قیمت تلویزیون ال جی ( خرید تلویزیون ال جی با بهترین قیمت )

5 از 5 83 پسندیده اند

اگر در این صفحه حضور دارید ، پس قصد خرید یک تلویزیون ال جی باکیفیت و خوش قیمت را دارید پس لطفا برای این تصمیم بزرگ و جذاب با دقت و حوصله مطلب زیر را مطالعه کنید تا هم بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید و هم به پول خود احترام گذاشته باشید . ما در این پست سعی کردیم تا هر آنچه که برای این انتخاب لازمه را بگنجانیم.

لیست قیمت تلویزیون های ال جی

ردیفمدلقیمتتاریخ آپدیتامتیاز کلیمونتاژسال ساخترزولوشننوع پنلسیستم عاملبرندسایز ( اینچ)
تلویزیون 43 اینچ ال جی
1 43UP8150 17,500,000 1402/12/15 6.6 مصر 2021 4K ADS Web OS ال جی 43
2 43UQ80006 21,300,000 1403/1/8 6.8 مصر 2022 4K ADS Web OS ال جی 43
3 43NANO796 19,100,000 1402/12/22 6.6 لهستان 2022 4K ADS Web OS ال جی 43
4 43UQ81003 21,300,000 1403/1/8 6.8 لهستان 2022 4K ADS Web OS ال جی 43

نمایش 25–36 از 601 نتیجه

بدون هیچ توضیح اضافه ای من بهتون میگم که هر آنچه لازمه و باید در مورد تلویزیون های ال جی بدونید رو در بیش از 170 دسته بندی اختصاصی تقسیم کردیم که به طور کلی هر خواسته و توقع و فیلتری در ذهنتون داشته باشید میتونید در اینجا به جواب سوالتون برسید.

ویژه

جدیدترین ها

تخفیف ویژه

پرفروشترین ها

موجود

ناموجود

به زودی

این شما و این بهترین تلویزیون ال جی در سال 2021 از دید ممتازکالا (از لحاظ ارزش خرید )

>

ال جی

ال جی هم در کنار سامسونگ و سونی یکی از 3 برند بسیار بزرگ و محبوب محسوب میشه که تولیداتش سراسر چهان عرضه میشه و مختص ریجن و منطقه‌ی خاصی نیست. از دلایل محبوبیت این برند از ابتدای کار میشه به قیمت مناسب محصولاتش در هر بازه‌ی کیفی اشاره کرد که با توجه به بهره‌مندی از امکانات و مشخصات بسیار قابل قبول و به روز در کنار طراحی و سیستم عامل اختصاصی و کاربرپسند webos با کنترل جادویی موس مانند و سیستم صوتی های خوبشون همیشه در صدر جدول محبوبترین و پرفروش ترین ها بودن. ال جی یکی از مزیت هایی که داره در تولیداتش برعکس سامسونگ اومده از سه نوع پنل ips و ads و oled و گاها هم va در برخی انگشت شمار محصولاتش استفاده کرده که گرچه این تولیدات پنل va الجی سایز های کوچیک و یا خیلی بزرگ از محصولات پایین رده و اقتصادی این برند رو برخی مناطق عرضه تشکیل میدن که سر جمع شاید در بین تولیدات ال جی شاهد 1 الی 2 درصد محصولات با پنل va باشیم.

اما یکی از افتخار های این برند که بهش میباله و زبونزد هم هست و همینطور باعث محبوبیت صد چندان ال جی در این 6 الی 7 سال گذشته شده، تولیدات اختصاصی و انحصاری پنل های اولد تلویزیون ها و لاین آپ بسیار قدرتمند و متنوعی از تولیدات پنل oled هست که از الجی به صورت منظم از سال 2016-2017 شاهد بودیم در حالی که از سال 2013 تولیدات اولد اولیه این برند آغاز شد اما تا سال 2016 این کمپانی در حال آزمون و خطا ها و توسعه دادن نهایی این پنل برای بهترین بازده روی نمایشگر های تلویزیون بود که سرانجام با آرایش پیکسلی جدید wrgb در نمونه های oled جدید تر خودش یک نظم و آرایش ثابت و منحصر به فردی در لاین آپ تولیدات اولد پنل خودش ایجاد کرد.

به طوری که ما اولد های خوش قیمت کلاس a رو میبینیم در کف قیمت اولد ها، اولد های کلاس b بالارده رو میبینیم که تناسب ایده آلی از قیمت و مشخصات به روز و استاندارد داره با چیپ تصویر بسیار خوب alpha7، اولد های کلاس c رو شاهد هستیم که تقریبا سقف قابلیت ها و استاندارد ها و کیفیت ساخت و تصویر محصولات معمول و استاندارد اولد این برند رو شامل میشن با قویترین چیپ تصویر کمپانی یعنی alpha 9 در نسل های مختلف. و همچنین مدل های signature بسیار استثنایی و خاص که اصلا نمیشد از الجی چنین کیفیت و خلاقیتی رو انتظار داشت شاهد بودیم با شروع این مدل ها از نمونه g6 در سال 2016 که یک اولد بشدت زیبا و استثنایی بود به طوری که طراحی چشمگیرش از خود تکنولوژی پنل و نمایشگرش بیشتر میدرخشید. در سال های بعد هم تولیدات w بسیا نازک و مثل ورق کاغذ تحت نام کاغذ دیواری یا wallpaper ارائه شد همچنین مدل های e پیشرفته ای رو که معمولا بین مدل های c و g از نظر کیفیت و طراحی و قیمتی قرار میگیرن رو شاهد بودیم با ساندبار همراه و طراحی فوق‌العاده. مدل های خاص r رو هم از سری رول شو این برند شاهد بودیم که تکنولوژی بسیار پیشرفته ای رو استفاده میکرد و تلویزیون و نمایشگر جمع شده رو داخل یک باکس همراه هنگام روشن شدن بیرون و هنگام خاموش شدن داخل باکس جمع میکرد. کلاس z های اولد این برند هم مدل های سایز بزرگ با رزولوشن 8k رو شامل میشن و از این رو ما طیف بسیار وسیع و همه نوع پسندی رو از لاین آپ اولد های این برند محبوب شاهد هستیم و به قدری ال جی در نمایشگر های اولد تلویزیون ها تبحر یافته که حتی برند هایی مثل سونی و پاناسونیک و فیلیپس هم از این برند نمایشگر های اولد خریداری میکنن برای تلویزیون هاشون.

در خصوص دیگر مدل ها هم ما شاهد تلویزیون های بسیا خوب و استثنایی از ips پنل ها بودیم و هستیم که جدیدا نانوسل های بالارده این برند اسم nano میگیرن به جای اسم سال مانند sm9000 و sj8500 یا sk9500 که تبدیل شدن به nano 90 2020 و یا nano 90 2021 در مدل های سال های اخیر تبدیل شدن. تلویزیون های ips پنل ال جی رو میتونیم بدون شک بهترین و بالارده ترین تولیدات پنل ips در بین تمامی برند ها در نظر بگیریم یعنی حتی با اینکه الجی خانواده بزرگی از اولد پنل ها داره و خودش هم تولید کننده این پنل هست اما بهترین تلویزیون های اولد رو نمیتونیم به ال جی اختصاص بدیم اما به راحتی بهترین تلویزیون ها و پنل های ips رو میتونیم به این برند و تولیدات بسیار خوبش اختصاص بدیم.

نانوسل های الجی در سال 2021 دوباره یک جهش رو تجربه کردن و ما شاهد لاین آپ تولیدات qned این برند بودیم که پنل نسل جدید ips یعنی ads رو در کنار نسل بعدی و پیشرفته بکلایت های fald یعنی mini-led مجهز بودن که این مدل ها میشن qned90 که یکی از محبوب ترین های این لاین آپ بود ولی متاسفانه تنها در سایز 65 اینچ به بالا تولید و عرضه شد همچنین qned95/99 و سال 2022 هم qned80 رو در تمامی سایز های استاندارد شاهد بودیم.

نقاط قوت و ضعف تلویزیون های ال جی نسبت به دگر رقبا :

نقاط قوت تلویزیون های ال جی به نسبت سایر مارک ها

  1. قیمت مناسب
  2. طراحی مثال زدنی در مدل های پرچمدار
  3. امکانات و استاندارد های بسیار به خصوص گیمینگ
  4. زاویه دید
  5. رابط کاربری و پلتفرم webos
  6. بهترین تلویزیون های پنل ips
  7. نمایشگر های اولد

+ قیمت محصولات

تمامی محصولات ال جی رو ما میتونیم در رینج قیمتی مناسبی شاهد باشیم که نسبت به رقبای خودشون میان کاربر رو بیشتر ترغیب به خرید میکنن که این مسئله در خصوص مدل های اقتصادی، میان رده و بالارده بیشتر دیده میشه و حتی در خصوص مدل های پرچمدار هم به این شکل هست که مدل های اولد بسیار خوب ال جی رو که حرف های زیادی هم برای گفتن دارن گاها میبینیم که حتی نسبت به یک مدل بالارده از برند های رقیب خودش در قیمت گذاری پایین تری عرضه و ارائه میشن.

برای مثال ساده مدل های nano85/86 ال جی که از hdmi 2.1 هم بهره‌ مند هستن و میتونن ورودی های 4k@120hz و در کنار دالبی ویژن و استاندارد های گیمینگ مانند vrr و hgig و earc و allm رو تماما به خوبی پشتیبانی میکنن و قیمت گذاری بسیار خوبی هم دارن به طوری که هیچ تلویزیون دیگه ای رو ما در این بازه‌ی قیمتی به این شکل با امکانات به روز و استاندارد بالا نمیتونیم ببینیم. این در خصوص مدل های بالارده led/lcd و همچنین اولد های این برند هم صدق میکنه به طوری که مشخصات کیفیت تصویر و ساخت و طراحی و سیستم صوتی در کنار هوشمندی و رابط کاربری و امکانات و استاندارد های روز رو در مدل هایی مثل sm9000 و nano90 ها در کنار b1 و … میبینیم که نسبت به رقبای خودشون از قیمت گذاری بسیار پایه تری استفاده میکنن و از این رو به مدل های بسیار ارزشمندی تبدیل میشن.

+ امکانات و استاندارد ها

تلویزیون های ال جی معمولا از لحاظ استاندارد و امکانات بسیار مدل های تکمیلی هستن حالا این به چه معنی هست ؟ این یعنی که تولیدات به خصوص میان رده به بالای الجی نسبت به رقبای خودشون اومدن همه فن حریف تر ظاهر شدن یعنی چه از لحاظ طراحی و کیفیت ساخت و پلتفرم هوشمند و چه از لحاظ سیستم صوتی و استاندارد های صوتی، تیونر های همه جانبه (بیشترین مدل های دارای تیونر dvb-s/s2 در کنار dvb-t/t2 دیجیتال بین رقبا) و همچنین تمامی استاندارد های روز گیمینگ مانند allm و vrr و hdmi 2.1 و hgig که خیلی از رقبا از اون استفاده نمیکنن به منظور بهبود پرفورمنس hdr در گیم ها و همچنین earc که کانال بازگشت صوتی پیشرفته هست.

در خصوص پلتفرم هوشمند هم مدل های ال جی دارای کنترل جادویی با کارکردی شبیه به موس و میانبر ها و تنضیمات و منوی کاربری بسیار ساده و کارامد و البته سریع که تمام این موارد موجب میشن که تلویزیون های الجی رو در میانگین تولیدات نسبت به رقبای خودشون در خصوص امکانات و استاندارد های استفاده شده بالاتر ببینیم که این مورد در خصوص بالارده های خوش قیمت نانوسل مانند sm9000 و nano90 ها بسیار ایده آل بوده و این مدل ها با قیمتی که داشتند ارزش خرید بسیار بالایی رو به خودشون اختصاص میدادن چراکه مدل های بسیار تکمیل و تسهیل شده تلقی میشن.

+ زاویه دید

تولیدات ال جی از اونجایی که در بیش از 97 درصد تولیدات پنل ips و ads از led/lcd ها و همچنین تولیدات oled پنل رو شامل میشن، یکی از نقاط قوت این پنل ها به طور کلی زاویه دید هست که نسبت به پنل های va و همچنین دیگر پنل های ضعیف تر مانند tn و tft قدیمی بسیار بهتر بوده و کمتر شاهد افا کنتراست و روشنایی و دقت رنگ با زاویه گرفتن از نمایشگر اون ها هستیم. از این رو زاویه دید یکی از نقاط قوت کلی برند الجی به حساب میاد که در تمامی محصولات اون شاهد زاویه دید خوب و درخور هستیم.

+ خانواده بزرگ پنل oled ها

خوب همونطور که باید مطلع باشید امروزه تمامی تولید کننده های تلویزیون های اولد مطرح مثل سونی و فیلیپس و پاناسونیک و … حتی سری جدید qdoled های سامسونگ تماما پنل های اولد امتحان پس داده‌ی الجی رو خریداری میکنن و در تولیدات خودشون به کار میگیرن و این یعنی الجی در خصوص تولید نمایشگر های اولد تبحر خاصو عامی از خودش نشون داده و به یک نرجع تبدیل شده که هیچکس نمیتونه مقابلش گارد بگیره حتی سامسونگی که سال ها به مسخره کردن و تبلیغ علیه اولد های الجی پرداخت ولی در نهایت مغلوب شد و به دنبال تولیدات اولد رفت. خانواده اولد های الجی بسیار گسترده هست و مدل های خاصی داره ار مدل های میان رده و خوش قیمت کلاس a تا مدل های بالارده و خوب b و پرچمدار-بالارده هایی مانند کلاس c و e و g (برخی مدل های g ) و پرچمدار های نوآور کلاس های w کاغذ دیواری یا r که حالت رول شونده داشت و یا z که سایز بزرگ و 8k بود که این مدل ها بسیار خاص و ویژه طبقه بندی میشن به طوری که سری تولیدات signature به اون ها اختصاص داده میشه و همچنین مدل هایی از کلاس بی ثبات g مانند g6 که اسطوره ای بود و به یاد موندنی و بسیار خاص یا مدل g1 evo که پرچمدار اولد های 4k سال 2021 ال جی بود با پنل و تکنولوژی نمایشگر نسل جدید با بهبود های ریز و درشت. به این صورت خانواده اولد های الجی که از سایز 42 و 48 تا 83 و 88 اینچ برای عرضه و تولید عموم آماده شدن بزرگترین طیف اولد های بازار از یک برند رو به خودشون اختصاص میدن.

+ طراحی

 ال جی در تمامی محصولات خودش به جز برخی مدل های اقتصادی و پایین رده اومده از طراحی های قشنگ و زیبایی استفاده کرده با پایه‌های وسط و یا گوشه ای و بدنه‌ی فلزی با نمایشگری کاملا تخت که حاشیه های فلزی فاصله ای نندازن بین نمایشگر و قاب. این موضوع در خصوص مدل های پرچمدار و بعضا مدل های بسیار خاص خانواده اولد های signature باز به طور کلی تغییر میکنه و ما شاهد طراحی های بسیار خاص و منحصربه فرد هستیم برای مثال اولین سری های خانواده g از signature های ال جی رو ببینید مانند اولد g6 این تلویزیون به قدری طراحی زیبایی داشت و آنقدر روش کار شده بود به علاوه ساندباری که یک پارچه به تلویزیون متصل بود با قابلیت چرخش برای نصب روی دیوار یا مستقر شدن روی میز تلویزیون که نمیتونیم با هیچ مدلی مقایسش کنیم یا سال بعدی مدل w از سری تولیدات wallpaper خانواده signature ال جی که بشدت مدلی خاص و زیبا بود و آنقدر نازک بود که مثل برگه کاغذ هر زمان ممکن بود بر روی دست یا در مرحله نصب بشکنه این تلویزیون و مانند یک کاغذ دیواری روی دیوار نصب میشد. یا مدل های r که تلویزیون های رول شو بودن و داخل یک باکس تعبیه شده بودن و زمانی که تلویزیون رو روشن میکردید این نمایشگر از داخل باکس بیرون میومد و از حالت رولی که داشت به نمایشگر تخت و مستحکم تبدیل میشد و یا خانواده z های 8k این برند که بسیار باکیفیت با یک باکس سیستم صوتی بسیار مدرن بودن که سایز های بزرگی هم دربر میگرفتن.

همین تلویزیون های کلاس c و b و حتی e ال جی رو ببینید هم با اینکه مدلهای خاص و signature نیستن اما کاملا کیفیت ساخت بالا و طراحی خاص خودشونو رو به نمایش میذارن و میتونید به راحتی شاهد نبوغ الجی در این زمینه باشید.

+ پلتفرم هوشمند webos

پلتفرم هوشمند web os الجی که یک سیستم عامل اختصاصی و بسیار محبوب و کارامد در خصوص تلویزیون های هوشمند امروزی هست، همواره از بهترین ها بوده چراکه این پلتفرم هوشمند تا حد امکان سعی داشته تا بهترین سهولت استفاده رو در احتیار کاربر قرار بده به طوری که تمامی تنضیمات و میانبر های حیاتی در دسترس کاربر هستند با امکانات و قابلیت های فراوان برای مثال پخش کننده چند رسانه ای webos به خصوص در مدل های بالارده و پرچمدار این امکان رو به شما میده که به راحتی زیرنویس فیلم ها رو سینک کنید یعنی اگر جلو یا عقب هست تنظیم کنید، رنگ بندی و فونت و پس زمینه اون رو تغییر بدید و یا فایل صوتی دوبله و زبون اصلی رو به راحتی تغییر بدید و در خصوص خود پخش هم از اکثریت فرمت های روز به خوبی پشتیبانی میکنه.

ریموت کنترل هوشمند تلویزیون های الجی هم تنها ریموت بین تلویزیون های امروزی هست که مثل موس کار میکنه و سر و کله زدن با پلتفرم و رابط کاربری رو بسیار راحت تر و لذت بخش تر میکنه.

این پلتفرم هوشمند به هوش مصنوعی یا ai هم مجهز هست که بتونه از طریق ویس و دستور صوتی شما کار های بسیاری رو مستقیم انجام بده و همچنین این هوش مصنوعی در خصوص درک سورس محتوا و پخش و تنضیمات پیش فرض اون هم بسیار خوب عمل میکنه و تاثیر خودش رو میذاره. به طور کلی webos یکی از بهترین پلتفرم های هوشمند امروزی در خصوص تلویزیون های هوشمند به حساب میاد که از تقاط قوت برند ال جی و تولیداتش به راحتی حساب میشه.

+ تولیدات پنل ips

ال جی رو شاید بتونیم به راحتی، بهترین تولید کننده تلویزیون های پنل ips بنامیم که این یعنی ال جی تنها برندی هست که تولیدات بسیار بالارده و حتی پرچمدار هم در خصوص پنل های ips داشته که بعضا بسیار باکیفیت و تکمیل بودند مانند sm9500 که یک مدل شایسته و بسیار قدرتمند و همه فن حریف بود.

همچنین مدل های بالارده ای مانند sm9000 و nano90 به قدری خوب و کامل بودن و قیمت گذاری مناسبی داشتن که رقیبی حتی پنل va و oled سخت میشه براشون پیدا کرد به نسبت قیمت ارزش بالاتری رو از این مدل ها داشته باشن.

این همه ماجرا نیست چراکه در مدل های میان رده هم ما nano85/86 رو میبینیم که مدل های بسیار ارزشمندی هستن و استاندارد های بسیار بالارده دارن در کنار اینکه قیمت بسیار مناسبی هم و یکی از بهترین گزینه ها برای گیمر های نسل نهمی کنسول ها و سیستم های گیمینگ به شمار میان که شاید بهتر از این مدل ها در این قیمت نتونید مدلی از دیگر برند ها حتی در قیمت های بالاتر هم این کار سخت هست.

نقاط ضعف تلویزیون های ال جی به نسبت سایر رقبا

– پنل va

تولیدات ال جی عمدتا همانطور که گفته شد تلویزیون های پنل oled و ips و ads هستن و مدل های پنل va به صورت انگشت شمار دیده میشن که اون هم مدل های خاص پایین رده یا اقتصادی هستن که در سایز ها و منطقه هدف های محدود و خاص پنل va ضعیف و پایه ای هستن اما در تولیدات خوب و رقباتی ال جی ما شاهد این پنل خوب با کنتراست و پتانسیل بالا نیستیم که این یک ضعف برای ال جی به خصوص در مقایسه با گردن کلفت هایی مانند سونی و سامسونگ به حساب میاد چراکه هرچقدر هم مدل های نانوسل و سری 9000 و 9500 یا 90/95 های الجی خوب و عالی باشن به پای درخشندگی و میزان کنتراست و کیفیت کلی تصویر مدل های رقیب خودشون از این برند ها نمیرسن حتی در برخی مواقع مدل های میان رده سامسونگ و سونی از کیفیت تصویر بسیار بهتری از حتی پرچمدار های نانوسل دارن که این یک نقطه ضعف اساسی در تولیدات ال جی به خصوص led/lcd هاش به شمار میره.

 چیپ و مشخصات حیاتی تصویر

تلویزیون های ال جی در بازه‌ی میان رده به بالا از چیپ تصویر اختصاصی به منظور بهبود درک و پخش محتوا و سورس ورودی مانند دیگر رقبا استفاده میکنن اما این چیپ تصویر که alpha7 در تولیدات میان‌رده بالارده و alpha9 در خصوص بالارده های اولد و پرچمدار ها هست درسته که عملکرد رضایت بخشی داره اما ضعف های فراوانی هم به خصوص در مورد شناخت و نمایش حزئیات سایه و متادیتا های hdr داره که اون در مقایسه با رقبای خودش مثل سامسونگ و فیلیپس و پاناسونیک و به خصوص سونی بسیار ضعیف جلوه میده و این رو زمانی متوجه میشید که یک تلویزوین اول پرچمدار سونی مانند a90j رو کنار g1 evo ال جی بگذارید با اینکه دقیقا مدل سونی از همین پنل استفاده میکنه اما اگر محتوای بسیار باکیفیت dolby vision رو بر روی هر دو تلویزیون به صورت همرمان پخش کنید متوجه میشید که جزئیاتی که در نمایشگر سونی همراه با دقت رنگ و شیب رنگ و درخشندگی هایلایت ها مشاهده میشه در g1 evo به اون شکل نیست یا اصلا متفاوت هست به کل که این موضوع سبب میشه تا تولیدات ال جی ننتونن در خصوص بهترین درک و پخش و حتی upscale و روون سازی و پخش و بهینه کردن محتوای کیفیت پایین و رفرش پایین و حتی کیفیت عالی و بینظیر، نمایشی در حد رقبای خودشون داشته باشن.

– تقلب در مدل های پایینرده-اقتصادی

خیلی جالبه که ال جی تولیداتی رو در کارنامه مدل های اقتصادی خودش داره مانند سری های 7000/7300 و حتی نانوسل های اولیه مانند sj800 که بر عکس ارف و استاندارد دقت پیکسلی نمایشگر که باید برای یک نمونه 4k حدودا بیش از 8 میلیون پیکسل که از 3 زیر پیکسل یا ساب پیکسل قرمز سبز و آبی تشکیل بشن اومده حدود 4.5 میلیون پیکسل استفاده کرده با اضافه کردن یک ساب پیکسل سفید که میشه به جای rgb استاندارد، آرایشی ارزان قیمت و ضعیف به نام wrgb که این ساب پیکسل سفید عملا تصویری نمیگیره و همون نور بکلایت و سفید رو در تمامی محتوا انتقال میده و این یعنی رزولوشن واقعی تلویزیون 4k نیست و این براحتی با نزدیک شدن به تلویزیون و تاری محسوس اون مشاهده میشه البته اگر قبلش مدل های باکیفیت و استاندارد رو دیده باشید و برداشت درستی داشته باشید از وضوح تلویزیون 4k واقعی در مقایسه با این نمونه های تقلبی که در واقع وضوح 2.5k رو دارن با این تفاوت که دارن رزولوشن و ورودی 2160×3840 رو دریافت میکنن و این یعنی بیش از 30 درصد پیکسل ها و دستور ها دریافت و نمایش داده نمیشن در این انواع نمایشگر که خوب به قیمت ارزونشون هم باز هم ارزشش رو ندارن به عقیده ما و این سوء استفاده معنی میده که البته خوش بختانه در این دو سه سال اخیر این نمونه هارو دیگه ندیدیم.

بهترین تلویزیون های ال جی

در اینجا براتون اومدیم تولیدات ال جی رو در دسته بندی های مختلف کیفی و قیمتی آماده کردیم و توضیحات کاملا تجربی و مفیدی رو حدالامکان براتون قرار دادیم تا هرچه بیشتر با دسته بندی های ال جی آشنا بشید و مشخصات تولیدات و مدل های این برند محبوب رو خاطر بسپارید …

ال جی محصولات خودش رو در 5 بازه‌ی کلی تولید و عرضه میکنه که در ادامه بهشون میپردازیم.

بهترین تلویزیون های ال جی پایین رده (قیمت پایین)

ال جی در دسته بندی تولیدات پایین رده خودش محصولات hd/fhd رو در سی تولیدات 5000 و 6000 عرضه کرده که از قضا میشه ازشون به عنوان بهترین تلویزیون های پایینرده ارزشمند و کارامد و باکیفیت یاد کرد مانند مدل های هوشمند و بسیار خوب lm5730 و ln5030 و … تمام مدل های پایین رده ال جی پنل ips رو بهره‌مند هستند و از لحاظ کیفی و مشخصات ارزش خرید بسیار بالایی رو نسبت به قیمتشون دارن

2 هیچ نتیجه ای یافت نشد

بهترین تلویزیون های ال جی اقتصادی (ارزش خرید بالا)

در تولیدات اقتصادی الجی ما شاهد مدل های 4k هستیم که البته رده‌ی خیلی بالایی ندارن و صرفا انگار که همون سری 5000/6000 های پایین رده رو فقط نمایشگرشون رو وضوحش رو بردن بالا و به جای fhd به 4k تبدیل کردن البته این موضوع در خصوص مدل های سری 6000 و برخی مدل های 70/7000 این برند هست. در حالی که ما مدل های نانوسل سری 80/800/8000 هم از این برند میبینیم که ارزش خرید بالایی دارن و کیفیت تصویر و مشخصات بسیار خوبی هم برای عرضه دارن چه برای گیمینگ و چه استفاده رزومره … تمامی این رینج تلویزیون های الجی هم پنل ips هستن.

ردیفمدلقیمتامتیاز کلیارزش خریدسال ساخترزولوشننوع پنلاستفاده عمومیفیلمفیلم HDRورزشیگیمگیم HDRمانیتوررابط کاربریطراحیکیفیت ساختکیفیت صداکیفیت تصویربرندسایز ( اینچ)تاریخ آپدیت
ال جی 49 اینچ
1 49NANO80 27,000,000 6.7 0 2020 4K IPS 7.2 5.8 5.5 7 6.6 6.5 7.9 8.5 6.8 7 6.5 6.9 ال جی 49 1402/12/10
ال جی 50 اینچ
2 50NANO75 24,200,000 6.6 0 2021 4K ADS 7.2 6.5 6 6.8 6.5 6.1 7.9 8.5 6.8 6.5 6.2 7 ال جی 50 1403/1/8
ال جی 55 اینچ
3 55NANO80 32,500,000 6.9 0 2021 4K ADS 7.2 5.9 5.6 7 6.6 6.5 7.9 8.5 6.8 7 6.5 6.9 ال جی 55 1402/12/15
4 55UP8150 28,000,000 6.6 0 2021 4K ADS 7.6 6.2 5.9 7.3 6.9 6.7 7.9 8.5 6.5 7 6.6 6.7 ال جی 55 1403/1/8

بهترین تلویزیون های ال جی میانرده (قیمت متوسط)

در دسته بندی میان رده ها ال جی مدل های بسیار خوبی در سری های 85/8500 و 86/8600 ها داره که به خصوص در مدل های جدید nano این تولیدات ارزش بسیار بالایی رو دارن به واسطه‌ی بهره‌مندی از استاندارد های ورودی نسل جدید مانند hdmi 2.1 و مشخصات وابسته به اون مانند allm و earc و vrr و hgig و نمایشگر و چیپ تصویر 120 هرتزی که خوب همین امر موجب میشه تا یکی از به صرفه ترین تولیدات و تلویزیون ها برای گیمینگ نسل نهمی رو هم شاهد باشیم که از لحاظ مشخصاتی و استاندارد کم نیاره و از کنسول های جدید سونی و ماکروسافت به خوبی پشتیبانی کنه. همچنین در این رده بندی ما شاهد مدل هایی از اولد های الجی هم هستیم مانند اولد a1 جدید این برند که نمایشگر اولد و باکیفیت داشته اما باقی مشخصات اون محدود شده مثلا 60 هرتزی هست و یکسری کاستی ها دیگه که به کاهش قیمت این سری تلویزیون ها بسیار کمک کرده.

ردیفمدلقیمتامتیاز کلیارزش خریدسال ساخترزولوشننوع پنلاستفاده عمومیفیلمفیلم HDRورزشیگیمگیم HDRمانیتوررابط کاربریطراحیکیفیت ساختکیفیت صداکیفیت تصویربرندسایز ( اینچ)تاریخ آپدیت
ال جی 43 اینچ
1 43UQ75006 17,000,000 6.4 0 2022 4K ADS 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 43 1403/1/8
2 43UQ80006 21,300,000 6.8 0 2022 4K ADS 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 43 1403/1/8
3 43UQ81003 21,300,000 6.8 0 2022 4K ADS 7.2 5.9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 43 1403/1/8
ال جی 50 اینچ
4 50UQ90003 25,600,000 6.7 0 2022 4K ADS 7.2 5.9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 50 1402/12/17

بهترین تلویزیون های ال جی بالارده (قیمت بالا)

در دسته بندی بالارده تولیدات ال جی شاهد مدل های بسیار ارزنده و خوبی از سری تولیدات ips و نانوسل این برند در کنار مدل های بسیار خوب و ارزشمند oled هستیم حتی نمونه ای جدید qned با پنل ads و بکلایت نسل جدید mini-led هم هستیم. این رده خیلی جای بحث داره در کنار رده بندی پرچمدار ها چراکه در خانواده پر جمعیت اولد های ال جی به خصوص مدل های 4k معمول چندین تلویزیون ارزشمند و سطح بالا مانند کلاس c کلاس e کلاس g و کلاس w رو ما شاهد هستیم که در این خصوص نمیتونیم هر سه تلویزیون سطح بالارو پرچمدار بگیم و درست نیست به همین سبب پیشرفته ترین و بالارده ترین مدل بین این سه مدل هر سال بررسی میشن و به عنوان پرچمدار اول دهای ال جی سالانه معرفی میشن مثلا در سال 2020 اولد cx پرچمدار شد چراکه مدل gx صرفا یک مدل کلکسیونی و دکوری بود بیشتر و از لحاظ مشخصات با اینکه تفاوت خاصی با cx نداشت اما برتری هم نداشت و میشد cx رو در خصوص طراحی کاربر پسند تر و پرمیوم تر و برخی مشخصات دیگه برتر دونست و در این سال خبری هم از مدل w و e نبود. در سال 2021 ولی g1 پنل evo نسل جدید رو همراه داشت با بهبود های بسیار در خصوص گرما و مصرف برق، در نتیجه پرفورمنس بهتر و روشن تر تصویر که برتریش میداد به c1 و از این رو g1 پرچمدار شد و c1 رو ناچار به دسته بالارده ها میاد. در سال 2019 هم مدل c9 با اینکه ایده آل بود اما e9 مدلی پرمیوم تر و پیشرفته تر و با قیمت گذاری بالاتر هم وجود داشت که e9 میشد پرچمدار این سری از لاین آپ های 2019 اولد ال جی و خوب c9 باز هم به بالارده ها اومد و این نتیجه رو نمیشه برداشت کرد که cx به عنوان پرچمدار مدلی بالارده تر از c1 جدید تر بوده و اگر هم پرچمدار انتخاب نشه هم نمیشه مثلا اولد های 2020 ال جی بدون پرچمدار باشه ؟ اونم 4k خوب اینم نمیشه پس یه خورده داستان با این سری تولیدات ال جی کلا داریم.

ردیفمدلقیمتامتیاز کلیارزش خریدسال ساخترزولوشننوع پنلاستفاده عمومیفیلمفیلم HDRورزشیگیمگیم HDRمانیتوررابط کاربریطراحیکیفیت ساختکیفیت صداکیفیت تصویربرندسایز ( اینچ)تاریخ آپدیت
ال جی 55 اینچ
1 55NANO90 41,900,000 8.1 0 2021 4K ADS 7.9 7.7 7.5 8.1 7.9 7.9 8.5 8.8 8.1 7.8 7.4 8 ال جی 55 1403/1/8
ال جی 65 اینچ
2 65ART90E 250,000,000 8.9 0 2022 4K OLED 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 65 1402/12/10
3 65B1 76,000,000 8.6 0 2021 4K OLED 8.1 9 8.3 8.1 9.2 8.7 8.8 8.8 8.9 8.8 7.5 8.8 ال جی 65 1402/12/10
4 65C1 78,500,000 8.7 0 2021 4K OLED 8.2 9.1 8.5 8.7 9.3 8.8 8.9 8.8 9 9 7.5 8.9 ال جی 65 1402/12/28

بهترین تلویزیون های ال جی پرچم دار (گرانترین)

دسته بندی آخر هم اختصاص داده میشه به مدل های پرچمدار ال جی که در خصوص لاین آپ نانوسل های الجی ما مدل های 95/9500 رو میتونیم پرچمدار های ips پنل و led/lcd رزولوشن 4k این برند قلمداد کنیم و مدل های 8k پنل ips هم ازونجایی که تقریبا تک مدل در هر سال هستن میتونن همون تک مدل رو به عنوا پرچمدار 8k لاین آپ معرفی کنن و این بحثش باز با اولد ها متفاوت هست یعنی در اولد ها همانطور که در قسمت بالارده ها توضیح داده شد شاهد تکمیل ترین و پیشرفته ترین مدل هر لاین آپ هستیم که باز هم مدل 8k پرچمدار خودش رو داره که در این خصوص هم تک مدل باز شاهد هستیم مثل مدل zx سال 2020 یا z1 سال 2021 پس مدل های اندک اما بسیار توانمند و خاص رو ما در این دسته بندی پرچمدار ها شاهد هستیم که براتون لیست و امتیاز دهی هم کردیم که خیلی راحت بتونید به صورت اجمالی ببینید و بررسی و برداشت خودتون رو داشته باشید.

ردیفمدلقیمتامتیاز کلیارزش خریدسال ساخترزولوشننوع پنلاستفاده عمومیفیلمفیلم HDRورزشیگیمگیم HDRمانیتوررابط کاربریطراحیکیفیت ساختکیفیت صداکیفیت تصویربرندسایز ( اینچ)تاریخ آپدیت
ال جی 55 اینچ
1 55C2 59,500,000 8.9 0 2022 4K OLED 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 55 1403/1/8
2 55C3 67,000,000 9 0 2023 4K OLED 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 55 1403/1/8
ال جی 65 اینچ
3 65C2 91,500,000 8.9 0 2022 4K OLED 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 65 1403/1/8
4 65C3 96,500,000 9 0 2023 4K OLED 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 65 1403/1/8
5 65C3 104,000,000 9 0 2023 4K OLED 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ال جی 65 1403/1/8

سوالات پر تکرار در هنگام خرید تلویزیون ال جی

  1. یک تلویزیون خوب با چه کیفیتی انتخاب کنیم ؟
  2. چرا ال جی ؟
  3. آیا تلویزیون های ال جی برای گیم مناسب هستن ؟
  4. ارزشمند ترین تلویزیون های ال جی اختصاص داده میشن به کدوم دسته بندی و سری ؟
  5. کیفیت تصویر تلویزیون های ال جی چطوره ؟
  6. تعریف و تشریح لاین آپ اولد های ال جی
  7. آیا تلویزیون های اقتصادی و پایین رده ال جی ارزش خرید دارن ؟
  8. تفاوت های بارز سری 85/86 هی نانوسل با 90/9000 ها

+ یک تلویزیون خوب با چه کیفیتی انتخاب کنیم؟

پاسخ به این سوال خیلی ساده است. قطعا کیفیت فورکی، جواب این سوال است. زیرا هم قیمت مناسبی دارد و هم سورس و محتوای فورکی، به نسبت هر رزولیشنی قابلیت دستیابی و استاندارد بیشتری دارد.

+ چرا ال جی ؟

خوب در این خصوص واقعا حرف زیادی نمیشه زد چراکه این برند به خودیه خود اگر شناخته شده ترین برند تلویزیون نباشه حتما جزو 3 تای برتر بوده و با قدرت هم همچنان هست. تولیدات ips پنل و oled این برند همیشه در تمامی بازه‌ی های رقابتی و قیمتی جزو اولین و بهترین گزینه های خرید میتونن باشن چراکه در عین بهره‌مندی از بهترین امکانات و مشخصات روز از سیستم صوتی قدرتمند و بهینه شده در کنار رابط کاربری و پلتفرم هوشمند اختصاصی webos که بسیار کاربر پسند و مملوء از امکانات به منظور بهتر شدن تجربه کاربری میشه. شاید نتونیم تلویزیون های ال جی رو یکسری از بخش ها بهترین های بازار بدون سوال و نقد در نظر بگیریم اما در تمامی بازه‌های پایین‌رده، اقتصادی، میان‌رده، بالارده و پرچمدار تولیدات این برند بسیار ارزشمند هستن که میتونن جزو انتخاب های اول هر کاربری به هر منظور استفاده و توقعی باشن.

+ ارزشمند ترین تلویزیون های ال جی اختصاص داده میشن به کدوم دسته بندی و سری ؟

ارزشمند ترین تولیدات ال جی رو در چند دسته میتونیم بگیم. -1 ارزشمند با توجه به امکانات و مشخصات و کیفیتی که دارن -2 ارزشمند به واسطه‌ی قیمت خیلی رقابتی و پایینشون. خوب در تمامی این رینج ها و دسته بندی ها ما شاهد مدل های ارزشمندی از ال جی هستیم یعنی اصلا به طورکلی الجی تولیداتی که ارزشمند نباشن رو عرضه نمیکنه و هرکدوم از مدل ها به نوعی جزو ارزشمند ترین ها هستن اما به طور کلی میتونیم ارزشمند ترین تلویزیون کیفی لاین آپ ips پنل ها و نانوسل های الجی رو سری 90/9000 های این برند بدونیم که نمونه های بسیار باکیفیت و مجهزی هستن که به منظور هر نوع توقع و استفاده کاربری ای ایده‌آل محسوب میشن. همچنین در خصوص اولد های هم ما شاهد اولد های کلاس b و c این برند هستیم که در بازه‌ی قیمتی رقابتی در مقایسه با رقباشون حرف های بسیاری رو برای گفتن دارن و در جمع بسیار بزرگی از اولد ها از سایر برند جزو نمونه های اولیه برای پیشنهاد به حساب میان. همچنین میشه از nano85/86 هم به عنوان خوش قیمت ترین تلویزیون گیمینگ با بهره‌مندی از hdmi 2.1 و 4k@120 به منظور بهره‌مندی از تمامی استاندارد های کنسول های نسل نهمی یاد کرد.

+ تعریف و تشریح لاین آپ اولد های ال جی

a : تلویزیون های این رده از تولیدات اولد ال جی پایه ترین مدل ها رو دربر میگیرن و به این منظور تولید و عرضه شدن که تقریبا هرکاربری بتونه یه نگاهی به تلویزیون oled باکیفیت و در عین حال خوش قیمت رو داشته باشه و این با حذف برخی مشخصات سطج بالای چیپ تصویر معمولی تر، نمایشگر 60 هرتزی به جای 120هرتزی و همچنین طراحی و سیستم صوتی معمولی و ساده تر ممکن شده در این سری.

b : سری تولیدات الجی در کلاس b دقیقا به صورت برادر کوچکتر هرساله درکنار مدل پرچمدار و خاص و تمام کمال کلاس c ها عرضه میشه و تنها برخی مشخصات کلاس b نسبت به سری c معمولی تر هست مثلا چیپ تصویر تولیدات کلاس c بالارده ترین و گرانترین چیپ تصویر ال جی هست یعنیalpha9 اما در تولیدات کلاس b شاهد چیپ تصویر alpha7 هستیم که کمی هوشمندی پایه تر و دقت و درک رنگی و جزئیاتی و upscale معمولی تری دارهو در خصوص طراحی و کیفیت ساخت و همچنین سیستم صوتی هم کمی ساده تر شده تا قیمت تولیدات کلاس b معمولی تر باشه.

c : تولیدات کلاس c اولد های ال جی معمولا پرچمدار های لاین آپ اولد های ال جی هستن و این کمپانی تا تونسته از مشخصات تراز اولی و اختصاصی خودش در این مدل ها استفاده کرده تا با تلویزیون های بسیار کامل و هوشمند و زیبا و باکیفیتی از جانب ال جی طرف باشیم که خوب هرساله جزو محبوب ترین و پرفروش ترین ها در کنار اینکه به عقیده بسیاری از سایت های نقد و بررسی هم به عنوان بهترین تلویزیون های هرسال شناخته میشن.

e : تولیدات کلاس e الجی همان اولد های c این برند به حساب میان اما با طراحی بسیار متفاوت و مدرن تر و خاص تر درکنار سیستم صوتی به صورت ساندبار متصل به تلویزیون که از این رو این مدل ها هم بسیار خاص هستن و معمولا اگر در لاین آپ اولد های الجی حضور داشته باشن مدل های بالارده تر و گران تری نسبت به کلاس c های این برند محسوب میشن.

g : این سری از تولیدات ال جی در خصوص اولد ها در ابتدای امر به عنوان مدل های بسیار خاص و لاکچری حساب میشدن که طراحی و دقت و مهندسی اون ها ادم رو به وجد میاورد مثلا اولد g6 محصول سال 2016 این برند که یکی از استثنایی ترین تولیدات نه تنها این برند بلکه به طور کلی در خصوص تلویزیون های تولید شده تا به امروز بود که ساندبار بسیار قدتمند و مدرنی هم با همکاری bang & olufsen یا harman kardon در اختیار داشت. اما در سال چند سال پیاپی لقب گالری براش در نظر گرفته شد و به تولیدات شکیل و خاص تبدیل شد و برتری خاصی از لحاظ تصویر و کیفیت و یا امکانات و حتی سیستم صوتی به مدل های c و e نداشت و گاها هم بسیار طراحی ساده و معمولی رو ازشون شاهد بودیم. اما در سال 2021 دوباره ورقه تا حدودی برگشت اما این بار متفاوت، طراحی این مدل که g1 evo نام داشت شاید ضعیفترین در کل سری بود و شاید ضعیفترین و بدترین طراحی در طول تولیدات الجی اولد تاکنون اما نمایشگر این تلویزیون نسل جدیدی از نمایشگر اولد رو شکل میداد که مصرف برق بسیار کمتر و گرمای کمتری داشتن به همین سبب عمر مفید بیشتر و همچنین پرفورمنس تصویری به شکل نسبتا محسوس بهتری هم داشتن.

w : مدل های اولد از کلاس w الجی مدل های کاغذ دیواری یا wallpaper این برند بودن که بسیار تولیدات خاص و قابل توجهی هم بودن و از سری signature این برند به حساب میومدنو این تلویزیون ها درواقع انگار فقط یک مقوا بودن که هیچ چیز دیگه ای رو شامل نمیشدن و تنها از طریق یک سیم و ورودی همه کاره به یک باکس سوا که ورودی ها رو شامل میشد و سیستم صوتی هوشمند و باکیفیتی رو هم همراه داشت متصل میشد. ضخامت کل نمایشگر و تلویزیون های کلاس w ازونجایی که ورودی ها رو شامل نمیشد و فقط نمایشگر بود به حدود 3 الی 6 میلیمتر میرسید که حتی در حین جابجایی این نمایشگر براحتی تا میشد و احتمال آسیب دیدنش بود. این مدل ها هم سایز 55 اینچ نداشته و از تولیدات گران قیمت این برند در سایز های 65 اینچ و 77 اینچ و به صورت محدود سایز 88 اینچی رو شامل میشدن.

r : این سری تولیدات اولد ال جی هم از signature های بسیار خاص این برند به حساب میان و نام اصلیشون rollable oled tv’s هست که یعنی نمایشگر این تلویزیون های الجی داخل باکسی که باهاش عرضه میشن موقع خاموش و روشن شده کاملا جمع میشه و داخل باکس قرار میگیره به صورت رول شو و بسیار خاص.

z : تولیدات کلاس z اولد های الجی هم به مدل های 8k و بسیار گران قیمت و خاص این برند اختصاص داده میشن که این مدل ها هم با باکس اختصاصی عرضه میشن که داخل اون ساندبار قرار گرفته و این مدل ها نیز از سری signature برند ال جی به حساب میان و سایز های بزرگی هم دارن یعنی 88 و 98 اینچی و نهایت کوچیکی اون ها سایز 77 اینچ هست.

+ آیا تلویزیون های ال جی برای گیم مناسب هستن ؟

در زمینه گیمینگ اول باید دید که توقعتون از تلویزیون و نمایشگر گیمینگ چی هست یعنی اینکه شما تلویزیون و نمایشگر رو برای چه کاری ترجیه میدید که عملکرد بهتری داشته باشه چراکه انواع دسته بندی گیم هستن که خوب انتخاب نمایشگر مناسب برای اون ها با توجه به ویژگی هایی که میطلبن متفاوت میتونه باشه یعنی به طور کلی و صریح دو نوع استفاده و توقع گیمینگ میشه داشت یعنی مشخصات فنی و دیگری مشخصات بصری مثلا بازی هایی مثل call of duty و counter یا بازی های moba و در کل رقابتی و سرعتی آنلاین بیشتر فریم ریت بالاتر و تاخیر ورودی و ریسپانس تایم بسیار پایین میطلبن اما در خصوص بصری ما باید در نظر داشته باشیم که نمایشگر ما برای بازی هایی مثل red dead redemption و horizon zero dawn و god of war و the last of us و یا forza horizon و این قشر گیم های کیفیتی و خاص و با پرفورمنس رنگی و جزئیاتی hdr بسیار امادگی کافی رو داشته باشه یعنی دقت نوری خوب و پوشش رنگی وسیع در کنار روشنایی و کنتراست عالی که موجب میشه ما تجربه‌ی بسیار خوبی هم از این عناوین داشته باشیم. تلویزیون های ال جی به طور کلی برای گیمینگ فنی بی رقیب هستن و سامسونگ هم بسیار نزدیک به این تلویزیون های ال جی پیش میاد اما مدل هایی که از ال جی شاهد هستیم بسیار پیشرفته و با تمامی استاندارد های فنی روز گیمینگ عرضه میشن که البته در لاین آپ تلویزیون های الجی هم پنل ips رو میبینیم که برای فنی عالی هستن و برای بصری هم بسیار خوب اما کنتراست و دقت نوری ضعیفی دارن و از طرف دیگه اولد ها رو شاهد هستیم که در عین بهره‌مندی از تمامی مشخصه های ایده آل گیمینگ بصری و فنی یه ریسکی همیشه باهاشون هست که به المان های ثابت و استاتیک گیم ها هم حساس هستن و ممکنه نمایشگر شما سوختگی تصویر یا احتباس تصویر بگیره که اصلا جالب نیست حتی بهترین انواع اولد های امروزی هم این ریسک رو دارن.

+ کیفیت تصویر تلویزیون های ال جی چطوره ؟

کیفیت تصویر تلویزیون های الجی در هردو دسته بندی led/lcd های پنل ips و همچنین oled ها بسیار خوب و قابل قبوله اما خوب اگر بسیار حساس باشید و دنبال دقت رنگی و جزئیاتی و تصویر خاصی باشید الجی نمیتونه حرف اول رو برای شما بزنه و به واسطه‌ی چیپ تصویر نسبتا معمولی تولیدات ال جی و برخی ویژگی هایی که هردو لاین آپ تولیدات الجی رو به نوعی آزار میدن، تلویزیون های الجی در کنار اینکه عالی هستن اما بهترین کیفیت تصویر در بین تمامی تلویزیون های هر ساله ارائه نمیتونن بدن. گرچه سطح کیفی و نمایشگر های ال جی از متوسط بالاتر هست و به طور کلی در تمامی دسته بندی های این برند شاهد تصویر بسیار خوبی هستیم حتی مدل های اقتصادی و ارزون قیمت این برند که نسبت به رقبای هم رده از کیفیت تصویر بسیار خوبی بهره‌مند هستن.

+ آیا تلویزیون های اقتصادی و پایین رده ال جی ارزش خرید دارن ؟

تلویزیون های اقتصادی ال جی میشن محصولات fhd این برند از کلاس های w در مدل های سری 600 و 800 که خوب کیفیت بسیار خوبی دارن و جالبه ال جی حتی در سال 2022 هم تولیدات این سری رو متوقف نکرده و کماکان شاهد مدل های جدید این سری تلویزیون های ال جی هم هستیم اما چیزی که مهمه اینه که آیا واقعا تجربه‌ی دقیق ترین و پیشرفته ترین استاندارد ها و تصویری که ال جی بهش رسیده و عرضه کرده رو میتونیم در این سری تولیدات ببینیم ؟ جواب مسلما خیر هست. همچنین مدل هایی از 4k های ال جی مثل 7000/7500 ها و 80/8000 های کلاس ایکس ال جی هم میبینیم که باز اوضاع بهتری دارن و کمی مشخصات به روز تری در خصوص نمایشگر و تجهیزات دارن اما باز هم جواب خیر هست چراکه مدل هایی ارزشمند تر در بازه‌ی قیمتی یکسان میشه از تلویزیون های دیگر برند ها هم پیدا کرد.

+ تفاوت های بارز سری 85/86 هی نانوسل با 90/9000 ها

مهم ترین تفاوت این دو مدل با هم بکلایت به کار رفته در سری 9 های ال جی هست که از سال 2019 ای بکلایت از نوع تمام آرایه نوردهی موضعی fald بودن در حالی که بکلایت مدل های سری 85/8500 ها عمدتا direct و edge یا گوشه ای ساده بود؛ این باعث میشد تا ما شاهد دقت نوری بسیار بیشتری در مدل های سری 9 باشیم و روشنایی و درخشندگی این مدل ها تا دو برابر سری 85/8500 ها باشه. طراحی و سیستم صوتی و کیفیت ساخت مدل های سری 9 ها هم به شکل قابل توجه و محسوسی بهتر از سری 85/8500 ها بوده که این تفاوت ها از مهم ترین و شاخص ترین ها بین این دو سری به حساب میان که موقع خرید باید توجه کامل داشته باشید. همچنین اگر به مدل های قبل از 2021 رجوع کنیم استاندارد های hdmi 2.1 و نمایشگر 4k@120hz کامل در مدل های 2019 و 2020 برند الجی در سری 9 ها به کار گرفته میشد یعنی مدل هایی مثل sm9000 و nano90 سری اولیه که شاهد بودیم اما در سری تولیدات 85/8500 این سال ها مشخصات و استاندارد های ورودی و گیمینگ پایینرده تر و ساده تری رو شاهد بودیم مثل hdmi 2.0 و رفرش ریت نهایت 120 هرتز در ورودی های 1080p.

+ نکات مهم در هنگام خرید تلویزیون ال جی

بسیار مهم هستند. اما برای بیشتر مردم که از تلویزیون استفاده ی عمومی می کنند؛ توجه به نکات زیر مهم است؛

  • تلویزیون باید از نوع اسمارت باشد.
  • توانایی ساپورت کردن زیر نویس های فارسی را داشته باشد.
  • دارای سه بعدی نباشد.
  • صفحه ای تخت داشته باشد.
  • دارای گیرنده دیجیتال باشد.
  • قابلیت پشتیبانی از hdr را داشته باشد.
  • بهتر است؛ تلاش شود که در حال حاضر از تلویزیون های oled جدید از سال 2020 به بعد انتخاب شود ترجیها مدل های پنل evo نسل جدید مانند oled g1 evo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر خودتون رو اینجا بنویسید ...

در حال بارگذاری...

  • محمد

    سلام. وقت بخیر. ببخشید من بین دو مدل ال جی uq8000 و سامسونگ cu8000 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ از لحاظ کیفیت تصویر و دوام؟؟؟
    آخه تعمیرکاران تلویزیون همشون میگن سمت سامسونگ نرو و میگن ال جی بهتره.

    • admin

      سلام و احترام

      در این خصوص کمی وضعیت تلویزیون های سامسونگ بهتر هست و رابط کاربری و پخش کننده قوی تری هم دارن. کنتراست تلویزیون سامسونگ بالاتر هست و برای تماشای فیلم و سریال گزینه بهتری به شمار میره. سایز پنجاه اینچ الجی هم پنل وی ای دیده میشه اما به توان پنل های سامسونگ نیستن

  • حسن

    سلام خسته نباشید. بین این مدل و LG CS OLED پیشنهاد شما کدومه. من بیشتر واسه گیم و فیلم دیدن میخوام

    • admin

      سلام و احترام 

      کمی انتخاب و مقایسه سختیه با هم بسیار متفاوت هستن

      طول عمر و روشنایی عمومی و همینطور بدون ریسک استفاده کردن تلویزیون کاملا برتری رو به X90L میده. رابط کاربری سونی بسیار کامل هست با دسترسی های فراوان و تنضیمات فراوان در عین اینکه چیپ تصویر سونی هم قدرتمند ترین چیپ تصویر تلویزیون های امروزی هست برایUpScale پخش محتوای شبکه های داخلی و خانگی و ماهواره ای و یا تسهیل و پخش محتوای ویژه hDR و 4K 

      از طرفی پنل OLED و طراحی پرمیوم الجی هم هست. مشکلی بشدت عمیق ایده عالی برای تماشای فیلم های استاندارد بالا در شب و محیط تاریک و زاویه دید فوق‌العاده.

      خیلی خلاصه بگم اگر میتونید دو سه سال بعد تلویزیونتون رو تعویض کنید حتما و تلویزیون جدید بگیرید اولد CS تجربه کم نظیری بهتون میده این مدت اما اگر نمیشه ریسک نکنید سمت ایکس نود ال برید با کلی مشخصات کاملتر و تضمینی تر

  • ناشناس

    باسلام
    تفاوت الجی nano vpa با nano vna چیست؟

  • reza

    باسلام.
    همه منوها را در nano80 زیرو رو کردیم ولی متاسفانه گزینه تله تکس را پیدا نکردیم .
    معمولا باید در more ootion یا همان سه نقطه باشه که نیست ،
    لطفا راهنمایی کنید .
    ضمنا کیفیت تصویر nano در مدل 2021 خیلی بهتر از مدل 2023 میباشد چرا؟،

  • ناشناس

    درود
    این برند موجود میباشد؟
    ایا مدل c1و c2 الجی برتری مطلق دارند به 706 فیلیپس و یا یکسلن هستند و زیاد قابل توجه فرق نیست

  • آریا

    سلام

    نانو ۸۰ اندونزی گرفتم ۵۵“ سیستم سافت ویر روی آخرین آپدیت هستش nano80 55″ vpa

    موقعی که ps4 pro رو وصل میکنم ۱کم بازی ها رو تار نشون میده.. وضوحش مثل فیلم و… نیست

    تنظیمات رو روی گیم گذاشتم و game optimiser هم فعال هست تنظیمات کنسول رو هم بعد از چند بار عوض کردن روی اتومات گذاشتم

    توی فوتبال موقع پاسکاری احساس سرگیجه میگیرم

    ۱بار هم کابلش رو با کابل یه ps4 دیگه عوض کردم منتها بازم تصویر ضعیف میده

    نمیدونم ایراد از چیه؟

    • admin

      سلام دوست خوبم

      احتمالا تنضیمات موشن تصویرتون صحیح و کامل نباشه
      این مدل خیلی ریسپانس تایم و موشن سریع و خوبی هم نداره اما به این شکل نیست که تاز مشخص یا باعث سرگیجه بشه

  • مسعود .ع

    سلام وممنون از اطلاعات با ارزشی که در اختیار ما می گذارید بین سونی x85k و الجی qned 80 کدام ارزش خرید وکیفیت ساخت بالایی دارد با تشکر از راهنمایی شما.

    • admin

      سلام و احترام دوست خوبم ممنونم از نظر لطفتون
      سونی X85K تصویر و کیفیت ساخت بالاتری داره هم در خصوص پنل و هم بکلایت اما برای تجربه‌ی گیمینگ QNED80 پیشنهاد میشه البته برای PS5 همچنان X85K بهتر هست

  • سعید

    سلام
    من ۵ ماه پیش تلویزیون ال جی 55 اینچ مدل UQ81003 مونتاز لهستان رو خریداری کردم بسیار بسیار راضی هستم از همه لحاظ عالی ، پیشنهاد میکنم اگه نیت خرید دارین شک نکنین که بهترین انتخاب هست ، و در اخر ممنون و متشکرم از دوستانی که در خرید راهنمایی و اطلاعات درست دادن ، سپاسگذارم

  • پویا

    سلام بنده یه دستگاه تلویزیون ال جی نانو80خریدم ولی یه ساعتی که روشنه نوار پایین تلویزیون داغ میشه آیا طبیعیه ؟

    • admin

      سلام و احترام

      بله کاملا طبیعی هست چراکه بکلایت این تلویزیون ها از نوع Edge-lIt به معنای گوشه ای بودن دیود های نوری هست که اکثرا در نوار پایین نمایشگر قرار دارن و بیشتری حرارت رو ساطح میکنن اما طبیعی هست

  • رضا

    سلام
    بنده تازه تلویزیون ال جی مدل 55NANO846 ساخت کشور مصر خریداری کردم
    آیا این تلویزیون UHD هستش؟
    تکنولوژی نانوسل آیا خوبه؟

    • admin

      سلام و احترام دوست خوبم
      بله UHD هست و بله تلویزیون بسیار خوب تحسین شده ای در این رینج قیمتی به خصوص در مدل های IPS/ADS پنل هست

  • احمد دیاری طاهر

    LG nano 90 50 تحویل بابل چقدر ه لطفا

    • admin

      لطفا با دوستان بخش فروش در ارتباز باشید تا خدمتون راهنمایی کنن

  • رسول

    باسلام
    منظور از رفرت ریش در تلویزیون چیه وآیا رفرت ریش‌تلویزیون نانو ۸۰ خوبه یا خیر؟

    • admin

      رفرش ریت رو بخوام خلاصه عرض کنم به تعداد فریم های تصویر که در ثانیه عوض می شود رفرش ریت می گویند
      رفرش ریت نانو 80 برابر با 60 هرتزه کاملا عادیه و احتمالا داره در ری اکشن های سریع مثل فوتبال و بازی شما پرش تصویر را شاهد باشید

  • ناشناس

    باسلام
    منظور از رفرت ریش در تلویزیون چیه وآیا رفرت ریس تلویزیون نانو ۸۰ خوبه یا خیر؟

    • admin

      سلام ودست خوبم
      رفرش ریت درواقع سرعت تطبیق نمایش با فریم های پخش محتوای ودیدویی هست مثلا اکثر فیلم ها 24 فریم هستن و یا بسیاری از شبکه ها بین 20 تا 30 فریم هستن در ثانیه به اصطلاح Frame Per Second برخی دیگر از محتوای نمایشی تبلیغات و بازی ها هم 60 فریم هستن و بازی های نسل نهمی هم بعضا 120 فریم هستن. رفرش ریت 95 درصد تلویزیون ها 60 فریم استاندارد هست که در پخش محتوای 120 فریم مشکل میخوره و پشتیبانی نمیکنه و از طرفی هم ضریب صحیحی از پخش محتوای 24فریم نداره که اکثر فیلم های سینمایی هستن که ما تماشا میکنیم. تلویزیون های 120 هرتز مصل این مدل نانو 86 از این حیث ایده آل هستن و کاملا مطابق استاندارد روز درواقع جزو معدود تلویزیون های امروزی با پشتیبانی کامل از این رفرش ریت قرار میگیره یعنی اون 5 درصد ها.

  • king

    سلام با توجه به اینکه مونتاژ کره تلویزیون C2 پیدا نمی شه آیا تفاوتی بین مونتاژ اندونزی و کره این مدل هست ؟

    • امین برخورداری

      سلام و احترام
      خیر دوست خوبم هیچ تفاوتی ندارن چراکه قطعات کاملا ساخت کره و تولید مونتاژ اندونزی هست این شرکت تحت لایسنس الجی برای تولیدات الجی به قدری مورد اعتماد هست که کالا های بسیار باکیفیت و پرچمدار الجی دیسپلی رو هم تحت مونتاژ رسمی این کشور برای بازار های آسیایی و خاورمیانه و حتی برخی نقاط اروپا شاهد هستیم نگران این موضوع اصلا نباشید کوچکترین تفاوت کیفی ندارن وایلا اسشمون C2 یا مدل های دقیق الجی نبود که از محبوبیتشون کاسته بشه و این همه سال هم محبوب باشه.

      پیروز باشید

0