خوبه و اسمبل نسبتا خوبی هم ازش میبینیم اما این اسمبل به خصوص در چفت بودن قاب دور نمایشگر آنچنان هم دقیق نیست و درز های کوچیکی گوشه های قاب فلزی تلویزیون میبینیم که خوب مشکل ساز نیست اما میتونست دقیق تر باشه. در نهایت میشه گفت که کیفیت ساخت این تلویزیون هم از معمول رقبای رینج قیمتی خودش به دلیل استفاده از متریال یاکیفیت، بالاتر هست.

شکل نمایشگر : صفحه‌تخت – استاندارد

پایه 

تلویزیون شیائومی q1e

پایه نگه دارنده

 پایه های این تلویزیون هم از نوع گوشه ای آلومینیومی ان که در بین رقبای همقیمت اون خاصه این پایه ها چفتی نیستن و باید سرجاشون پیچ بشن که یخورده سختی نصب داره نسبت به مدل هایی که بدون پیچ فقط جا میرن و همچنین امکان اینکه اون ها رو جابجا نصب کنید یا پشت رو، یا اینکه جای قرارگیری دیگری هم زیر تلویزیون برای کمتر کردن فاصله اون ها تعبیه شده باشه رو شاهد نیستیم که البته در این رینج قیمتی طبیعیه.

این شکل پایه های گوشه ای هشت مانند که ما بهشون میگیم خرچنگی به نظرم خیلی نمای شکیلی ندارن فاصله‌ی بین اون ها هم زیاده یعنی 26 سانتیمتر هر پایه عرض داره و فاصله‌ بین پایه ها هم به 105 سانتی متر میرسه که به فضای نسبتا زیادی رو اشغال میکنه و میز تلویزیون بزرگتر و مطمئن تری نسبت به مدل های پایه وسط میطلبه از طرف دیگه ارتفاع این پایه ها حدود 54 سانتی متر هست و میتونید انواع رسیور ها و کنسول های گیمینگ مثل پلی 4 و پلی 4 اسلیم رو که ارتقاعی بیشتر از  50 میلیمتر نداشته باشن براحتی جای بدید که البته پیشنهاد نمیشه و این فضا بیشتر متناسب قرار گیری انواع ساندباره.

پشت تلویزیون 

شیائومی q1e

نمای پشتی

ابعاد براکت دیواری : 200×300

به نمای پشتی این تلویزیون که میرسیم در ابتدا تصور میشه که جنس پنل پشتی از پلاستیک خشکه اما این ورق کاملا فلزی و محکمه به طوری که از رقبای ال جی اون که حلبی فلزی استفاده میکردن حس بسیار مطمئن تری به کاربر القا میکنه و تنها در جایگاه اتصالات ما پنلی رو شاهد هستیم که از پلاستیک خاصی تعبیه شده و تکسچر و طراحی متفاوتی هم داره با سایر بدنه که خوب جنس خوبی داره و نمای قشنگی هم نستا به پنل پشتی داده که از سادگی اون کم کنه در حالی که این طراحی بسیار آشنا هست و ما در تی سی ال های سری 5 و هایسنس های سری 6 کلاس u که هردو هم مثل این مدل q1e کوانتومی هستن هم دقیقا همین الگوی  طراحی رو شاهد بودیم. در این قسمت ما ورودی های کناری و پشتی رو شاهد هستیم که جلوتر در بخش ورودی ها به طور کامل بهشون میپردازیم.

حاشیه 

تلویزیون شیائومی q1e

حاشیه‌های نمایشگر

ضخامت حاشیه ها : 0.28” اینچ یا 0.9 سانتیمتر

حاشیه های نمایشگر هم باریکن یعنی در نمایشگر حدود 5 میلیمتر و قاب دورش هم حدود 4 میلیمتر که جمعا در نمای ظاهری حدود 9 میلیمتر ضخامت حاشیه های نمایشگر رو میبینیم که در بین تلویزیون های امروزی حتی بالارده ها استاندارد thin bazel هست به جز لبه‌ی پایینی نمایشگر که آرم شیائومی هم اونجا میبینیم و کمی ضخیم تره و حدود 15 میلیمتر از پایین نمایشگر رو میگیره که البته جنس فلزی آلومینیومی اون نمای زیبا و حس خوب رو حفظ میکنه.

ضخامت تلویزیون شیائومی q1e

ضخامت بدنه

حداکثر ضخامت : 2.51” اینچ یا 6.5 سانتی‌متر

ضخامت این تلویزیون هم دو تیکه هست که در نیمه بالایی نمایشگر ما ضخامت کم 3 سانتیمتری و در قسمت ورودی ها یعنی نیمه پایینی 3.5 سانتیمتر دیگه اضافه میشه و ما ضخامت 6.5 سانتی متری رو از q1e شاهد هستیم، میتونید این تلویزیون رو بر روی دیوار هم قرار بدید اما خوب به دلیل دو قسمتی بودن ضخامت کمی نیمه بالایی تلویزیون از دیوار فاصله میگیره که جلوه خیلی فیکسی نداره و از طرف دیگه هم ما ورودی ها رو به دو شکل کناری و پشتی شاهدیم که در صورت نصب روی دیوار قاعدتا دسترسی به ورودی های پشتی بسیار دشوار یا حتی غیر ممکن میشه البته که این ورودی ها صورت پایینی دارن که کمی متناسب تر باشه برای نصب روی دیوار ولی بهتره که اگر مجبور نیستید این تلویزیون رو بر روی دیوار نصب نکنید.

دما 

تلویزیون شیائومی q1e

دما

حداکثر حرارت : حدود 35 درجه‌ی سانتی‌گراد

میانگین حرارت : حدود 33 درجه‌ی سانتی‌گراد

کمی در قسمت اتصالات و وسط نمایشگر رو به پایین گرما رو شاهد هستیم که واسطه‌ی حساسیت بالای نمایشگرهای اولد با اینکه این مدل از evo پنل بهره‌مند هست به منظور گرمای کمتر و مصرف برق کمتر در ازای کارایی و عمر بالاتر باز هم باید مراقب بود که نور مستقیم خورشید و جای خیلی گرم و یا حتی مرطوبی این تلویزیون نباشه که ریسکش بالا میره.

کیفیت ساخت تلویزیون شیائومی q1e

7.8 | کیفیت ساخت

شیائومی در خصوص کیفیت ساخت و دقت متریال به کار گرفته شده و همچنین اسمبل در رینج قیمتی که حضور داره بسیار قابل قبول ظاهر شده از جنس حاشیه ها و پایه های فلزی اون گرفته تا تلق پنل پشتی کاملا فلزی و ترکیب بندی جذاب و بدون مشکل خاص میتونه این نوید رو به ما بده که بهترین کیفیت ساخت حداقلی رو از مدل های این رینج قیمتی میتونیم در شیائومی q1e ببینیم.

گرچه اگر بخوایم خورده بگیریم چند مورد هستن برای مثال لبه های تلق حاشیه‌ی کناری نمایشگر به شکل چند تیکه دور نمایشگر رو گرفتن و در گوشه یک حفره‌ی ریز میبینیم که اتصال اونها صرفا چفتی و کنار هم قرار گرفته بوده و یکدست و سیقل خورده نیست. همچنین در برخی نمیونه هایی از تجربه کاربران گزارش شده که صدای خفیفی به صورت سوت یا صدای ریز از کویل حساس این تلویزیون به گوش میرسه که دلایل بسیار متنوعی هم در خصوص اون گزارش شده و تنها راه حل موثر در تمامی اون ها تنها به حداقل رسوندن روشنایی بکلایت هست. البته این مورد بسیار کم گزارش شده و ریسکی بزرگی به حساب نمیاد و خطری هم به همراه نداره خوشبختانه.

کیفیت تصویر تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | کیفیت تصویر q1e

شیائومی q1e یه تلویزیون 4k led کوانتومی پنل va هست که همین اول میشه توقع روشنایی بالا، کنتراست بالا و رنگ های غنی رو ازش داشت نمایشگر q1e به بکلایت direct بدون قابلیت نوردهی موضعی مجهزه که این یعنی در محیط های تاریک تلویزیون نمیتونه ال ای دی هایی که نیاز نیستن رو خاموش کنه و عمق مشکی ایده آلی رو محیط های تاریک نمایش بده نتیجش هم به شکلی میشه که میتونید ببینید که خوب در مدل های اقتصادی این رینج قیمتی امری طبیعیه و از این سو با مدل 75 اینچ q1 بسیار متفاوته.

خوب با من در ادامه بررسی همراه باشید تا به تمام مشخصات تصویر این غول ارزشمند تازه وارد کره ای بدقت بپردازیم …



کنتراست تلویزیون شیائومی q1e

8.8 | کنتراست

نسبت کنتراست : 1:4350

 به سبب این بکلایت که توانایی خوبی در روشن کردن پنل داره ما میتونیم نسبت کنتراست 1:4350 رو از این تلویزیون ببینیم که این نوید رو به ما میده تا شاهد غلظت مشکی خوب و یکنواختی مشکی بسیار قابل قبول حتی در تاریکی شب هم از نمایشگر این تلویزیون باشیم.

 +  نسبت کنتراست | contrast ratio چیست؟

0 | نوردهی موضعی

این تلویزیون به بکلایتی که مجهز به نوردهی وضعی باشه مجهز نیست.

بکلایت : direct-lit

 +  نوردهی موضعی | local dimming چیست؟

حداکثر روشنایی sdr در تلویزیون شیائومی q1e

8.5 | حداکثر روشنایی sdr

روشنایی حقیقی : 423 نیت

sdr abl : 0.042

حداکثر روشنایی sdr محتوای حقیقی : 616 نیت

تاثیر هوشمند sdr abl : حدود 0.042

روشنایی این تلویزیون هم بسیار خوب و به شکل محسوسی بالاتر از رقیب های رینج قیمتی خودش هست یعنی حداکثر روشنایی نمایشگر q1e در نمایش رنگ یکدست سفید 2 درصد نمایشگر در sdr حدود 337 و در hdr حدود 360 نیت هست. 10 درصد نمایشگر sdr 550 نیت و hdr 613 نیت. در 25 درصد نمایشگر sdr 616 نیت و hdr 716 نیت.

در 50 درصد نمایشگر هم sdr 500 نیت و hdr 673 نیت و در آخر هم 100 درصد نمایشگر یعنی تمام صفحه روشن در sdr حدود 420 نیت و در hdr حدود 470 نیت روشنایی رو شاهد هستیم که این نتایج بیش از دو برابر بیشتر از رقبای الجی و سامسونگ این مدل در این رینج قیمتی به شمار میره  ولی از حداکثر 1000 نیتی که سایت شیائومی ادعا کرده کمتر هست همچنین شیائومی میگه این تلویزیون hdr – hlg – hdr10 – hdr10+  و دالبی ویژن رو  هم پشتیبانی میکنه، خوب استاندارد روشنایی این تلویزیون به ما اجازه میده تا تقریبا تمام جزئیاتی که لازمه رو با تون مپینگ متوسط از استاندارد های hdr – hdr10 وhlg بگیرم اما دالبی ویژن و hdr10+ که کم کم نیاز به 1100-1300 نیت روشنایی دارن متاسفانه با اینکه ورودی اون ها پذیرفته میشه اما دقت کافی رو در به نمایش گذاشتن هایلایت ها و جزئیات روشنایی و سایه این محتوا رو ندارن.

حداکثر روشنایی | peak brightness چیست؟

حداکثر روشنایی hdr تلویزیون شیائومی q1e

8.3 | حداکثر روشنایی hdr

روشنایی حقیقی : 589 نیت

hdr abl : 0.035

حداکثر روشنایی hdr محتوای حقیقی : 716 نیت

تاثیر هوشمند hdr abl : حدود 0.035

 البته در نظر داشته باشید که داریم در مورد یک تلویزیون اقتصادی صحبت میکنیم و همین نتیجه که حتی استاندارد hdr10 رو هم به خوبی از نمایشگر این تلویزیون میتونیم تجربه کنیم خودش فوق‌العاده هست و ورودی های دالبی ویژن و hdr10+ هم هردو پذیرفته میشن که در رقبای سامسونگ و الجی هردوی اون ها با هم دیده نمیشن که هیچ بلکه حتی رقبای این مدل از سامسونگ و الجی در این رینج قیمتی hdr اولیه که نیازمند حداقل 500 نیت روشنایی هست رو هم نمیتونن نمایش صحیحی داشته باشن.

برای مقایسه، منحنی eotf یا پردازش hdr پنل q1e رو با au8000 و nano80 مقایسه کنار هم قرار میدیم و میبینیم که در محتوای hdr تقاضای نوری منحنی زرد رنگ هدف و توانایی نمایشگر در دنبال کردن این طیف با رنگ خاکستری برای تجربه‌ی غنی و روشن این شکل محتوا تنها تا مرز 300 نیت روشنایی در au8000 دنبال میشه که در هیچ قسمتی هم بالای خط زرد نمیره یعنی در هیچ سکانسی حتی از 50نیت روشنای تا 300 نیت ما روشنایی و غلظت رنگی که محتوا سورس ما میطلبه رو شاهد نیستیم و کم نور تر و کم جزئیات تر نمایش داده میشه همینطور nano80 که تا 300 نیت هم روشن نمیرسه و نهایت 260 نیت روشنایی رو دنبال میکنه اما حداقل تا روشنایی 150 نیت بسیاری از بخش هارو با نور و رنگ هدف دنبال میکنه که البته در محتوای hdr خیلی کم محسوب میشه ولی باز میشه گفت جزئیات در نمایشگر nano80 بیشتر دیده میشن و رنگ ها اوضاع بهتری دارن اما حداکثر روشنایی در au8000 بیشتر هست اما در کل هردوی اون ها به استاندارد مورد نیاز پخش hdr صحیح نزدیک هم نیستن. درحالیه که در q1e این منحنی هدف تا مرز 700 نیت هم با کمی اختلاف جزئی که در حقیقت روشنتر از هدف هست دنبال میشه و نتیجش اینه که تا بیش از 3 برابر روشنایی و رنگ ها و جزئیات رو در تماشای این محتوا نسبت به nano80 و au8000 شاهد خواهیم بود.

یکنواختی مشکی تلویزیون شیائومی q1e

8.8 | یکنواختی مشکی

درصد اختلاف در یکنواختی مشکی واقعی : ٪ 0.836

یکنواختی مشکی با نوردهی موضعی فعال : …

یکواختی مشکی در این پنل به دلیل کنتراست مناسب خوبه و ایراد خاصی نمیشه گرفت ولی خوب به سبب عدم بهره‌مندی از قابلیت نوردهی موضعی بکلایت ما نمایشگر رو به صورت کامل روشن شاهدیم که خوب از غلظت مشکی به طور کلی کم میکنه و در محیط های تاریک مطلق مشکی این نمایشگر کمی به روشنی میزنه و حالت ابری میگیره.

یکنواختی 

خاکستری تلویزیون شیائومی q1e

7.4 | یکنواختی خاکستری

میانگین پیکسل های رنگی متفاوت در 50٪ خاکستری یکدست : % 2.568

اثر کثیفی پنل در تصویر تست 50٪ خاکستری یکدست : % 0.289

یکواختی خاکستری هم که به ما عملکرد بکلایت و پنل رو در دقت نور رسانی بکلایت سراسر پنل نشون میده به واسطه‌ی بهره‌مندی از backlie direct در مقایسه با انواع edge-lit گوشه ای که در رقبای این رینج قیمتی شیائومی از الجی و سامسونگ میبینیم، عملکردی بهتر کاملا قبولی داره و کثیفی پنل خاصی به صورت لکه در هیچ رنگی رو در نمایشگر نمیبینیم اما به دلیل بکلایت led بودن که در هیچ مدلی هم استثنا نیست ما vignetting رو میبینیم که چهارگوشه نمایشگر کمی تاریکتر از باقی نقاط هستن، البته که این تنها در محتوای تست به وضوح دیده میشه و محسوس هست اما در پخش عمومی و عادی مشکلی در تجربه‌ی بصری ایجاد نمیکنه.

کثیفی پنل (dse) چیست؟

6.0 | زاویه دید

شروع رنگ رفتگی از زاویه‌ی : ° 27

شروع تغییر خاصیت رنگ ها از زاویه‌ی : ° 23

افت روشنایی از زاویه‌ی : ° 33

حفظ کنتراست و غلظت مشکی تا زاویه : ° 35

تغییر خاصیت گاما : ° 45

زاویه دید پنل q1e که نوعی va هست به سبب ویژگی ذاتی این پنل عالی نیست و تا وقتی که نهایت 30 درجه زاویه با پنل داشته باشیم کیفیت تصویر خوب و بینقصی داریم اما به محض بیشتر شدن زاویه شاهد افت کنتراست و رشنایی هستیم و از زاویه 45 درجه به بعد رنگ ها هم خاصیتشون کم کم از دست میدن و به سفیدی میزنن همچنین این رنگ ها در زوایای بیشتر 55 درجه کمی هم به رنگ های دیگه شیفت میشن.

 این رو گفتم که با تست زاویه دید بیشتر آشنا بشید ولی اصلا اینطور نیست که زاویه دید این تلویزیون ها قابل قبول نباشه و بد باشه به طوری که همکارم که در استودیو هنگام گرفتن تست ها میگفت زاویه دید تلویزیون خیلی خوبه و من هم مشکلی که آزار دهنده و غیر معمول باشه ندیدم درست مثل تمامی دیگر پنل va ها که در این بخش عملکرد عالی و بینقص ندارن حتی x90j و q175.

زاویه دید | viewing angle

رفلکس پنل تلویزیون شیائومی q1e

7.8 | رفلکس پنل

نوع تلق نمایشگر : نیمه‌براق / semi-glossy

بازتاب کلی از پنل : % 4.5

بازتاب های غیر مستقیم : % 1.2

بازتاب های مستقیم حساب شده : % 1.3

در خصوص رفلکس نوری هم پنل از یک تلق نیمه مات یا به اصطلاح semi-glossy استفاده میکنه، توجه کنید این تلق ها که در 90 درصد تلویزیون ها به کار میرن مثل مانیتور ها و لپتاپ ها مات نیستن و نیمه مات به خصوصی هستن. عملکرد این تلق ضد رفلکس متوسط بود و میتونست از پس جذب بسیاری از منابع نوری که در تجربه‌ی شما اثر منفی بذارن بر بیاد اما منابع نوری غیر مستقیم، و یا مستقیم اما قوی و پر نور همچنان رفلکس واضحی دارن که این مشکل البته تا حدود زیادی با توجه به روشنایی بسیار خوب نمایشگر حل میشه.

قبل از کالیبره 

تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | قبل از کالیبره

+انحراف در تعادل سفیدی : 2.82

+انحراف رنگ : 1.96

+گاما : 205

+حرارت رنگ : 7.133k

حالت تصویر : movie

تنظیم حرارت رنگ تصویر : warm

تنظیم گاما : 2.2

تلویزیون شیائومی q1e از نظر دقت رنگی پیشفرض از بسیاری دیگر از رقبای خودش بهتر عمل میکنه و ما میبینیم که در حالت تصویر استاندارد و بهتر از اون حالت تصویر movie دقت وایت بالانس یا سفیدی به شکل قابل قبولی به نمایش درمیاد و همچنین در خصوص انحرافات رنگی هم به این شکل هست. تنها در خصوص حرارت رنگ ها و دقت گاما کمی بیدقتی وجود داره که موجب میشه تصویر ما از دقت اصلی خودش خارج بشه و رنگ سردی و گرمی سوق داده بشه و همچنین گاما اگر دقیق نباشه موجب میشه در سکانس ها و محتوای تاریک و یا روشن جزئیاتی رو سوزونده بشن و نمایش داده نشن.

بعد از کالیبره 

تلویزیون شیائومی q1e

9.2 | بعد از کالیبره

+انحراف در تعادل سفیدی : 0.36

+ انحراف رنگ : 1.20

+ گاما : 2.19

+ حرارت رنگ : 6.754k

کالیبراسیون رنگ سفید : 10 نقطه ای

کالیبره رنگ ها : بله

خیلی خوشحالم که شیائومی برای مدل q1e تصمیم گرفت که تنضیمات رنگ و کالیبره رو اصولی تر و دقیق تر و کارامد تر کنه که بتونیم تا حد امکان تصویری که به دنبالش هستیم از نمایشگر کوانتومی و باکیفیت این مدل بگیریم. خوشبختانه تنضیمات رنگ 10 نقطه ای در این تلویزیون به کار گرفته شده در کنار بسیاری از قابلیت های تصویری که در شیوه‌ی عملکرد بکلایت و تشخیص و نمایش محتوا و رنگ ها موثر هستند به این ترتیب ما تونستیم با کمی وقت گذاشتن به دقت تصویر فوق‌العاده ای برسیم که در هیچ یک معیار های دقتی مشکلی رو شاهد نباشیم هم دقت رنگ ها و سفیدی به حداکثر ممکنه رسیدن و هم مشکلی که در حرارت رنگ ها وجود داشت و همچنین گامای روشنایی به حد قابل قبول و استانداردی برای نمایش درست محتوا رسیدن.

طیف رنگ در تلویزیون تلویزیون شیائومی q1e

8.5 | طیف رنگ

پوشش رنگی دامنه‌ی dci p3 تا : % 94

پوشش رنگی دامنه‌ی rec 2020 تا : % 77

به ادعای شیائومی این تلویزیون میتونه تا 97 درصد پوشش رنگی از فضای استاندارد رنگی dci p3 داشته باشه که استاندارد اکثر محتوای hdr معمول هم به حساب میاد و در تست ها ما شاهد 94 درصد پوشش رنگی در این دامنه بودیم که درسته کمی از ادعای شیائومی پایینتر هست اما تا نزدید 40 درصد پوشش رنگی بیشتری از رقبای همقیمت سامسونگ و الجی این مدل رو گویا هست.

در دامنه استاندارد وسیع تر رنگی  rec 2020 هم حدود 77 درصد پوشش رنگی رو شاهد هستیم و با این نتایج نمایشگر این تلویزیون به راحتی برچسب wcg یا همان طیف گسترده رنگ ها رو برای پخش میگیره و میتونیم جواب بسیار خوبی از پخش تقریبا هرگونه محتوای hdr ازش بگیریم بدون تیرگی و کدری این محتوای استاندارد بالا دقت کنید که این میزان پوشش رنگی در دامنه‌ی rec2020 شوخی نیست و حتی بسیاری از پرچمدار ها هم نمیتونن این بازه‌ی رنگی رو پوشش بدن بنا به مسائلی که خارج از حوصله ای مطلب هست.

طیف رنگ | color gamut چیست؟

حجم 

رنگ تلویزیون شیائومی q1e

7.9 | حجم رنگ

پوشش رنگی دامنه‌ی dci p3 در درجه روشنایی های مختلف : % 71

پوشش رنگی دامنه‌ی dci p3 در روشنایی 10.000 نیت : % 69.0

پوشش رنگی دامنه‌ی rec 2020 در روشنایی 10.000 نیت : % 37.0

حجم رنگ نمایشگر q1e هم با توجه به پنل کوانتومی اون متوسط رو به بالا هست و میتونیم در درصد روشنایی 400 و 500 نیت که اکثر فیلم ها و محتوا رو شامل میشه رنگ های زنده و غنی رو داشته باشیم که البته به کوانتومی های درجه یک سامسونگ نمیرسه و حتی از “q1 75 اینچ هم ضعیفتره اما قابل مقایسه با رقبای همقیمت خودش نیست و رنگ ها بسیار زنده تر و پویا تر نمایش داده میشن حتی در مقایسه با کوانتومی های اولیه سامسونگ مثل q60a/b.

حجم رنگ | color volume چیست؟



شیب رنگ تلویزیون شیائومی q1e

7.9 | شیب رنگ

عمق رنگ : 10 بیت

انحراف رنگ قرمز : 0.180 واحد

انحراف رنگ سبز : 0.194 واحد

انحراف رنگ آبی : 0.158 واحد

انحراف رنگ خاکستری : 0.181 واحد

شیب رنگ پنل q1e به واسطه‌ی چیپ تصویر نه چندان قدرتمند این تلویزیون عالی نیست و صرفا عملکرد متوسطی رو ازش میبینیم چراکه در طیف های تیره رنگ های قرمز و آبی به خصوص خاکستری ما شکستگی تصویر رو میبینیم اما خوب به سبب پنل 10 بیتی البته نه 10 بیتی رفرنس بلکه استاندارد تلویزیون های امروزی که 8bit+frc هست ما نمایشگری با درک و پخش بیش از 1 میلیارد رو پیش رومون داریم.

شیب رنگ | gradient چیست؟

 

احتباس تصویر تلویزیون شیائومی q1e

10 | احتباس تصویر

احتباس تصویر بعد از 0 دقیقه : % 0.00

احتباس تصویر بعد از 2 دقیقه : % 0.00

احتباس تصویر بعد از 4 دقیقه : % 0.00

احتباس تصویر بعد از 6 دقیقه : % 0.00

احتباس تصویر بعد از 8 دقیقه : % 0.00

احتباس تصویر بعد از 10 دقیقه : % 0.00

این تلویزیون led/lcd به پنل باکیفیتی از نوع va مجهز هست و این پنل ریسک احتباس تصویر موقت یا دائمی و به اصطلاح burn-in یا همان سوختگی تصویر رو نداره خیالتون ازین بابت کاملا راحت.

احتباس تصویر | image retention چیست؟

آرایش 

پیکسلی تلویزیون شیائومی q1e

آرایش پیکسلی

برخلاف بسیاری از مدل های پنل va که تاکنون شاهد بودیم نوع آرایش پیسکلی این مدل rgb نیست بلکه bgr هست انگار که سروته کرده باشن نمایشگر رو و این موجب میشه که برخی المان های بعضی سورس ها مثل مانیتور و منوی کنسول های بازی که المان های تیز و با وضوحی هستن و بعضا نوشته ها و تکست ها کمی تار تر در این نمایشگر به نظر بیان چراکه دقت ساب سمپلی این شکل محتوا روی توانایی هر ساب پیکسل با اولویت rgb بنا داده شده و bgr کمی اون رو مختل میکنه و برخی سورس ها تمام داده هاشون به تصویر درمیاد.

10 | ریسک احتباس همیشگی | ‌burn-in

سوختگی تصویر  : خیر

هیچ ریسکی از سوختگی دائمی تصویر این مدل شیائومی کوانتومی مجهز به پنل va یعنی شیاوئمی q1e رو تهدید نمیکنه.

سوختگی تصویر | burn-in چیست؟

انواع upscale

ورودی 

480p در تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | ورودی 480p

محتوای 480p مانند dvd به صورت کاملا دقیق و واضح بزرگنمایی و آپ‌اسکیل میشن و خبری از اثر های مصنوعی و مشکلات مربوطه نیست

ورودی 

720p در تلویزیون شیائومی q1e

8.5 | ورودی 720p

محتوای 720p مانند شبکه های ویدیویی و خانگی نیز بسیار خوب بزرگنمایی و نمایش داده میشوند. اینجا نیز چیپ کوانتوم پروسسور خودنمایی میکند و واضح ترین محتوا را برای نمایش آماده میکند

ورودی 

1080p در تلویزیون شیائومی q1e

9.5 | ورودی 1080p

کیفیت پخش محتوای 1080p و fhd مثل اکثر فیلم های blue-ray و بازی های کنسولی عالی صورت پذیرفت و نتیجه تحسین بر انگیز است به حدی که به خوبی محتوای 4k پخش میشن.

ورودی 4k در 

تلویزیون شیائومی q1e

10 | ورودی 4k

محتوای 4k بومی مانند uhd blu–ray یا محتوای با کیفیت با کیفیت بالا بدون هیچ مشکلی و بسیار واضح و بادقت نمایش داده میشوند.

موشن 

در تلویزیون شیائومی q1e

7.8 | موشن q1e

شیائومی q1e در خصوص موشن و بعد تز ورودی ها کمی از اونچه که در پرفورمنس تصویری و رنگ ها و نمایش این تلویزیون دیدیم فاصله میگیره و صرفا سعی میکنه که تنها استاندارد و قابل قبول باشه در کنار برخی نکته های حیاتی در پخش که بهشون دونه به دونه میرسیم.

سرعت پاسخدهی  تلویزیون شیائومی q1e

8.2 | سرعت پاسخدهی

%80 پاسخدهی : 6.7 میلی‌ثانیه

%100 پاسخدهی : 15.7 میلی‌ثانیه

رفرش ریت نمایشگر شیائومی q1e به شکل native و واقعی 60 هرتزه و ریسپانس تایم اون هم نه خیلی سریعه و خیلی کند و آزاردهنده یعنی حدودا 15.7 میلی ثانیه از این نمایشگر ما سرعت پاسخدهی رو شاهد هستیم که از پس نمایش محتوای سریع و اکشن مثل فوتبال و و حتی گیمینگ سریع مانند انواع عناوین fps هم برمیاد. این سرعت پاسخدهی و عملکرد کلی موشن نمایشگر این تلویزیون موجب میشه تا در تجربه‌ی گیمینگ و تماشای فوتبال سایه انداختن و تاری خاصی رو شاهد نباشیم و نمایش روون و باکیفیتی از این شکل محتوای سریع هم داشته باشیم.

فلیکر در 

 تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | فلیکر

عاری از فلیکر : خیر

فرکانس نوری pwm بکلایت : 480 هرتز

ماژول کنترل نوری بکلایت در تلویزوین شیائومی q1e نرخ فرکانسی متناسب 480 هرتزی داره که در بسیاری از مدل های رقیبای چینی خودش مثل هایسنس و بعضا tcl ها شاهد بودیم. این پالس های نوری کمک میکنن تا نمایشگر بهتر بتونه وضوح محتوای تصویر رو در دید ما تسهیل کنه و نمایش بده اما به دلیل اینکه این نرخ خیلی هم بالا نیست و بعضا در برخی سورس های ورودی و تنضیمات تصویر این نرخ تا 120هرتز هم کاهش پیدا میکنه میتونه برای چشم های حساس جلب توجه کنه و نوار های افقی سیاه از تجربه دیداری کاربر کم کنه و منجر به سردرد بشه که البته با تنضیمات بسیار قابل کنترل و بهبود هست.

فریم سیاه در 

تلویزیون شیائومی q1e

7.8 | فریم های سیاه یا bfi

قابلیت bfi اختیاری : بله

حداقل فلیکر برای محتوای 60 فریم : 60 هرتز

60 هرتز برای 60 فریم : بله

120 هرتز برای 120 فریم : خیر

حداقل فلیکر برای محتوای 120 فریم : 60 هرتز

تلویزیون اولد q1e یک قابلیت اضافی مموشن هم به نام قرار دهی فریم های سیاه داره یا به اصطلاح black frame insertion که باعث کاهش تاری نمایش و حرکت میشه اون هم به شکل محسوسی به خصوص تاری حرکتی ناشی از ریسپانس تایم یا سرعت پاسخدهی سریع این طیف نمایشگر ها هست. متاسفانه شیائومی فلیکر 120 هرتز رو برای محتوای 120 نداره که البته تعجبی هم نداره چراکه اصلا این مدل برای نمایش این استاندارد محتو بنا نشده و نهایت 60 هرتز این قابلیت تاثیرش رو میذاره اما فقط برای تست این قابلیت کارایی عمومی داره چراکه با فعال سازی این ویژگی تصویر بشدت تاریک میشه عملا غیر قابل تماشا.

اثر صابونی 

در تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | روون سازی محتوای پخش

موشن اینترپولیشن (30 فریم) : بله

موشن اینترپولیشن (60 فریم) : خیر

یکی دیگر از قابلیت های بهبود موشن و روون کننده محتوای فریم ریت پایین هم در این تلویزیون به کار گرفته شده که از memc نام داره و برای اولین بار در مدل p1 این قابلیت رو دیده بودیم که بهبود هایی هم داشته، این ویژگی همون motion interpolation هست که در سه حالت clear و standard و smooth اقدام به ارتقای فریم ریت محتوای 23-24 فریم مثل فیلم های سینمایی و شبکه ها به 60 فریم کنید که این سه قابلیت میکسی از توانایی های موشن نمایشگر شما از motion interpolation – pwm backlight flicker frequence و همچنین bfi هست که با قرار دهی فریم های سیاه در حالت clear و همچنین فریم های پیشبینی شده در smooth بین فریم های اصلی سورس پخشتون انجام میگیره و در خصوص فیلم های سینمایی که تست کردم نتیجه واقعا خوب بود با اینکه همچنان برخی محتوا و سکانس ها به درستی ررون سازی نمیشن و اثرات مصنوعی و پرش های تصویر رو کاها میبینیم که این هم عمدتا به دو دلیل چیپ تصویر متوسط و پنل 60 هرتزی هست چراکه درک کافی از جزئیات کامل سورس پخش برای تسهیل توسط چیپ تصویر وجود نداره و از طرف دیگه هم پنل 60 هرتزی مانعی هست که محتوای 24 و 25 فریم به درستی و سهولت به 60 هرتز ارتقا پیدا نکنن چراکه در بین هر یک از دو فریم سورس پخش دو و یک فریم اضافی قرار میگیره و این سبب میشه که با نسبت درست و منظمی محتوا ارتقا پیدا نکنن اما با این حال نتیجه رضایت بخش بود و کاملا در برخی فیلم ها موجب میشد تا بتونیم احساس کنیم فیلم سینمایی ما 60 فریم واقعی هست به خصوص اینکه flicker frq ای پنل برای محتوای 60هرتز کاملا بهینه هست و به طور کلی عملکرد روون سازی محتوا در نمایشگر q1e بهتر از turbo accelator  سامسونگ و truesmoother الجی های این رینج قیمتی بود  که تست شدن.

اثر صابونی | soap opera effect چیست؟

لگ در 

تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | لگ یا stutter


بازه‌ی زمانی قفل فریم در محتوای 24 فریم : 18.2 میلی‌ثانیه

بازه‌ی زمانی قفل فریم در محتوای 60 فریم : 6.9 میلی‌ثانیه

این تیک و لکنت و گیر در پخش محتوای به خصوص سریع وقتی رخ میده که نمایشگر زودتر از موعود نمایش فریم به اون پاسخ میده و صبر میکنه که فریم بعدی زمانش برای پخش برسه و این بازه‌ی زمانی که فریم ثابت مونده و عملی در اون انجام نمیشه منجر میشه که تصویر کمی تیک زننده به نظر برسه که ناشی از ریسپانس تایم بسیار سریع نمایشگر ها هست البته این مشکل در q1e دیده نمیشه به لطف اینکه نرخ پاسخدهی نمایشگر یا ریسپانس تایم اون به اندازه کافی ملایم و استاندارد هست که نه stutter اذیت کننده ای رو شاهد باشیم و نه محتوا از وضوحشون کم بشه.

لکنت | stutter چیست؟

جادر 

تلویزیون شیائومی q1e

10 | تیک یا جادر judder

عاری از جادر 24p : بله

عاری از جادر 24p با 60p : بله

عاری از جادر 24p با 60i : بله

عاری از جادر 24p با اپلیکیشن های اصلی : بله

این تلویزیون پرش تصویر محتوای بیسیک 24p رو میتونه در تمامی سورس ها و منابع پخش معمول از بین ببره و تصویر بسیار روون و تمیزی رو به نمایش بگذاره حتی از سورس های پخشی که تنها 60 هرتز سیگنال داشته باشن مانند برخی تلویزیون باکس ها. bfi این تلویزیون تنها میتونه سیگنال 60 هرتز رو داشته باشه و کلیت محتوا وقتی bfi روشن باشه عاری از جادر و تیک و پرش نمیشه که البته اصلا توضیه نمیشه که برای بهبود موشن از قابلیت bfi استفاده کنید به طور عادی عملکرد این تلویزیون در نمایش محتوای 24p به خصوص با روشن کردن قابلیت بهبود موشن با هوش مصنوعی بسیار قابل قبول میشه.

0 | رفرش ریت متغیر vrr

متاسفانه شائومی q1e به رفرش ریت متغیر که از استاندارد های hdmi 2.1 امروزی هم به حساب میاد بهره‌مند نیست.

رفرش ریت واقعی : 60 هرتز به صورت native

رفرش ریت متغیر : خیر

hdmi forum vrr : خیر

پشتیبانی از g-sync : خیر

پشتیبانی از freesync : خیر

حداکثر 4k vrr : پشتیبانی نمیکند

حداقل 4k vrr : پشتیبانی نمیکند

رفرش ریت متغیر “vrr” حداکثری در ورودی 1080p : پشتیبانی نمیکند

رفرش ریت متغیر “vrr” حداقلی در ورودی 1080p : پشتیبانی نمیکند

رفرش ریت متغیر “vrr” حداکثری در ورودی 1440p : پشتیبانی نمیکند

رفرش ریت متغیر “vrr” حداقلی در ورودی 1440p : پشتیبانی نمیکند

پشتیبانی از اتصالات vrr : پشتیبانی نمیکند

ورودی های تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | ورودی های q1e

در پنل پشتی تلویزیون q1e سوای بخش پاور، شاهد قسمت ورودی ها هم هستیم که به دو صورت تعبیه شدن یعنی در قسمت ورودی های کناری شاهد دو پورت usb2.0  هستیم که پهنای باند 480mbps دارن یعنی حدود 60 مگابایت پهنای باند انتقال واقعی که از این مقدار ما میتونیم با احتساب تلورانس و خطای پردازشی و سوکت ها و سورس به شکل مفید 30 مگابایت معادل 240mbps رو داشته باشیم

 این در حالیه که یک ویدیوی بشدت باکیفیت سینمایی مثل فیلم lucy 4k blueray dv hevc x265 10bit 7.1dolby atmos که حجمی حدودا 123 گیگابایتی داره نهایت 120mbps پهنای باند رو میطلبه یعنی چیزی حدود 15 مگابایت بر ثانیه که تازه نصف پهنای باندی هست که این پورت usb 2.0 معمولی قادر به انتقال اون هست پس واقعا در حال حاضر با توجه به 99درصد محتوای موجود واقعا نیازی به usb3.0 نیست و این اصلا ضعف به حساب نمیاد چراکه به فرض اون 1 درصد محتوای خاص رو هم پیدا کنیم باید ویدیو های 4k120hz hdr باشن یا 8k@60hz که عملا تلویزیون های خاص خودشون رو میطلبن چراکه این مدل نه 8k هست و نه 120 هرتز پس واقعا بی معنیه تازه اگر هم باشه ما میتونیم اون رو به ورودی های hdmi استاندارد بالاتر، از سورس پخش حقیقی مثل کنسول های گیمینگ و گرافیک ها و پخش کننده های بلوری بسپریم.

در بین این دو پورت usb ما سه ورودی hdmi میبینیم که به گفته‌ی شیائومی ورودی دوم اون ورژن hdmi2.1 و باقی ورژن 2.0 اما چون عادت ندارم ساده از کنارشون بگذرم بررسیشون که میکنیم میبنیم که ورودی دوم تنها به واسطه‌ی بهره‌مندی از یکی از استاندارد متناسب hdmi 2.1 یعنی کانال بازگشت صوتی پیشرفته یا earc به جای نسل گذشته arc شیائؤمی اومده اسم hdmi 2.1 روی این ورودی گذاشته که نهایت پهنای باند hdmi 2.0b یعنی 18.4گیگابیت بر ثانیه رو ازش میبینیم مانند دو پورت دیگر هم که به همین شکل hdmi2.0b هستن و نهایت میتونن فایل های 4k@60fps hdr-hlg  رو با ساب سمپل 4:2:2 منتقل کنن که با 48گیگابیت پهنای باند hdmi2.1 زمین تا آسمون تفاوت هست و بار دیگر بلوف زنی های شیائومی رو میبینیم همانطور که در مدل q175 هم اظهار داشت که پنل 120هرتزی داره و البته که 60هرتز بود.

اما در خصوص earc لازمه بهتون بگم که تنها راهی که میتونید صدای لوزلس کوالاتی یا بدون افت کیفیت در نهایت پهنای باند با بیش از 38مگابیت پهنای باند رو در سمپل ریت 24-194khz بگیرید که به اصطلاح استاندارد و روتین همون dts:x از طریق dts:hd و دالبی اتموس صوتی از سریق dolby:true-hd هست که شما نه با اپتیکال و نه arc این کیفیت و استاندارد صدا رو نمیتونید دریافت کنید که با earc این مهم امکان پذیر شده که در ورودی دوم hdmi2.0b این تلویزیون این خروجی هم میبنیم و تداخلی هم با پهنای باند اصلی ویدیویی این پورت نداره.

این وسط نکته جالب اینه که ما جک 3.5 میلیمتری aux رو میبینیم که برای وصل کردن هدفون و استفاده های متنوع میتونه کاربردی باشه، در آخر هم از ورودی های کناری ما سوکت cri رو میبینیم که به وسیله اون میتونید کانال های کارتی رو باز کنید و تماشا کنید که مربوط به تیونر های این تلویزیون میشه.

در قسمت ووردی های پشتی تلویزیون که صورت پایینی دارن هم ابتدا تیونر های dvb-t/t2/c استاندارد آنتنی و کابل آنالوگ و دیجیتال رو در کنار dvb-s/s2 ستلایت میبینیم. همینطور سه ورودی لفت رایت ویدیو کامپوزیت خدابیامرز در کنار شبکه اترنت گیگابایتی و خروجی اپتیکال.

8.1 | تاخیر ورودی

ورودی 27.6ms : 1080p @ 60 hz

ورودی 1080p @ 60 hz در حالت غیر گیم مود : 89.0ms

ورودی 1080p @ 120 hz : …

ورودی n/a : 1080p @ 144 hz

ورودی 27.2ms : 1440p @ 60 hz

ورودی 1440p @ 120 hz :

ورودی n/a : 1440p @ 144 hz

ورودی 26.1ms : 4k @ 60 hz

ورودی 27.1ms : 10bit hdr 4k @ 60 hz

ورودی 4:4:4 @ 26.3ms : 4k @ 60 hz

ورودی 4k @ 60 hz در حالت غیر گیم مود : 87.7ms

ورودی 4k @ 60 hz با اثر صابونی فعال : 133ms

ورودی 4k @ 120 hz با تاخیر : …

ورودی 4k @ 144 hz با تاخیر : ….

ورودی 8k @ 60 hz پشتیبانی نمیشود

قابلیت “allm” یا ماد خودکار تاخیر ورودی پایین : بله

تاخیر ورودی در این تلویزیون به طور میانگین در رزولوشن های 1080p – 1440p  و 4k استاندارد اگر که حالت تصویر خودتون رو بر روی hdmi2.1 تعریف شده بذارید و 60 فریم دریافت کنید به حدود 26 -27 میلی ثانیه میرسه که با وجود بهره‌مندی این تلویزیون از قابلیت allm هست که ورودی گیم شمارو خودکار شناسایی میکنه اما تنضیمات تصویر متنوعی رو اعمال کنید این تاخیر تا 87 میلی ثانیه هم بالا میره و با فعال کردن روون سازی موشن motion interpolation در حالت smooth و standard یا clear این تاخیر ورودی بین 87 تا 130 میلی ثانیه متغیر خواهد بود که خوب برای بسیاری از عناوین اکشن و سریع جالب به نظر نمیرسه اما خوب با یکم وقت گذاشتن و تطبیق درست میتونید با ترکیبی از کیفیت تصویر خوب و تاخیر ورودی پایین هم بدست بیارید و حدودا 33 میلی ثانیه تاخیر ورودی رو شاهد باشید که اکثر گیم هارو میشه تجربه خوبی ازشون داشت.

تاخیر ورودی  | input lag چیست؟

8.0 | رزولوشن های پشتیبانی شده

ورودی 1080p @ 60 hz @ 4:4:4 : بله

ورودی 1080p @ 120 hz : خیر

ورودی 1080p @ 144 hz : خیر

ورودی 1440p @ 60 hz : بله (پشتیبانی forced)

ورودی 1440p @ 120 hz : خیر

ورودی 1440p @ 144 hz : خیر

ورودی 4k @ 60 hz : بله

ورودی 4k @ 60 hz @ 4:4:4 : بله

ورودی 4k @ 120 hz : خیر

ورودی 4k @ 120 hz @ 4:4:4 : خیر

ورودی 4k @ 144 hz : خیر

ورودی 8k @ 30/24 hz : خیر

ورودی 8k @ 60 hz : خیر

اولد q1e تقریبا از تمامی رزولوشن های رایج پشتیبانی میکنه و میتونه دقت کامل پیکسل هارو در ورودی های 1080p و 4k به نمایش بذاره یعنی chroma supsample 4:4:4 کامل رو یعنی چیزی که درواقع کمک میکنه تا نوشته ها  و جزئیات تصویر در دقیق ترین حالت خودشون نمایش داده بشن. برای نمایش 4:4:4 کامل حالت pc برای hdmi فعال کنید.

شیائومی q1e با تمام مشخصات قابل قبول و کم نظیری که در خصوص نمایش تصویر داره و همچنین نمایشگرش اما در خصوص ورودی های گیمینگ رفا یک لیست حداقلی هارو با خودش یدک میکشه و از این سو تلویزیون عجیب قریبی برای گیمینگ محسوب نمیشه همونطور که میبینید نه در پلی 5 و نه در سریز ایکس اکثر استاندارد های نسل نهمی پشتیبانی نمیشن.

اما خوب برای تجربه‌ی یک گیمینگ معمولی مثل فوتبال و سایز گیم ها به صورت گروهی یا انفرادی کار راه اندازه و سعی میکنه کیفیت خروجی مناسبی هم در اختیار کاربر قرار بده.

ورودی های کناری تلویزیون شیائومی q1e
ورودی های پشت تلویزیون شیائومی q1e

مجموع ورودی ها

ورودی hdmi تعداد : 3

ورودی usb تعداد : 2 

خروجی صدای اپتیکال دیجیتال : 1

خروجی صدای 3.5 میلیمتری صدای آنالوگ 1

خروجی rca صدای آنالوگ : 0

ورودی کامپوننت : 1

ورودی کامپوزیت : 0

تیونر dvb/t-t2 دیجیتال 1

تیونر dvb/s-s2 دیجیتال 1

اترنت شبکه 1

دیسپلی پورت : 0

ورودی ir تعداد : 0

ورودی sd/sdhd تعداد : 0

کیفیت صدا 

تلویزیون شیائومی q1e

7.0 | کیفیت صدا q1e

کیفیت صوتی و سیستم صوتی تلویزیون شیائومی q1e به یک پیشرفت چشمگیری نسبت به مدل های پیشین خود و حتی تمامی رقبا دست پیدا کرده! این تلویزیون خوش ساخت و با کیفیت از یک سیستم صوتی با مجموع 6 بلنگو که در 2 کانال 15 وات حقیقی تشکیل شده است، یعنی در کل 30 وات قدرت صوتی را به صورت سینمایی و فراگیر ارائه میده که با استفاده از تکنولوژی های dts و dolby audio قابلیت به اجرا گذاشتن و تفکیک فرکانس های بالا و پایین رو نیز بهره مند هست و یک تجربه شنیداری دقیق و باکیفیت رو برای کاربر به ارمغان میاره که در این رینج قیمتی کم نظیره.

در توضیح دقیق تر تلویزیون شیائومی q1e از یک سیستم صوتی تقریبا ساده 2 کانال استریو با مجموع 6 عدد اسپیکر از جمله 4 عدد ووفر و 2 عدد تویتر تشکیل شده که به صورت l-r در دو طرف تلویزیون جای گذاری شده اند. یعنی پردازش دو نوع رنج فرکانسی صدا از چپ و راست تلویزیون یعنی تریبل یا های فراکانس، وظیفه توییتر، ووکال زیر در کنار پر کردن محتوای پخش صوتی وظیفه ووفر یا مید بیسه. بنا به ادعای شیائومی قدرت خروجی این ست اسپیکر ها در هر سمت، 15 وات ار ام اس هست.

مجموعه ووفر های این تلویزیون طبق تجربه شنیداری و بررسی های انجام شده قادر به اجرای دقیق فرکانس های پایین یا همون بیس عمیق زیر 80 هرتز با پرشر صدای فراگیر نیست و همچنین در پخش صدا های بیس دار در فرکانس های بالاتر به دلیل پاسخدهی فرکانسی محدود با مشکلاتی روبرو میباشد یعنی عدم بهره‌مندی از مید بیس و میدرینج باعث میشن تا شما صدای آنچنان پر و عمیقی رو تجربه نکنید ، اما توجه داشته باشید که صرفا ما کمی عمیق تر وارد سیستم صوتی این تلویزیون شدیم چراکه این عملکرد با توجه به رینج قیمتی این تلویزیون از سطح متوسط بالاتر قرار میگیره و از رقبای سامسونگ و الجی خودش تجربه‌ی صوتی غنی تری رو در اختیار شما قرار میده.

مجموعه ووفر های این تلویزیون طبق تجربه شنیداری و بررسی های انجام شده قادر به اجرای دقیق فرکانس های پایین یا همون بیس عمیق زیر 80 هرتز با پرشر صدای فراگیر نیست و همچنین در پخش صدا های بیس دار در فرکانس های بالاتر به دلیل پاسخدهی فرکانسی محدود با مشکلاتی روبرو میباشد یعنی عدم بهره‌مندی از مید بیس و میدرینج باعث میشن تا شما صدای آنچنان پر و عمیقی رو تجربه نکنید ، اما توجه داشته باشید که صرفا ما کمی عمیق تر وارد سیستم صوتی این تلویزیون شدیم چراکه این عملکرد با توجه به رینج قیمتی این تلویزیون از سطح متوسط بالاتر قرار میگیره و از رقبای سامسونگ و الجی خودش تجربه‌ی صوتی غنی تری رو در اختیار شما قرار میده.

مجموعه ووفر های این تلویزیون طبق تجربه شنیداری و بررسی های انجام شده قادر به اجرای دقیق فرکانس های پایین یا همون بیس عمیق زیر 80 هرتز با پرشر صدای فراگیر نیست و همچنین در پخش صدا های بیس دار در فرکانس های بالاتر به دلیل پاسخدهی فرکانسی محدود با مشکلاتی روبرو میباشد یعنی عدم بهره‌مندی از مید بیس و میدرینج باعث میشن تا شما صدای آنچنان پر و عمیقی رو تجربه نکنید ، اما توجه داشته باشید که صرفا ما کمی عمیق تر وارد سیستم صوتی این تلویزیون شدیم چراکه این عملکرد با توجه به رینج قیمتی این تلویزیون از سطح متوسط بالاتر قرار میگیره و از رقبای سامسونگ و الجی خودش تجربه‌ی صوتی غنی تری رو در اختیار شما قرار میده.

قابلیت های 

هوشمند تلویزیون شیائومی q1e

8.5 | قابلیت های هوشمند q1e

شیائومی q1e از پلتفرم اندروید نسخه 10 بهره‌منده و این پلتفرم هنوز به گوگل تیوی که مختص تلویزیون های اندرویدی جدید با بهینه سازی بیشتر هست ارتقا پیدا نکرده که در سونی ها میتونیم ببینیم. بوت تلویزیون برای اولین بار کمی زمان بر هست حدود 2 دیقه ای برای من زمان برد ولی اگر برق تلویزیون رو جدا نکنید برای دفعات بعدی این سرعت بالا اومدن آنی میشه انگار که تلویزیون در حالت استندبای باشه. اندروید 10 در این تلویزیون نوید ارتقا و بهینه سازی های سخت افزاری نرم افزاری رو از q1e نسبت به مدل های پیشین خودش مانند p1 و mi4s میده یعنی پردازنده مرکزی  mediatek mt9611  چهار هسته‌ی پردازشی cortex a55 با فرکانس 1.5ghz در کنار چیپ پردازش گرافیکی mali g52 که وظیفه  اجرای فرامین و پردازش های گرافیکی رو در این محیط داره هستیم همچنین دو گیگابایت رم اجرایی و حدود 32 گیگ حافظه‌ی داخلی که از این مقدار حدودا 26 گیگ در دسترس کاربر خواهد بود برای این تلویزیون در نظر گرفته شده که فضای ذخیره سازی زیادی به شمار میره برای نصب اپلیکیشن ها اما اصلا پیشنهاد نمیشه که بازی روی اون نصب کنید یا این فضا رو پر کنید.

به واسطه‌ی این مشخصات سخت افزاری پکیج نسبتا قدرتمندی رو از سخت افزار این مدل شاهد هستیم اما عدم استفاده از پلتفرم اختصاصی و همچنین بهینه سازی های محدود با رم 2 گیگابایتی موجب میشن تا هرچقدر هم که محتاط رفتار کنید در برخی اپلیکیشن ها و فرامین و تنضیمات لگ و گیر و گاهی هم کرش رو شاهد باشیم با این حال تجربه‌ی روونتری نسبت به مدل های پیشین خودش ارائه میکنه اما مدل 75 اینچی روون تر بود. این باگ های رابط کاربری و لگ ها در عوض کردن شبکه ها آنتنی و ستلایت هم کاملا دیده میشن و همچنین در تجربه‌ی کاربری خودم از هر5 باری که وارد گوگل پلی میشدم برای سرچ و نصب اپلیکیشن 3 بارش کرش میشد. این نکته رو هم جا داره که بگم در بالا آوردن تمامی فلش یو اس بی ها روون عمل میکرد و هارد تا 2ترابایت هم به سرعت خونده میشد اما هارد چهار ترابایت کمی لودش طول میکشه به خصوص برای بار اول که ازش کش برداره و این حدود 5 دقیقه ای زمان برد به طوری که احساس کردم قرار نیست این هارد خونده بشه اما نهایت بالا اومد و به راحتی میشد ازش استفاده کرد.

در قسمت تنضیمات تلویزیون هم منویی مشابه گذشته رو شاهد هستیم که تغییراتی محسوس به خودش ندیده با همان تنضیمات محدود و رابط کاربری خشک، البته در قسمت تصویر این محدودیت اوضاع بهتری نسبت به مدل های پیشین داره و حالا میتونیم پریست های رنگی و کالیبره برای وایت بالانس و رنگ ها و پخش این تلویزیون رو هم ببینیم. البته قبل از اینکه از تلویزیون اندرویدی خودتون شروع به استفاده کنید، از اونجایی که اتصال به اینترنت از حیاتی ترین ویژگی های یک تلویزیون هوشمند به حساب میاد توجه کنید که اگر تاریخ و تایم زون خودتون رو درست و دقیق ست نکنید اجازه دسترسی به اینترنت نخواهید داشت یعنی ساعت و تایم زون کشورمون و تاریخ میلادی.

سیستم عامل : android tv 10



رابط کاربری تلویزیون شیائومی q1e

8.5 | رابط کاربری

ورژن : 10

سهولت استفاده : آسنان

روون بودن رابط کاربری : سریع

زمان حدودی بارگذاری یوتیوب : 2 ثانیه

زمان حدودی تغییر بکلایت : 4 ثانیه

تنظیمات پیشرفته : بسیار

کمی چرخ داخل رابط کاربری میزنیم و طراحی ui اون رو میبینیم که تا 99درصد همون قالب استاندارد اندروید تیوی خام هست که باهاش آشنایی داشتیم البته که شیائومی رابط کاربری یا لانچر پچ وال هم تعبیه کرده که یه خورده دم و دکور اون رو تغییر بده اما خوب خاصیت چندانی نداره و فقط هست که باشه گرچه کمی جلوه‌ی اختصاصی تری به رابط کاربری این تلویزیون میده که احساس کنید اندرویدتون یه کم متفاوته، اما متاسفانه مانند سونی تنضیمات و شخصیسازی های اختصاصی منو ها و … رو در این تلویزیون شیائومی نمیبنیم که البته توقعی هم نداریم ازش.

تبلیغات مزاحم در 

تلویزیون شیائومی q1e

تبلیغات مزاحم

تبلیغات مزاحم : خیلی کم

قابلیت غیر فعال کردن آن‌ها : خیر

مطالب و پیشنهادات تلویزیون در صفحه‌ی خانه : بله

قابلیت غیر فعال کردن آن ها : خیر

این تلویزیون هم مانند بسیاری از تلویزیون های امروزی تبلیغات مزاحم رو با خود به همراه داره و متاسفانه امکان اینکه آن‌ها را غیر فعال و از روی منو برداشت وجود نداره اما خوب به نسبت باقی تلویزیون ها خیلی میزان اون کم بود و این مورد خیلی به لوکیشن انتخابی شما و نوع وی پی ان هم بستگی داره.

برنامه ها و 

قابلیت نصب تلویزیون شیائومی q1e

9.0 | برنامه ها و قابلیت نصب

فراوانی اپلیکیشن ها : بسیار زیاد

روونی اپلیکیشن ها : روون

قابلیت کست “cast” : بله

پخش از حافظه‌ی usb : بله

پخش hdr از حافظه‌ی usb : بله

قابلیت hdr در نتفلیکس : بله

قابلیت hdr در یوتیوب : بله

سراغ برنامه های اندروید میریم که مهم ترین ویژگی و دسترسی نامحدود در خصوص پلتفرم اندروید به حساب میاد. از پیش فرض ها شروع میکنیم، پخش کننده پیش فرض این تلویزیون به خوبی از پس پخش تقریبا تمامی فرمت های ویدیویی و صوتی و تصویری برمیومد یعنی فیلم های hevc x265 کدک جدید و x264 استاندارد و حتی فایل های hdr خاص و سنگین مثل فیلم های 4k hdr remux که حجمی بین 30 تا 150 گیگ دارن که البته دیگه تمامی تلویزیون های مطرح این چند سال اخیر این توانایی رو دارن و توانایی عجیبی به حساب نمیاد.

و یه سوال که شاید براتون پیش بیاد اینه که فیلم remux با این میزان حجم و بیت ریت از طریق usb 2.0 این تلویزیون ها درست پخش میشن ؟خیالتونو راحت میکنم، بله بسیار راحت و هیچ مشکلی هم در بافر این محتوا ندارن که در بخش ورودی بیشتر در مورد این موضوع توضیح میدم. البته یه نکته مهم، در تلویزیون های 4k توقع پخش ویدیو های 8k نداشته باشید که حتی مستر سریز سونی هم باشه شرمندتون میشه البته از usb چون هیچ لزومی به پخش محتوای 8k روی نمایشگر 4k نیست.

 اگر بخوام ایرادی به این پخش کننده بگیرم میشه به فونت زیرنویس در این پلیر اشاره کرد که واقعا جالب نیست و از طرف دیگه در پخش تصاویر یک پست پروسسینگ تصویر روی اون ها میاد که هم 1 الی 2 ثانیه زمان میبره و هم فکر میکنم قبل از پردازش تصویر مصنوعی خودکار اون تصاویر واضح تر و طبیعی تر هستن که به همین سبب پیشنهاد میشه از پخش کننده های چند رسانه ای قدرتمند دیگه استفاده کنید که تجربه‌ی گاها بسیار بهتری رو در اختیارتون میذارن، با وجود برنامه های قدرتمندی مانند vlc و mx پلیر که لازمه نصب باشن برای اطمینان اما هیچ برنامه ای در این خصوص قابل مقایسه با kodi نیست و حتما این اپلیکیشن رو برای نهایت تجربه کاربری و پخشتون نصب و استفاده کنید که به معنای واقعی هیچ فرمتی نیست که به راحتی اون رو پخش نکنه و دیگه مشکل زیرنویس و فونت و حتی فرمت اون زیرنویس ها هم نداریم برای مثال یکی از فرمت زیر نویس هایی که پخش کننده پیش فرض اون رو نمیشناخت به راحتی در kodi اون رو تنضیم کردم و فقط با تغییر فرمت ساده زبان زیرنویس این مشکل برطف شد. همچنین شما خیلی راحت قادر هستی که حتی اگر اسم زیرنویس یکی نبود اون رو ادد کنید یا اگر زمان بندیش مشکل داشت با جلو عقب کردن زیرنویس اون رو با فیلمتون ست کنید.


چندتا برنامه جالب هم میتونید داشته باشید مثلا اگر اینترنتتون به راهه و میخواید بدون مشکل به شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای دسترسی داشته باشید برنامه سالین تیوی خیلی بهتون کمک میکنه که تجربه ایده آلی از تماشای این محتوا داشته باشید بدون کندی و باگ و مصرف اینترنتش هم قابل قبوله یعنی حدودا چهارصد مگ در یک یکساعت تماشای محتوای فول اچدی که البته کیفیت با توجه به قدرت اینترنتتون هم خودکار تنضیم میشه یا برنامه دیگه ای مثل send files to tv که اگر راه اندازی تلویزینتون رو با گوشی هوشمندتون انجام داده باشید کامل کافیه با گوشیتون وارد گوگل پلی بشید و این اپ رو پیدا کنید و موقع نصب تیک خود گوشی و شیائومی تیوی رو بزنید خودکار روی تلویزیونتون هم نصب میشه و میتونید اپلیکیشن هایی که در گوگل پلی نیستن برای تلویزیون مثل فیلیمو و 30نما که خودم استفاده میکنم رو دانلود کنید و بفرستید روی تلویزیون و با فایل منیجر پیشنهادی اکسپلورر اون رو راحت نصب کنید و لذت ببرید با همین روش انواع وی پی ان ها هم میتونید روی تلویزیون بدون نیاز به فلش و یو اس بی بیارید و نصب کنید.

برای اینکه محتوای گوشیتون رو روی تلویزیون بیارید هم میتونید از قابلیت کرومکست داخلی استفاده کنید که البته آینه نمیکنه گوشیتونو و فقط محتوای پخشتون رو روی تلویزیون نمایش میده یا از میراکست اون با استفاده از اپلیکیشن های مرتبط بهره‌مند بشید که نیاز به یک شبکه وایفای هست که گوشی و تلویزیونتون به اون متصل باشن و هرچقدر که قدرت اون بالاتر باشه شما اتصالی باکیفیت تر و روون تر رو شاهد خواهید بود.

در کل رابط کاربری شیائومی q1e به واسطه‌ی اندروید بودن بسیار دستتون روباز نگه میداره و تقریبا هر نوع توقع و استفاده که مد نظرتون باشه رو میتونید تجربه کنید ولی خوب سهولت استفاده از این پلتفرم در این مدل که اختصاصی خاصی نشده و برنامه های پیش فرض نسبتا محدود و ضعیفش کمی آزار دهنده هستن که البته در مقابل دسترسی اپلیکیشن ها و ازادی عمل اندروید میشه نادیدشون گرفت و شاید بهترین و کاملترین رابط کاربری تلویزیون های این ریج قیمتی هم به راحتی بشه بتونیم بهش اختصاص بدیم.

ریموت 

کنترل تلویزیون شیائومی q1e

8.0 | ریموت کنترل

اندازه : بزرگ

کنترل صوتی : فراوان

قابلیت کنترل منو از طریق cec پیشفرض : بله

قابلیت های هوشمند دیگر : بله

اپلیکیشن ریموت :

ریموت کنترل این تلویزیون هم هوشمند هست و کمی نسبت به مدل های قدیمی اوم متفاوت شده با جایگیری و طراحی بهتر دکمه ها و شیپ و انحنا خود ریموت اما توجه کنید که دکمه های پر کاربرد مثل دکمه بک با ریموت های الجی و سونی و سامسونگ متفاوته و وسط قرار گرفته ممکنه کمی اگر عادت نداشته باشید کمی اذیت کننده باشه ولی سریع بهش عادت میکنید مورد دیگه ای هم که کمی اذیت میکرد جایگیری دکمه دستیار صوتی بود که دقیقا وسط دو دکمه بزرگ میانبر برای نتفلیکس و آمازون قرار داره که به شکل مستقل سوا هم نشدن اون دو دکمه و ممکنه بار ها دکمه باز شدن این شبکه های استریم رو به اشتباه به جای دکمه دستیار صوتی بزنید …

این ریموت از بلوتوث نسخه 5.0 هم بهره‌منده که موجب میشه تا  هم در فواصل بیشتری بتونید با تلویزیون کار کنید و هم لازم نباشه که مستقیم ریموت رو روبروی تلویزیون بگیرید. جالبه که میتونید با گوشی مجهز به فرستنده مادون قرمز یا inferrard port و همچنین ریموت دوم هم تلویزیون رو به همین شکل کنترل کنید که قابلیت های نه صرفا خاص اما جالب و بعضا کاربردی به حساب میان.

این تلویزیون به دستیار صوتی هم مجهزه که برای فعالی سازی اون از ابتدا بگم لازمه 4 مرحله رو طی کنید، اول اینکه اتصال به اینترنتتون رو برقرار کنید با تنضیم تاریخ، بعد تلویزیونتون رو آپدیت کنید به آخرین نسخه به روزرسانی و سپس دکمه میکروفون رو از تلویزیون روی on قرار بدید در آخرین مرحله برای اینکه اتصال دستور صوتیتون برقرار بشه نیاز به وی پی ان دارید که یه وی پی ان فری و کاربردی به نام ویند اسکاریب رو من خودم تست کردم که یک گیگ فضا بهتون میده البته وی پی ان های بسیاری هستن که میتونید از تمامشون استفاده کنید. وقتی اتصال وی پی انتون برقرار شد تلویزیونتون آماده گرفتن فرامین صوتی و اجرای دستورات شماس البته به انگلیسی و فرامین منطقی و تعیین شده مثل.



دکمه های فیزیکی تلویزیون شیائومی q1e

دکمه های فیزیکی

زیر لوگوی شیائومی ما دکمه پاور این تلویزیون رو میبینیم که دقیقا کنار اون دکمه خاموش روشن کردن میکروفون دستیار صوتی هم تعبیه شده که کنار لوگوی شیائومی led های اون رو هم میتونیم ببینیم که خوب کمی جلوتر در قسمت رابط کاربری با روش کار اون بیشتر آشنا میشیم.

اقلام همراه تلویزیون شیائومی q1e داخل جعبه

اقلام همراه

  • ریموت کنترل
  • کابل پاور
  • 2 باطری قلمی aa
  • دفترچه راهنما

اطلاعات تکمیلی

  • مصرف برق حداقل : 82 وات
  • مصرف برق حداکثر : 183 وات
  • فریمور : …
توانایی های 

پخش تلویزیون شیائومی q1e

توانایی های تلویزیون در پخش

7.8 | فیلم – movie

معیار های مهم در بخش فیلم

در تست های مختلف کیفی که از این تلویزیون داشتم به پخش چند فرمت فیلم هم پرداختم یعنی fhd x265 hevc 10bit brip-webdl و کمی با کیفیت تر 4k hdr10+ x265 hevc 10bit blue-ray و در نهایت 4k x265 hevc dolby vision 10bit blueray remux که نتیجه پخش بسیار خوب و روون تمام فرمت ها بود و کاملا راضی کننده اما توجه داشته باشید حالت تصویر standard  و vivid با اینکه روشن تر هستن اما جزئیات فیلم رو خیلی میسوزونن و دقت رنگی کافی رو ندارن به این عکس توجه کنید که خط هدف زرد رنگ برای تقاضای روشنایی به چه شکله و در منحنی خاکستری ببینید پنل در این حالت چجور پخش محتوا داره یعنی روشن تر از چیزی که باید باشه هست و نتیجه اونم سوختگی جزئیاته

پس قویا پیشنهاد میکنم برای تماشای فیلم روی حالت movie برید و بکلایت رو 10 بذارید و از تنضیمات اضافه هم دو قابلیت global dimming  و contrast enhancer رو روشن کنید تا مثل این تصویر تست که منحنی پخش خیلی نزدیک تر به هدف پخش هست در کنار تصویر دقیق و جزئیات کامل، روشنایی و کنتراست بسیار خوبی رو هم تجربه کنید که البته این حرکات بیسیک هستن و کالیبره دقیق محسوب نمیشن.

 همچنین از اونجایی که این فیلم ها فریم ریت استاندارد 23-24 فریم دارن کمی لگ و تیکه و تیکه شدن رو میبینیم که خاصیت استاندارد خود فیلم ها هست که در تمامی نمایشگر ها میبینیم و چیز عجیبی نیست اما memc این پنل میتونه تا 60 فریم محتوا رو ارتقا بده و تصویر بسیار روون تری رو به نمایش بذاره که در بخش موشن به این قابلیت دقیقتر میپردازیم و در بخش پلتفرم و ورودی ها هم در خصوص پخش محتوای بسیار حجیم و خاص مثل remux که بین 40 تا 100 گیگابایت حجم دارن و بیت ریتی بالای 60 مگابایت رو شامل میشن به وسیله هارد و usb میپردازیم که ببینیم مشکلی هست یا خیر …

اما در پخش شبکه های داخلی و دیجیتال و سرویس های استریم فیلم داخلی هم این نتایج رو باید بررسی که کنیم که مسلما کیفیت بشدت پایینی رو نسبت به استاندارد جهانی دارن.

پخش فیلم hdr در تلویزیون شیائومی q1e

7.9 | فیلم hdr

معیار های مهم در بخش فیلم hdr

در خصوص محتوای hdr عملکرد q1e واقعا قابل ستایشه به خصوص در بازه‌ی قیمتی که این تلویزیون قرار داره. نمایشگر این تلویزیون کوانتومی پوشش رنگی بسیار ایده‌آلی در خصوص استاندارد های رنگی hdr داره که dci p3 و rec2020 هستن همچنین این تلویزیون روشنایی بسیار ایده آلی برای نمایش حداقل قابل قبول انواع این شکل محتوای hdr از فیلم ها تا محتوای تست و تبلیغاتی و همچنین گیم ها داره چراکه میتونه تا نزدیک 700 نیت یعنی تقاضای پایه‌ای استاندارد hdr رو برعکس تمامی دیگر رقبای همقیمت خودش از برند های مطرحی مثل سونی و سامسونگ و الجی داشته باشه و نمایش بسیار خوبی از این شکل محتوا به اجرا بذاره. از ضعف هایی که موجب شدن تا نمره کاسته بشه یکی روشنایی هست که مقداریش جبران شده ولی هنوز فاصله داره تا 1300 نیت dolby vision و بعدی هم نبود چیپ تصویر اختصاصی و قدرتمند و همچنین بکلایت مجهز به قابلیت نودهری موضعی هست که این تلویزیون ارزشمند از اون ها بی بهره هست ولی این امر در این بازه‌ی قیمتی بسیار طبیعیه و واقعا توقع بیجا و زیادی براش محسوب میشه.



پخش عمومی تلویزیون شیائومی q1e

7.8 | پخش عمومی

معیار های مهم در بخش عمومی

در شبکه هایsd  آنتنی که رزولوشن 576i دارن و این رزولوشن تقریبا به برودکست های حدود 40 سال پیش برمیگرده عملکرد upscale و پخش در این تلویزیون صرفا راضی کننده هست، متاسفانه تنضیمات خاصی هم وجود نداره که بهبود کیفیت رو شاهد باشیم و یا چیپ تصویر قدرتمندی که تا حد امکان به محتوای روز اون هارو نزدیک کنه و از اونجایی که نمایشگر 4k هست و ما داریم محتوای یک هشتم کیفیت و بافت رو مشاهده میکنیم پدیده غیر طبیعی نیست و عملکرد راضی کننده هست. اما در شبکه های hd به یکدفعه تغییر کیفیا بشدت بالایی رو شاهد خواهیم بود مثلا شبکه 3 که تقریبا مانند 4k واقعی کاملا شارپ و زنده نمایش داده میشه و قطعا لذت خواهی برد. من این تست هارو هم از شبکه های آنتنی با تیونر دیجیتال خود تلویزیون گرفتم و هم چند شبکه ستلایت با برنامه سالین تیوی.

پخش محتوای تبلیغاتی و دمو های 4k hdr 60fps هم برای تست نمایشگر داشتم که در تمامی اون ها عالی و بینقص بود و مورد خاصی نیست که بهش اشاره کرد و میتونستم راحت تمام توانایی نمایشگر کوانتومی این مدل رو در این محتوای باکیفیت ببینم.

گیمینگ با 

تلویزیون شیائومی q1e

7.7 | گیمینگ

معیار های مهم در گیمینگ

در کل گیمینگ در شیائومی q1e مانند برادر بزرگترش q1 بیشتر تمرکز روی کیفیت بصری داشته تا فنی و تجربه‌ی عناوین باکیفیت aaa مانند horizon forbidden west و the last of us و forza horizon 5 و red dead redemption بسیار لذت بخش خواهد بود به خصوص اگر کنسول نسل نهمی مثل ps5 یا series x داشته باشید یا سیستم قدرتمند که حداقل در کیفیت بافت بالا بتونه بهتون 60فریم ثابت رو بده.

تجربه‌ی عناوین fps هم مانند call of duty vanguard در عین اینکه تاخیر ورودی پایینترین در بین رقبا نیست اما قابل قبول و لذت بخشه و میتونید روش حساب کنید و ترکیب این دو هم میشه بازی های مثل فوتبال که خوب به طبع کاملا تجربه‌ی خوبی رو براتون به عمل میاره البته توجه کنید که در عناوین باکیفیت و hdr درسته که پوشش رنگی این تلویزیون در کنار کنتراست و روشنایی بسیار خوب هست و پوشش hdr قابل قبولی هم داره اما در گیمینگ به دلیل عدم وجود چیپ تصویر اختصاصی، عدم بهره‌مندی از استاندارد تون مپینگ گیم یا همون hgig و همچنین عدم بهره‌مندی از بکلایت مجهر به تمام آرایه نوردهی موضعی این تجربه رو نمیشه با مدل های بالارده تر خودش مقایسه کرد ولی کاملا در بین رقبای همقیمت خودش از الجی و سامسونگ سر هست.

گیمینگ hdr با تلویزیون شیائومی q1e

7.5 | گیمینگ hdr

معیار های مهم در گیمینگ hdr

همانطور که در بخش گیمینگ معمولی هم کامل توضیح داده شد این تلویزیون پایه‌ی مشخصات فنی برای تجربه‌ی گیمینگ رو داره ولی بیشتر از اینکه مشخصات فنی گیمینگ مثل تاخیر ورودی و برخی مشخصات تکمیلی دیگر که مخصوص نسل های نهمی گیمینگ هستن نقطه تمرکز این مدل باشه، کیفیت پخش و تصویر یا مولفه های بصری گیمینگ مورد اهمیت واقع شده به طور کلی اگر که در این بازه‌ی قیمتی دنبال تلویزیون برای تجربه‌ی کال آو دیوتی و بازی های fps و سرعتی و شوتر هستید انتخاب ها از الجی و سامسونگ میتونن براتون راضی کننده تر باشن اما از طرف دیگه اگر بازی های کیفیتی و aaa مثل هورایزن های چه فورزا و چه زیروداون و فاربیدن وست رو دارید در کنار گاد آو وار و رد دد ردمشن قطعا از لحاط جلوه‌‌ی این تلویزیون میتونه تجربه‌ی لذت بخش و راضی کننده ای رو در اختیارتون بذاره.

پخش 

محتوای ورزشی با تلویزیون شیائومی q1e

7.5 | ورزشی

معیار های مهم پخش واضح محتوای سریع

تلویزیون شیائومی q1e در خصوص موشن و نمایش محتوای سریع و اکشن و ورزشی نسبتا متوسط میشه و البته انتخاب قابل قبولی برای تماشای محتوای سریع و ورزشی مثل فوتبال و مسابقات رالی و … هست. ریسپانس تایم این تلویزیون صرفا کافیه و حتی بهتر از برخی رقبای همقیمت خودشه ولی با این حال کمی تاری حرکت و سایه اندازی طبیعتا در اجسام نمایشی سریع و بسایر سریع دیده میشه. همچنین کمی اثر کثیفی پنل هم به لطف سیستم کنترل نور حاشیه ها در عموم تلویزیون های led/lcd دیده میشه اما زیاد نیست و با روشنایی حداکثری پنل اثرش کم میشه. پنل va کوانتومی این مدل هم زاویه دیدی که بشه ازش تعریف کرد نداره و ممکنه اگر دوستان خود را دور تلویزیون برای تماشای فوتبال جمع کردید، عزیزانی که با زاویه‌ی بیشتر از 30درجه درحال تماشای تلویزیون هستن به شکل محسوسی روشنایی و پویایی تصویر کمتری رو تجربه کنن. از طرف دیگه هرگونه محتوای زیر بافت 4k مانند 480p و 720p به خوبی به 4k ارتقا داده شده و نمایش داده میشوند و مشکلی از بابت پخش انواع این محتوا وجود نداره با اینکه حتی شاهد چیپ تصویر اختصاصی ای هم به این منظور از شیائومی نیستیم.



استفاده به عنوان مانیتور از تلویزیون شیائومی q1e

7.2 | مانیتور

معیار های مهم یک مانیتور

شیائومی q1e تلویزیون قابل قبولی برای استفاده به عنوان مانیتور هم محسوب میشه اما نه عالی چراکه تاخیر ورودی این تلویزیون به نسبت تلویزیون های معمول این رینج قیمتی و امروزه کمی بالاس و ممکنه در استفاده به عنوان مانیتور این تاخیر رو احساس کنید و آزار دهنده باشه که با تنضیمات خاصی میشه اون رو پایین آورد اما در حدی که بع عنوان یک مانیتور گیمینگ بتونید روش حساب کنید عبدا اینطوری نیست و صرفا کار راه اندازه خواهد بود. پشتیبانی از رزولوشن های عمومی و کاربردی و پشتیبانی از دقت کامل کروما ساب سمپل 4:4:4 میتونه کمک کنه تا ما به مشکل های اساسی تری در پخش و استفاده به عنوان مانیتور حداقل از لحاظ دقت کیفی و وضوح پخش و همچنین رزولوشن ها نداشته باشیم.

7.6 | جمع بندی

در آخر میشه گفت که این تلویزیون ارزشمند و خاص با ویژگی هایی که از مدل های بالارده تر قرض گرفته میتونه پرفورمنس پخشی کم نظیری رو در بازه‌ی قیمتی و رقابتی خودش به نمایش بذاره در کنار اینکه پلتفرم اندروید، سیستم صوتی کارامد و ویژگی های هوشمندی و رابط کاربری اندروید تیوی هم به تکمیل تر شدن این پکیج خوش قیمت کمک شایانی میکنن . برخلاف سال های گذشته که کم و بیش با رقبا دست و پنجه نرم میکرد شیائومی تا بتونه میدون رو از آن خودش کنه اما در سال 2021-2022 این سری تولیدات جدید شیائومی کاملا اومدن تا خودی نشون بدن و بازار رو از آن خودشون کنن یعنی q1e سایز 55 اینچ و همچنین q1 اصلی برادر بزرگه که تنها سایز 75 اینچی داره و مشخصات کاملتری هم از q1e داره به خصوص در نمایشگر و پخش. این دو تلویزیون برای هر قشر کاربری با هرنوع توقع استفاده مانند تماشای فیلم، تماشای فوتبال، گیمینگ و حتی hdr بسیار مناسب میتونن باشن و حتما هردوی اون ها جزو پیشنهاد های ویژه ممتازکالا به کاربران عزیز هستن.

از رقبای این تلویزیون ارزشمند میتونیم به مدل های گذشته خودش یعنی mi4s و mi4x و شیائومی p1 اشاره کنیم که سردسته این مدل ها از لحاظ پیشرفت و مشخصات به حساب میاد؛ در کنار مدل های خود شیائومی ما شاهد au7000 از تولیدات بسیار محبوب و پرفورش سامسونگ در کنار up7750/7550 ال جی در این رینج قیمتی هستیم که خوب هرکدوم به نوبه‌ی خودشون مدل های خاصی بوده و مشخصات یونیکی رو میکنن؛ که البته در نتیجه‌ی بررسی صورت پذیرفته توسط تیم فنی ممتازکالا تلویزیون شیائومی q1e میتونه با قدرت بهترین و ارزشمند ترین انتخاب این رینج انتخاب های بازار فعلی باشه که تقریبا هر کاربری رو میتونه رضایتش رو جلب کنه.

جدیدا هم میتونیم ببینیم که رقبایی از سامسونگ و الجی به نام های bu8500 و nano80 که قیمت گذاری بالاتری هم از q1e دارن در این رده رقابتی حضور دارن.

مقایسه اجمالی q1e در مقایسه با رقبا

تلویزیون 

شیائومی x9500h

samsung bu8500

“75 “65 “55 “50

سامسونگ bu8500 و شیائومی q1e هردو تلویزیون های ارزشمند از دو برند کاملا متفاوت و بیشینه متفاوت تر هستن. به طور خیلی خلاصه و صریح در مقایسه و اینختاب بین این دو تلویزیون اگر براتون برند مهمه و یک پکیج اسم در رفته تر در کنار اینکه مشکلات عجیب غریب و یهویی طرف نشید و همچنین مشخصات و تعاملات گیمینگ و مانیتور بودن براتون مهمه راحت bu8500 میتونه انتخاب شما باشه. اما اگر ساخت تلویزیونتون با متریال فلزی و جلوه‌ی پرمیوم تر مهمه و همچنین مهم تر از همه کیفیت نمایشگر با روشنایی بیش از دوبرابر و پوشش رنگی بیش از 40 درصد بیشتر در به نمایش گذاشتن فیلم های باکیفیت و hdr و تجربه‌ی بصری و پلتفرم اندروید با دسترسی های بسیار بیشتر براتون حائز اهمیته، مدلی بهتر از q1e تا امروز در این رینج قیمتی و رقباتی وجود نداره.

تلویزیون 

شیائومی x9500g

lg nano80

“75 “65 “55 “50

الجی nano80 هم مختص عزیزان الجی فن با رابط کاربری بسیار شکیل webos و کنترل جادویی و پنل ips/ads هست که مقاومت بیشتری به ضربه دارن و زاویه دید بیشتری هم دارن خوراک تماشای فوتبال و بازی کردن فیفا و پی اس در دورهمی ها محسوب میشه. این پنل کنتراست رو بشدت پایین میاره و برای تماشای فیلم در تاریکی شب جزو انتخاب های خوب نمیتونه باشه همچنین روشنایی این تلویزیون هم به قدری بالا نیست که در روشنایی روز و محتوای hdr و پتانسیل بالا بتونه نمایش صحیحی داشته باشه. اما این پنل نانوسل الجی نوعی پویایی متفاوتی از تصویر رو نسبت به va پنل ها داره که شاید بسیاری از کاربرا رو جذب خودش کنه که حتما پیشنهاد میکنم قبل خرید اون هارو ببینید و سلیقه‌ خودتون رومشخص کنید.

خرید تلویزیون شیائومی q1e ( مشخصات تولید، منطقه ای و مدلی )

شیائومی q1e در سایز 55 اینچ تولید و عرضه جهانی شده اما سایز 50 اینچ این مدل هم بسیار محدود در بازار های محدود شاهد هستیم.

ردیفمدلمونتاژقیمتتاریخ آپدیتسال ساخترزولوشنسیستم عاملنوع پنلامتیاز کلیبرندسایز ( اینچ)
تلویزیون 75 اینچ شیائومی
1 75Q1 چین 79,500,000 1402/12/27 2021 4K Android VA 8.3 شیائومی 75

در پایان

امیدوارم مطلب نقد و بررسی فوق برای شما مفید واقع شده باشه. پیشنهاد ممتازکالا به شما اینکه قبل خرید تلویزیون ، حتما بررسی مدل تلویزیون مورد نظر را در صفحه بررسی تخصصی تلویزیون ممتازکالا مطالعه بفرمایید تا بهترین خرید را داشته باشید.

لطفا نظرات،  انتقادات و پیشنهاد های خود را در قسمت نظرات از ما دریغ نکنید و با ما درمیان بگذارید و اگر سوالی ذهن شمارو درگیر کرده بیدرنگ بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر خودتون رو اینجا بنویسید ...

در حال بارگذاری...

  • سلمان

    با عرض سلام ، بسیار متشکرم از توضیحات کاملتون ، من این تلویزیون رو دارم ، پشت تلویزیون یه صدای ویز مانند می‌شنوم ک وقتی صفحه تلویزیون سیاه میشه قطع میشه و دوباره وصل میشه ، بعضی وقتا هم صداش کمه بعضی وقتا زیاد ، من حدسی که زدم مال فن هست ، درسته فن داره این دستگاه ؟

    • admin

      سلام و وقت بخیر
      بله برای کویل این دستگاه هست که درجه های روشنایی کمتر صفحه نمایش صدا قطع یا کمتر میشه

  • ناشناس

    با عرض سلام ، بسیار متشکرم از توضیحات کاملتون ، من تلویزیون 55q1e رو دارم ، پشت تلویزیون یه صدای ویز مانند می‌شنوم ک وقتی صفحه تلویزیون سیاه میشه قطع میشه و دوباره وصل میشه ، بعضی وقتا هم صداش کمه بعضی وقتا زیاد ، من حدسی که زدم مال فن هست ، درسته فن داره این دستگاه ؟

    • admin

      سلام دوست خوبم
      بله این صدا مربوط به کویل دستگاه در مدار تغذیه میشه که با کمتر کردن روشنایی صداش هم کمتر میشه یا قطع میشه آسیب رسان نیست و در تمامی مدل ها هم شنیده نمیشه اما این موضوع در این تلویزیون هست که کویل اون یک صدای ریزی داره

  • فرشید

    سلام یه سوالی دارم در مورد این مدل ک در یک سری از این مدل ها روی تلویزیون شیایومی حک شده ولی در یک سری مدل mi حک شده چه تفاوتی دارند ؟

    • admin

      سلام دوست خوبم
      در تمامی مدل های Q1e مارک Mi حک شده چراکه Mi TV هستن این مدل ها شما اگر مثال متمایزی دارید ممنون میشم لینک بفرستید

  • فرهاد اللهیاری

    باسلام
    یه سوال داشتم ، چرا منوی اصلی تلویزیون q1e 55 اینچ شیائومی تاره و کیفیت تصویر پایینه ؟!

    • admin

      سلام و احترام
      بله منوی تلویزیون ها به طور کلی رزولوشن و بافت پایینی داره که کوچکترین فشار رو به پنل و نمایشگر بیاره

  • علی

    عالی بود تو این سایت هم مطلب هست دذاین مورد
    com-service.ir

  • رویا

    سلام وقتتون بخیر من این تلویزیون رو خرید م یه پلاستیک چسبی روش بود اونو برداشتم اما تصویر انگار کیفیت بالایی نداره یه چیزی مثل گلس انگار ر‌وش
    اون مال خودش؟

    • admin

      سلام دوست عزیز
      بله اون گلس رو معمولا برای اینکه در حمل و نقل آسیب نبینه اکثر برند ها روی صفحه ی تلویزیون می زنند
      به محض نصب دستگاه اون رو بکنید تا روی صفحه تلویزیون موقع گرم شدن صفحه ، ذوب نشه

  • داود

    ابتدا باید از برسی بی نقص و عالی و متفاوت شما تشکر کنم
    و اینکه من، حدود یک سالی هست تلویزیون 55q1e رو دارم و واقعا راضی هستم
    فقط تنظیمات تصویر ،برای گرفتن محتوای عالی، برای کیفیت‌های مختلف رو ممنون میشم اگر بگید.
    متشکرم

    • admin

      بسیار هم عالی دوست خوبم بله همینطوره این تلویزیون به شکلی غاقلگیر کننده ای باکیفیت ظاهر شد در رینج قیمتی که حضور داشت و البته کماکان حضور داره
      بخش تنضیمات حرفه ای تصویر و اختصاصی برای انواع محتوا هم به زودی قرار میگیره با اینکه متاسفانه این تلویزیون هنوز خیلی شخصی سازی های تصویر و تنظیمات زیاد و کاملی رو نداره ولی پیش فرض به شکل قابل قبولی در اکثر محتوا ظاهر میشه

  • ناشناس

    کجاش اقتصادی؟
    توی این مملکت هیچی اقتصادی نیست
    ما کارگرای فصلی هرگز نمیتونیم همچین چیزایی که سهله حتی خیلی پایین‌تر از اینا رو هم داشته باشیم!!!

    • admin

      یه زمانی اسم این مدل ها اقتصادی بود
      باز وضعیت کالاهای اقتصادی کجا ماشین و خودرو های اقتصادی کجا … جا داریم هنوز …

  • Yazdan

    خیلی خوبه کیف کردم،عمده ای بخایم موجود هست?

    • admin

      خواهش می کنم
      لطفا برای مشاوره و خرید با شماره های قسمت تماس با ما در تماس باشید

  • حسام معصومی

    سلام
    تلویزیون q1e 55 رو فروردین ۱۴۰۱ خریدم،

    در مورد اینکه راضی هستم یا نه قطعا راضی هستم ولی چون اولین تلویزیون اندرویدی هست که داشتم نمیدونم یه سری مشکلاتش طبیعی هست یا نه

    اولین مشکلش اینه که میکروفون تلویزیون یه جاهایی کار میکنه یه جاهایی نه، تو تنظیماتش یه قسمتی بود برای تست سخت افزار که تستش کردم گفت خرابه، توی google assistant هم حرف میزنم میگه میکروفون مشکل داره بعدا امتحان کنید ولی تو قسمت تایپ صوتی کیبورد گوگل میکروفون بدون مشکل کار میکنه :/

    دوم اینکه اون صدای سوت خفیف از پشت تلویزیون رو امروز فهمیدم حالا نمیدونم از روز اول بوده یا نه که امیدوارم بدتر از این نشه

    مشکل هنگ کردن هم تو این چند ماهه تقریبا ماهی یه بار هنگ کرده که اکثرا موقع کار با برنامه های ایرانی بوده و باید از برق بکشی چند ثانیه صبر کنی بعد روشن کنی تا کامل ریست بشه

    غیر از اینا تا الان مشکل دیگه ای نداشتم

  • خلیفه

    سلام من تعمیرکار و نصب سرویس نگهداری تلوزیون هستم چطور میشود نمایندگی فروش و نصب تعمیر راگرفت

  • داریوش

    سلام و ادب
    از اونجایی که من خودم موقع خرید هرجنسی نظرات مفید کاربرا رو میخونم میدونم که نظر خیلی کمک میکنه به خریدتون و چون شیاومی هنوز جا نیفتاده ممکنه دودل باشید برای خرید اما خیالتون رو میخام راحت کنم
    بهترین تلوزیون تواین رنج قیمت
    کیفیت تصویر عالی سیستم عامل روان و بدون هنگی ..اسپیکرهای فوووق با کیفیت و کلا بدون هیچ ایرادی…من خریدم و فوق العاده راضیم

  • مهدی

    سلام من تلویزیون شیائومی mi tv p1 دارم واقعا خیلی با کیفیته

  • مختار

    سلام
    من شیائومی مدل q1e رو با سامسونگ au8000 مقایسه کردم یه سر و گردن بالاتر بود،یچی در حد سونی x8j هستش این تلویزیون ولی با قیمت خیلی مناسب تر.
    به نظرم از لحاظ کیفیت باید با مدلای سامسونگ q60a و q65 مقایسه بشه

  • علی

    سلام
    موجوده این تلویزیون؟ قیمتش تحویل درب منزله؟

    • admin

      سلام وقت بخیر
      دوست عزیز قیمت ها بروز هستند و میتونید تاریخ بروزرسانی آنهارا مشاهده کنید
      خیر، قیمت بدونه احتساب کرایه میباشد
      موفق باشید

0